Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam sie i ja weekendowo
wczoraj pojechałam do kumpeli i zrobiłyśmy sobie babski wieczór, pogoda dopisała więc redsik, kiłbaska z ogniska i ploty suuper, no i tak nam mało było że dziś również musiałyśmy się spotkać tylko teraz już w kanajpce na świeżym powietrzu. Melduję że w Siedlcach jest śliczna pogoda i aż się nic nie chce ale trochę się za sprzątanie trzeba wziąć
Owulki jeszcze nie było i nie wiem czemu czyżby mój jajnik jednak nie postanowił ze mną współpracować hmm.
-
Hello!
Cynamonku dziękuję za życzenia :* A Tobie zdrówka życzę
Milka widziałam już wcześniej ten filmik, ale wciąż bawi
Katiuszka super taki babski weekendA co do owulacji to jeszcze może się zjawić. Ja po wczorajszym leniwym wieczorze też muszę wziąć się za mieszkanie i mimo że u mnie pogoda tylko rano była piękna, to wciąż nic się nie chce
Kas trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze! Ważne, że dzidzia rośnie
Miłej niedzieli Kochane :*katiuszaa, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
8.02.2025 - transfer 🤞🤞🤞
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Witam Was dziewczyny.
Jestem calkiem poczatkujaca w staraniach o dziecko.
Prosze opmozcie mi rozwiazac pewny problem.
Ostatnio okres mialam 20 marca. Owulacja przypadla na 5 kwietnia. $ kwietnia odbylam z mezem stosunek ( jak to powaznie brzmi:) Cykle mam 30 dniowe. Wczoraj zrobilam test Beta i wyszedl negatywny. bardzo mnei to zdziwilo bo mam kilka objawow ktorych wczesniej nie mialam ( obrzmiale i bolace piersi, zgaga i lekkie mdlosci).
Czy to mozliwe ze za wczesnie wykonalam test z krwi?
Bede wdzieczna za kazda opinie -
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:Witam sie i ja weekendowo
wczoraj pojechałam do kumpeli i zrobiłyśmy sobie babski wieczór, pogoda dopisała więc redsik, kiłbaska z ogniska i ploty suuper, no i tak nam mało było że dziś również musiałyśmy się spotkać tylko teraz już w kanajpce na świeżym powietrzu. Melduję że w Siedlcach jest śliczna pogoda i aż się nic nie chce ale trochę się za sprzątanie trzeba wziąć
Owulki jeszcze nie było i nie wiem czemu czyżby mój jajnik jednak nie postanowił ze mną współpracować hmm.
Katiuszka ne bój owulka przyjdzie - musia z powodu twojej kiełbasy to m już w drodze do sklepu i machniemy sobie szybkiego grilla na kolację
Milka1991, katiuszaa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ! pomocy
szefowa mi przedluzyla umowe jeszcze tylko na 3 miesiace, wiec mega fajnie by bylo zajsc do tego czasu w ciaze. Tak jak we wczesniejszych postach myslalam o monitoringu, to chyba sie za niego wezme i to jeszcze w tym cyklu. Prosze powiedzcie mi, jesli go mialyscie, jak to wyglada, kiedy sie go robi, w jakich dniach i ile to mniej wiecej kosztuje...kurcze
-
Dzis wypilam pierwsza szklaneczke klimuszki. Ciastko wiadomosc dla ciebie, koniecznie wypij je po jedzeniu jak zalecaja. Oj jak mi niedobrze bylo. Nie jestem do konca pewna czy to wina tego ze najpierw wypilam, posprzatalam mieszkanie (ledwo bo bylo mi strasznie slabo) czy ten smak na mnie tak dzialal, nadal czuje ze w brzuszku cos mi sie tam miesza, mam jakby mdlosci. Czy sroka tez tak dziwnie smakuje? Bleee
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Ciastko, sprostowanie, teraz doczytalam ze te ziola sie pije przed jedzeniem
moze trzeba sie do nich przyzwyczaic.
Edycik moze to tylko ja taka wybredna jestemzobaczymy czy beda lepiej smakowaly dzisiaj. Uwazaj na siebie, mi ze dwa razy przypadkowo udalo sie lekko zahaczyc o chory palec kolezanki, cale szczescie tylko delikatne musniecie, mialam nogi jak z waty.
Dzisiaj ide do kosmetyczki i na masaz, taki maly relaksik. Uwielbiam tak wczesnie wstawac:)
Milego dnia:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 06:54
AgaL lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnyI ja witam się z pracy
Madzikk te Sroki są w miarę ok, trochę jak rumianek?ja na ogół ziółek ni elubie, nie powiem , że mi smakowały ale da się wypić
Edycik to coś szybki powrót...uważaj na palucha
Milka ceny są różne, mniej więcej co kilka dni chodzi się na USG i patrzy czy pęcherzyk rośnie. Zacznij po @ bo nie wiesz kiedy masz owulacje. Chyba że wiesz że to jest późno to możesz iść kilka dni po @Milka1991 lubi tę wiadomość
-
Ruby no nie było mnie 8 dni ale jak już słyszałam głos mojej liderki przez telefon to mi słabo było.
Konsultację u chirurga mam 21 kwietnia na 17 to dowiem się co dalej.
Odkopuje się z zaległości bo dużo się tego nazbierało.
Po pracy jadę z M.na basenik -
To i ja się witam poweekendowo przy kawce
Milka z monitoringiem nie pomogę, bo nie miałam,w luxmedzie pierwsze badanie 120zł kolejne po 80, ale kiedy zacząć to już sprawa indywidualna. Trochę drogo jak dla mnie i jednak trzymam się swoich wyliczeńA poza tym jaką masz umowę i który raz Ci przedłużała?
A ja się zastanawiam czy przypadkiem owu nie było wczoraj (dzisiaj?), bo i śluz i jajnik i tempka w dole, ale to tydzień za wcześnie! Czyżby Sroka tak działał?
Edycik a Ty z tym palcem dasz radę na basenie?
Ruby jak się czujesz? Jakieś objawy?Edycik, Milka1991 lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Paryzetka no kto wie może o.Sroczka właśnie tak działa.Ja w tym cyklu też owulkę miałam wczesniej niż zwykle.
Co do paluszka na basenie ściągnę szynę i pod wodą dostałam pozwolenie od lekarza troszkę nim ruszać więc tak zrobię.
Wygląda na to,że będę miałam teraz dodatkowe pieniązki bo teść zaproponował mi że kiedy chcę mogę nawet po pracy podjechać na stoisko i go zmienić, mam stawkę rodzinną 10zł za godzinę, sobotę już sobie zaklepałamwiadomo kasa się przyda.
Paryzetka83, AgaL, cinnamon cookie, Smerfelinka lubią tę wiadomość
-
Witam porannie
Madzik jak dla mnie O.Sroki sa ok. Nie zwbym sie nimi zachwycala ale sa znośne
Edycik no to rzeczywiście masz tam fajnych ludzi w tej pracy, nie ma coAle nie przejmuj się jak zajdziesz w ciążę to odpoczniesz od nich na ok. 1,5 roku i będą moglo cię w trąbke pocałować za to ze jesteś na zwolnieniu
Ruby a ty kiedy masz w planach pójść na zwolnienie? I jak sie czujesz? Objawy ciążowe jakieś są?
Ja dziewczyny dzis wizyta na 12.30 i powiem wam ze bardzo sie stresuje. Bo tak jakos wewnętrznie sie nastawilam na to ze cos tam uroslo i wreszcie coś zacznie sie dziać ze jak usłyszę ze nic tam nie ma to chyba się zalamie. Ale na razie jestem dobrej myśliEdycik lubi tę wiadomość
-
Hej Kobietki
Pijecie ziółka, super, czekam na rezultatywtedy może się skuszę
u nas weekend cudny, pogoda bajeczna a dziś leje od rana.
Madzikk ale Ci zazdroszczę masażu...hmmmm.... Ty to umiesz sobie zagospodarować milutko czas na wolnym
Edycik super sprawa z dodatkowym zarobkiem i teściom pomożeszuważaj na basenie na paluszka
Paryzetka ciekawe czy to faktycznie owulka, jak na Ciebie to wcześnie....ale mnie też w tym cyklu zaskoczyla i to dużo wcześniej
Edycik, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Edycik fajnie masz z tą dodatkową pracą, a pieniążki zawsze się przydają
A z tą owulacją to nie wiem,jest mi to obojętne w sumie czy w ten weekend czy w następny, zastanawiam się tylko czy Sroka mógłby tak działaćEdycik lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Ja place dziewczyny za monitoring 100 zl. Uważam że to bardzo dużo ale ja wam powiem ze ja zazwyczaj u mojego to spedzam pół godziny w gabinecie bo on mi wszystko wytlumaczy powie plan dzialania. Jak normalna wizyta tylko bez bad. Gin.
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
Z monitoringami to faktycznie zależy od lekarza, nie ma reguły. U poprzedniego płaciłam za monit ok 50 zł, teraz byłam dwa razy u nowej(starej) gin i nie płaciłam za monitoringi nic.
Milka1991 lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę