Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka
HEh nie wiem czy mogę, macie tu takie apropos cudownego macierzyństwaabsolutnie nie chce zniechęcać, po prostu cieszcie się tym co macie, póki macie-bo już niedługo się to skońcy- patrz przespane noce, bycie sam na sam z mężem itp
http://babyonline.pl/5-macierzynskich-klamstw-w-ktore-w-koncu-musisz-przestac-wierzyc,aktualnosci-artykul,19697,r1.html
Kasia kciuki za wizytę!
Aga , Edycik trzymam kciuki żeby @ wcale nie przyszła :* wredne małpsko
Cinnamon a o której te leki brałaś? mam nadzieję ze Ci coś mądrego poradzi..
Ruby j anie miałam ani mdlości ani piersi bolących, jedynie czasem zgaga, a dzidzi ma juz 6cm spokochyba lepiej ze nie siedzisz z głowa nad kiblem?
Miłego dniaAgaL, Kasia1407, Smerfelinka lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Mid Kochana masz rację, staram się tak do tego podchodzić, tym bardziej, że gin nie mówi, ze szans nie mamy
także powoli zaczynam nowy cykl i z uśmiechem na ustach
a co! w końcu mam mnóstwo powodów do radości, a staranka uczynimy tak miłymi, że będzie nam ich brakować
midnight, Smerfelinka lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Aga to już pewnik że nowy cykl..? jesli nawet, tak jak mówisz, korzystaj , a ja mocno zaciskam kciuki żeby z takim podejsciem, to właśnie był ten cyklCórcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Mid chyba tak....wczoraj wieczorem miałam jednorazowe małe plamienie, dziś rano też...kkurcze muszę gince powiedzieć o tym, może mam jakąś niedomogę fazy lutealnej?
Mogłaby się już ta @ rozkręcić, bo wtedy mam napisać smsa do ginki i ustalamy monitoringi zaraz po @....bo może znowu owulka tak wcześnie będzie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 11:03
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyMid wiesz, że kobietki nie mogę się doczekać tych nieprzespanych nocy i całej reszty nie koniecznie przyjemnych rzeczy i tego nie zmieni żaden artykuł
jakby to powiedzieć żeby nikogo nie urazić bo łatwo nam mówić , tym które już dzieci mają i oczekują kolejnych
ale jesli chodzi o pewne sprawy to trudno się nie zgodzić z tymi stwierdzeniami, ale to każdy musi sam doświadczyć
Aguś nie chcę cię tu nastawiać, że @ nie przyjdzie, ale oby to plamienie po prostu się zatrzymało i było zwiastunem dobrej nowinyzawsze masz plamienia przed @ ? bo jesli tak to nie ma się co czarować, jeśli cykl inny niż wszystkie to zawsze jest szansa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 11:41
midnight lubi tę wiadomość
-
Ruby niby miałam i nie miałam, chyba raz tak miałam, ale wiesz jak jest, czuję, że to jednak @
nie robię sobie złudzeń. Tylko wolę żeby szybko się rozkręciło, żeby działać z monitoringamiKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Cześć dziewczyny! Mam pytanko. Otóż ostatnio miałam problem z cyklami które z 30dniowych zrobiły się 42-44 dniowe. Zrobiłam badania i wyszła podwyższona prolaktyna i za mało progestetonu. Dostałam leki i od tego cyklu działamy. Cykl znormalniał tzn owulacja była ok 14dc (a nie jak ostatnio ok 25dc). Od 15 dc łykam duphaston. Zastanawia mnie tylko temp. Niby ok bo był wzrost temp po owulacji ale teraz jakby nowy skok temp. Czy duphaston ma na TEMP jakiś wpływ?
Adaś 36 tc - 1950g szczęścia (2014)
Karolek 20tc - Aniołek [*] (2017)
-
Ja dziewuszki nadal czekam jeszcze dwie kobitki przedemna. Cos zaczynam czuc ze znowu nic z tego bo żadnego śluzu ani bólu jajników ale obym sie mylila
Aga jeżeli tak czujesz to kciuki mocno trzymam za nowy cykl. Pierwsza połowa cyklu jest wydaje mi sie mniej stresująca niz ta druga
AgaL lubi tę wiadomość
-
Hej, wlasnie wrocilam z pracy a tu tyle wiadomosci
Paryzetko mialam umowe na zastepstwo na 9 miesiecy, ale szefowa okazala akt dobroci i przedluzyla jeszcze na 3 miesiace zebym mogla isc na "kuroniowke"postanowilam zrobic monitoring, umowilam sie na przyszly poniedzialek i zobaczymy co mi lekarz powie ;P a poki co obserwacja i dzialanie
Edycik lubi tę wiadomość
-
Kasiu daj znac jak wyjdziesz z gabinetu co sie tam wyklulo
Aga ja tez sie nie moglam doczekac okresu jak sie spoznial, zeby zaczac od nowa. Ale skoro juz sie rozkreca to pewnie lada moment bedzie na powaznie. no chyba zee sie wszystkie mylimy...;PKasia1407 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Juz jestem po i na razie nic w sumie nie wiadomo cos tam niby uroslo ale na razie za małe bo 12mm w czwartek kolejna wizyta żeby zobaczyc czy rośnie. Więc jeszcze się nie załamuje...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 13:39
Edycik, Smerfelinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia1407 wrote:Juz jestem po i na razie nic w sumie nie wiadomo cos tam niby uroslo ale na razie za małe bo 12mm w czwartek kolejna wizyta żeby zobaczyc czy rośnie. Więc jeszcze się nie załamuje...
Kasia1407, Edycik lubią tę wiadomość
-
Ruby wrote:eee 12mm to wcale nie takimaluszek, urosnie jeszcze na pewno
Kasiu głowa do góry i czekamy cierpliwie do czwartku
Kasia1407, Edycik lubią tę wiadomość
-
Kasiu tak jak dziewczynki piszą 12mm nie taki maluszek, to jest szansa że urośnie
trzymam kciuki!!!
Majciu chyba tak poimprezowała,że kacyka leczyMaju gdzie się podziewasz? Powiedz mi kochana ile po podaniu pregnylu można testować?
A ja jakos przetrwałam dzien w pracy, zaległości masaale jeszcze godzinka i na basen z M.
Kasia1407 lubi tę wiadomość