X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu będę trzymała kciuki za Twoją wizytę :) a co do ciąży i L4 masz rację, o niczym innym nie marzę tak jak własnie o tym.

Kasia1407, AgaL, Smerfelinka lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2016, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde Aga to jakaś super masz ta ginke! Ale prywatnie na wizytę do niej chodzisz?

Ja parę lat temu tez mialam taka gine która przy clo dwa cykle spraedzala czy cos tam uroslo to raz wziela 20zl. A następnym razem nic. No mój gin jest faktycznie drogi ale ja czuję ze trafilam naprawde w dobre ręce ;-)

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• AgaL Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2016, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Kasiu prywatnie :) Ona po prostu taka jest. Zawsze pytam w razie czego i jestem przygotowana, ale ponoć na koniec cyklu czy przy początku kolejnego na wizycie może coś weźmie. Ale to i tak mniej niż wcześniej płaciłam :)

A u mnie kilka dni do @, a już sie czuję jakby miała być ;) i zastanawiam się czy zdąże na monitoring choć jeden przed weekendem majowym.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 08:36

Kasia1407 lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik doczekasz się szybciej niż myślisz :*

Edycik lubi tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2016, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) ja tylko na chwilę, lecę na 11 do lekarza, z moim kaszlem coraz gorzej :(

Madzikk no weź nie mów, że niedobre te zioła :( buuuu widziałam opinie na necie, że w smaku okropne ale że słabo po nich??? Pięknie :/

Kasiu kciuki za Twoją wizytę :*

Edycik fajnie, że masz możliwość dorobienia :) też bym tak chciała :) a na basenie uważaj na palec koniecznie :*

Paryzetka a było chociaż <3? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 08:43

Edycik, Paryzetka83, Kasia1407 lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynomonku było ;)
    Oby lekarz dał Ci coś skutecznego na ten kaszel bo długo Cię męczy :*

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonku to zdaj relację jak wrócisz od lekarza, pewnie L4 Cię czeka obowiązkowo by się wykurować.

No powiem Wam,że cieszy mnie ta opcja dodatkowego zarobku :) i kiedy będę mogła zamierzam korzystać z niej.

cinnamon cookie, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2016, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka no to good, w razie czego jeśli rzeczywiście owulka była to przynajmniej nie przeoczyliście ;) a z moim kaszlem.to porażka, rano mało kaszlę, popołudniu więcej a wieczorem to tak mną rzuca, że zasnąć nie mogłam.... mam nadzieję, że coś lekarka wymyśli bo nie wyobrażam sobie kolejnego takiego wieczoru jak wczoraj :(

Paryzetka83, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynamon no to może faktycznie jakieś alergiczne? astamtyczne to troche wygląda?

Paryzetka kurde coś w tym może być bo ja też z ziółkami miałam 15 dnia owulkę a nie w okolicach 20! więc wcześniej również ;)

Edycik fajna opcja z odatkowym zarobkiem , sama bym poszła :) a co psrezdają teściowie na stoisku w ogóle?

Aga kurcze nie wiem ale do października chyba mi wypada...w CZ jest wszytko inaczej...wiadomo jak by ciąża była zagrżona to muszę iść na zwolnienie, ale w normalnej to się idzie 8 tyg przed porodem max , a zazwyczaj to 6. Na L4 jest mega słabo płacone :/

Kobiety jakie objawy? nic nie czuję, powiedzcie mi czy ja w tej ciąży jestem w ogóle? czasem trochę niedobrze mi się zrobi ale to i bez ciąży się zdarza kurde! a jedyne co to te piersi , które już od szczęśliwego cyklu od owulacji czuję i tyle....

Paryzetka83, AgaL lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja coś plamię leciutko....czyżby @ wcześniej? możliwe, bo faza lutealna już dziś ma 14 dni. W sumie ok by było, bo zdąże na monitoring przed wyjazdem :)

Smerfelinka lubi tę wiadomość

• MamaTuśka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.

No muszę Wam powiedzieć, że odwiedziłam wczoraj św. Ritę, zostawiłam prośbę i zapaliłam świeczkę w intencji Was, Kochane, żeby to czekanie się już skończyło, z Jej pomocą ;)

Poza tym właśnie wracam z pobrania krwi i kurde, uświadomiłam sobie po drodze do lab, że wypiłam kilka łyków kawy rano. Co prawda bez cukru i mleka, ale jednak... Ciekawe, czy będzie to miało wpływ na wynik ;( - morfologia, mocz glukoza... Qrde...

Ruby, szczęściaro, mdłości i senność, to przypadłości, które skutecznie pokonują człowieka. Cieszę się, że Cię nie gnębią jakoś specjalnie.

Ciastko, może jakieś wziewne dostaniesz. U mnie natychmiast działały.

Buźka.

AgaL, Edycik, cinnamon cookie, Smerfelinka, Kjopa3, katiuszaa lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonek oby lekarz Ci zaradził i przestał kaszel męczyć :*

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaTuśka dziękuje :)

MamaTuśka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaTuska do senności zdążyłam się już przyzwyczaić i nie traktuję jej jako objaw ciążowy ;)

• Edycik Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby torebki damskie więc jak najbardziej mogę stać na stosiku w centrum handlowym :)

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Ruby torebki damskie więc jak najbardziej mogę stać na stosiku w centrum handlowym :)
    o super, ja bym pewnie więcej sama kupiła niż obcym sprzedała :D

Edycik, katiuszaa lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już trzy sobie upatrzyłam :)

Smerfelinka lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Już trzy sobie upatrzyłam :)

Super :)

Edycik lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moje jajniki coś powoli szaleją sobie, wczoraj jak zasypiałam pobolewał lewy jajnik, dziś w pracy odczuwam delikatne pobolewanie raz jednego raz drugiego :(

• AgaL Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie Edycik dziś małe plamienie, czuję, że @ się zaczyna. Mam nadzieję, ze u Ciebie nie przyjdzie ! :*
    ja przynajmniej zdąże się zmonitorować przed weekendem majowym :)

‹‹ 1618 1619 1620 1621 1622 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ