Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOj dobrze że ja po śniadaniu bo czytając was bym zgłosiła.
Edycik wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy i pytałam za @ jak łopatę potrzebujesz daj znać kuriera wyślę.
Cinnamon dla ciebie też mam łopatę to i śnieg ogarnie w sam raz będzie miejsce na grilla
Aguś :*
Luccecita to kciuka za test.
Madka mogę napisać tylko tyle że madzik dobrze prawi.
Ruby a ty co za kawę w ciąży pijesz?
A ja dziś zaczęłam weekendza wczorajsze nieobecności przepraszam do domu o 23.30 dopiero wróciłam i odrazu spać.
Edycik, AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
O rany Dziewczyny, ale mi wstyd, że nie napisałam do Was. Ale jak jestem w pracy, przeczytam Was, zacznę odpisywać, potem muszę przerwać i po jakimś czasie kontunuuję pisanie, to w tym czasie Wy napiszecie więcej, a ja już tego nie wyłapię, kiepsko na telefonie.
Także strasznie Was przepraszam Edycik i Cinnamonku. Strasznie to niesprawiedliwe, @ nie powinna przyjść. Trzymajcie się dzielnie, przytulam mocno :*29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyw ogóle to wiecie czego się dowiedziałam? że w moim teamie dostali chłopaki podwyżki a tylko kobiety nie. Nie ważne że jeden pracuje o rok krócej niż ja - a mamy dokładnie te same obowiązki ale jemu dał a mi ani grosza. Nie mogę patrzeć na mojego szefa, serio. Muszę jakoś te pół roku wytrzymać i spier....m od tego fałszywego gnoja.
Ale jak pampersy kupić w PL bo u nas taniej niż w CZ to wiecie do kogo pisze, oczywiście że do mnie, obłudnik jeden!
Wybaczcie ale musiałam się wyżalić -
nick nieaktualny
-
Edycik przykra sprawa u nas ale razem raźniej
odpoczywaj :*
Madka nic nie szkodzikochana jesteś :*
Ruby ale szowinista z tego szefa wrrrrr!!!
Katiuszka dzięki za łopatę, ale doła jakoś już zakopałam a wyszło słońce więc po śniegu też ani śladuEdycik, Ruby lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry, wracam do żywych
Edycik, Cynamon tulę :* Miałam nadzieję, że @ nie przyjdą.
Edycik najlepszości dla Was z okazji rocznicy :*cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:Ruby no nie dziwie się że się wkurwiłaś
Zrób aferę i niech sam sobie pampersy kupuje. H.. Zasr...
Cinnamon super że dół zakopany i słońce wyszło -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny