Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej,
Aga bezpiecznej podróży i udanego wyjazdu
Ja lecę do koleżanki włosy malować bo szkoda mi na fryzjera , za dużo wydatków w tym miesiącu a ostatnio średnio zadowolona z tego ombre byłam więc jeden kolor zaczniemy , macie jakieś firmy farb sprawdzone?
-
Edycik to udanego weselicha życzę I ciesze sie ze rocznica milo spedzona
Aga ale zazdroszczę ci wyjazdu tez bym chętnie gdzies odpoczela. U mnie weekend majowy pracowity bo mamy w zakładzie remont Ale tobie życzę jak najmilszego odpoczynku a owulka sie nie przejmuj i tak jak ginka powiedziala zdaj sie na naturę
Luc mąż mnie wczoraj dopadl jak tylko zobaczyl dwie kreski a co ma byc to będzie.
Sluz ogólnie to nie jest taki plodny ale szyjka krótka, lekko otwarta i mocne klócie jajników. Nie wiem co ma byc to będzie dzisiaj objawy sie utrzymuja ale zbytnio nie mam zamiaru sie nad tym zastanawiac nie chce sie spinacAgaL, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasia gratki dla M ! że zadział! I masz rację nie spinaj się, ja też nie będę Życzę mimo wszystko byś znalazła czas na odpoczynek w weekend
Edycik, Kasia1407 lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Edycik no niestety dziś i mnie ból złapał, wczoraj nic nie czułam... yhhhh niech to szybko mija
Kasiu dobrze, że podziałaliście
Ruby ja kupiłam teraz Loreal Casting ale jeszcze nie pofarbowałam więc się nie wypowiem
Aguś baw się dobrze :* a pęcherzykiem nie martw się na zapas :*
Madzikk pijesz o.Klimuszkę? Ja wczoraj zaczęłam, nie jest tak źle jak dla mnie
Yhhhh co ja jeszcze miałam napisać???AgaL, Kasia1407 lubią tę wiadomość
-
Chmureczko fajnie, że wyniki męża się poprawiły oby jeszcze gronkowiec zniknął
Ruby jeszcze co do farb to ja nie polecam Syossa, włosy są w kiepskim stanie po tych farbach... ogólnie do tej pory się nigdy nie zawiodłam na Loreal,zobaczymy jak ten nowy kolor mi wyjdzie ewentualnie farby fryzjerskie są też Ok -
AgaL wrote:Narobiłyście mi smaka na grilla, tymi rybkami, karkówkami....mmmm
Ciekawe czy pogoda dopisze?
Kjopa pisz mi jak tam nad morzem pogoda?
Dziś słonecznie, pojedyncze chmurki niegroźne i P mówi, że ciepło. Mam więc nadzieję, że weekend będzie udany . Miłego, spokojnego lotu.
Chmurko cieszę się że wyniki dobre i oby gronkowca już nie było. Jakiś czas temu w poradach było, że najlepiej po 3-4 mies. po antybiotyku powtarzać nasienie bo wcześniej jeszcze może być pogorszone. Pamiętaj,że plemniki odnawiają się co 72 dni .
Cinnamon powodzenia w nowym cyklu i oby @ szybko uciekła i nie była długo bolesna.
Edycik Tobie również powodzenia w nowym cyklu. Również Wam życzę z okazji rocznicy wczorajszej abyście żyli razem szczęśliwie i zgodnie do końca swych dni oraz spełnili swoje marzenia.
Ruby brak słów na Twojego szefa !!! Nie lubię takich zakładów gdzie tak się traktuje ludzi .
Chciałam wczoraj odpisać ale nie mogłam się zalogować na tablecie młodego .cinnamon cookie, AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
-
Ruby wrote:Hej,
Kjopa a co u Ciebie? Jak twój M się ma?
Ruby u mnie nerwówka ostatnio.W pracy z szefową się pokłóciłam. Dwa tygodnie temu byłam z P u ortopedy i dzwoniłam do pracy, że biorę na żądanie to mnie poprosiła żebym przyjechała ale mówiłam, że na 11. Teraz w pon. znowu byliśmy na kontroli to się obraziła, że przyjechałam przed 11 i kazała siedzieć do 19. Więc się posprzeczała,że tydzień wcześniej jak mnie potrzebowała to jej pasowało. I powiedziałam sobie 8 h i ani minuty dłużej w pracy. Tym bardziej, że na mnie nie ma żadnych skarg i mam dobrze rozplanowaną pracę.
Mamy problem z sąsiadem. Wcześniej walnął młodego drzwiami w głowę a kolegę jego 11-niego pobił. Rzucił go o ścianę i kopnął w brzuch i tyłek. Chłopak posikał się ze strachu . Wezwaliśmy policję ale oczywiście ten powiedział, ze tylko złapał ale nie bił. Obdukcje trzeba by zrobić a nic nie widać po kopnięciu . Potem mój stał na parkingu koło samochodu naszego a ten dziad zahaczył mojego P zderzakiem w tą chorą nogę. Oczywiście mój zaczął się na niego drzeć a sąsiadka która z nim jechała kazała mu wezwać policję. Oczywiście nie wezwał bo wiedział co zrobił a ten babsztyl chyba nie widział.
Z dobrych rzeczy kupiliśmy działeczkę w środę i będziemy mieli gdzie chodzić na grilla i posadzimy warzywa jakieś. Trochę pracy nas czeka ale będzie przyjemnie. Domek mały murowany już tam jest tylko dach trzeba zmienić bo jest dziurawy. A sąsiadka akurat była i bardzo miła i pomocna . -
Aga no właśnie zamierzamy jutro zrobić grilla tylko pytanie co z pogodą a marzy mi się pstrąg...
Kjopa o ludzie co to za sąsiad?! Jakaś patologia??? WspółczujęWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2016, 12:10
AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKjopa co za drań! policję wzywać na dziada.
Cynamon chciałam kupić castinga ale przeczytałam że do 28 myć i bałam się że mi nie chwyci tego ombre...kupiłam garniera oleo jakoś tak i szału nima. Niby już nie są takie żółte na dole ale miałam wybrać dwie różne jasny brąz na górę bo takie tam mam a od połowy w dół miałam nałożyć średni brąz to by te ombre w końcu zniknęło, a tak to dalej je mam ale minimalnie ciemniejsze niż było....
Następnym razem będę musiała iść znowu do fryzjera pozbyć się tego.Ale żałuję e się na to zdecydowałam, bo miałam super kolor dobrany że w ogóle odrostu nie było widać a to posrane ombre się zmywa i takie gówno się robi od połowy -
Hello
Witam się z pracy, więc muszę tak szybko, szybko Ale dobre wieści są takie, że wzięłam w poniedziałek wolne Nareszcie trochę odpocznę! Jupi
Agula udanego wyjazdu Kochana! I żeby pogoda była łaskawa
Kjopa co za ludzie Współczuję. Najgorzej, że też dzieciom się oberwało Ja też bym policje wzywała.
Cynamonku daj znać, jak Ci rybka wyszła, jeśli grill dojdzie do skutku
PS Ruby ja ostatnio też się z szefem kłócę... Atmosfera do d..., ale trzeba o siebie walczyć. Mimo wszystkiego spróbuj się tak nie stresować Kochana. Szkoda zdrowia - Twojego i dzieciątka
PPS A ja się w końcu umówiłam do fryzjera na 12 maja A umawiam się od lutego I właśnie marzą mi się jasne końcówki. Nie takie typowe obmre, ale jednak dwukolorowe byłyby włosy. Ruby Ty takie odradzasz? Myślisz, że nawet z tego olaplexu dobrze to nie wyjdzie?AgaL lubi tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySmerfku to wyjdzie dobrze, ale mi się to znudziło , wolę siebie w jednym kolorze i u mnie jest problem bo mam włosy brąz więc mi się to wymywało i w rezultacie z jasnego brązu na dole zmyło się na żółty/złoty który mi się nie podobał. Zależ y jaki masz kolor ale jesteś chyba blondi więc u ciebie może być zupełnie inaczej. Ja z moim brązem nigdy więcej!
-
nick nieaktualnyLuccecita wrote:Ruby
trzeba było jeden kolor nałożyć, tylko tam gdzie masz jaśniejsze - pofarbować najpierw, potrzymać z 15-20 minut, a potem na resztę włosów. -
Edycik i Agulek udanej zabawy.
Moj chyba juz teskni. Ja troszke nie bardzo, dobrze mi tu:)
Ciacho tak pije je trzy razy dziennie. Parzysz je trzy godziny? Ja jak pije jeszcze troszke buzia krece ale mozna sie do nich przyzwyczaic
Ruby, twoj szef to pisior pieprzony, to jest przeciez dyskryminacja. Chcialabym zobaczyc jego mine jak mu powoesz ze sie dzidzi spodziewasz:)
Ale dzisiaj piekne slonce, opalam sie u rodzicow w ogrodku a w niedziele robimy grila wiec pojem mieska:)
Czas szybko leci, mi urlopu zostalo juz tylko 9 dni, ale czuje juz ze wypoczywam. Wczoraj podpisalam umowe z najemcami, wiem ze sa w porzadku i beda placili na czas. Dalam im termin zaplaty do 6 maja (kaucja) i do 14 maja za polowe miesiaca, a wczoraj juz wszystko zaplacili. Fajna mila parka, wiec jestem bardzo zadowolona rowniez poszlo to bardzo sprawnie i szybko.
Lece na sloneczko:)Smerfelinka, AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015