X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

Aga bezpiecznej podróży i udanego wyjazdu ;-)

Ja lecę do koleżanki włosy malować bo szkoda mi na fryzjera , za dużo wydatków w tym miesiącu a ostatnio średnio zadowolona z tego ombre byłam więc jeden kolor zaczniemy , macie jakieś firmy farb sprawdzone?

• AgaL Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik piękny gest, razem u Twojego Taty w Waszą rocznicę :*

Edycik lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Kasia1407 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik to udanego weselicha życzę :-) I ciesze sie ze rocznica milo spedzona :)

Aga ale zazdroszczę ci wyjazdu tez bym chętnie gdzies odpoczela. U mnie weekend majowy pracowity bo mamy w zakładzie remont :/ Ale tobie życzę jak najmilszego odpoczynku a owulka sie nie przejmuj i tak jak ginka powiedziala zdaj sie na naturę :)

Luc mąż mnie wczoraj dopadl jak tylko zobaczyl dwie kreski a co ma byc to będzie.

Sluz ogólnie to nie jest taki plodny ale szyjka krótka, lekko otwarta i mocne klócie jajników. Nie wiem co ma byc to będzie dzisiaj objawy sie utrzymuja ale zbytnio nie mam zamiaru sie nad tym zastanawiac nie chce sie spinac ;-)

AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby
    ja zawsze Garniera używam :) tylko, że ja blondi

Edycik lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby ja też już planuję fryzjera... bo odrosty mam i końcówki pasuje podciąć ;)
    napisz jaki kolor wybrałaś :)

Edycik lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia gratki dla M !:) że zadział! I masz rację nie spinaj się, ja też nie będę :) Życzę mimo wszystko byś znalazła czas na odpoczynek w weekend :)

Edycik, Kasia1407 lubią tę wiadomość

• Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Agus. No z M sie troszkę poprawilo i odrazu to wykorzystał :-)

Ruby jaki kolorek?

AgaL lubi tę wiadomość

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edytko
    to bawcie się dobrze i niech @ szybko znika!

Edycik lubi tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Edycik no niestety dziś i mnie ból złapał, wczoraj nic nie czułam... yhhhh niech to szybko mija :/

Kasiu dobrze, że podziałaliście :)

Ruby ja kupiłam teraz Loreal Casting ale jeszcze nie pofarbowałam więc się nie wypowiem :)

Aguś baw się dobrze :) :* a pęcherzykiem nie martw się na zapas :*

Madzikk pijesz o.Klimuszkę? Ja wczoraj zaczęłam, nie jest tak źle jak dla mnie ;)

Yhhhh co ja jeszcze miałam napisać???

AgaL, Kasia1407 lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chmureczko fajnie, że wyniki męża się poprawiły :) oby jeszcze gronkowiec zniknął :)

Ruby jeszcze co do farb to ja nie polecam Syossa, włosy są w kiepskim stanie po tych farbach... ogólnie do tej pory się nigdy nie zawiodłam na Loreal,zobaczymy jak ten nowy kolor mi wyjdzie :) ewentualnie farby fryzjerskie są też Ok

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Narobiłyście mi smaka na grilla, tymi rybkami, karkówkami....mmmm :)
    Ciekawe czy pogoda dopisze?
    Kjopa pisz mi jak tam nad morzem pogoda?:)

Dziś słonecznie, pojedyncze chmurki niegroźne i P mówi, że ciepło. Mam więc nadzieję, że weekend będzie udany :-). Miłego, spokojnego lotu.

Chmurko cieszę się że wyniki dobre i oby gronkowca już nie było. Jakiś czas temu w poradach było, że najlepiej po 3-4 mies. po antybiotyku powtarzać nasienie bo wcześniej jeszcze może być pogorszone. Pamiętaj,że plemniki odnawiają się co 72 dni ;-).

Cinnamon powodzenia w nowym cyklu i oby @ szybko uciekła i nie była długo bolesna.

Edycik Tobie również powodzenia w nowym cyklu. Również Wam życzę z okazji rocznicy wczorajszej abyście żyli razem szczęśliwie i zgodnie do końca swych dni oraz spełnili swoje marzenia.

Ruby brak słów na Twojego szefa !!! Nie lubię takich zakładów gdzie tak się traktuje ludzi :-/.

Chciałam wczoraj odpisać ale nie mogłam się zalogować na tablecie młodego :-/.

cinnamon cookie, AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Hej,

Kjopa a co u Ciebie? Jak twój M się ma?

Ruby u mnie nerwówka ostatnio.W pracy z szefową się pokłóciłam. Dwa tygodnie temu byłam z P u ortopedy i dzwoniłam do pracy, że biorę na żądanie to mnie poprosiła żebym przyjechała ale mówiłam, że na 11. Teraz w pon. znowu byliśmy na kontroli to się obraziła, że przyjechałam przed 11 i kazała siedzieć do 19. Więc się posprzeczała,że tydzień wcześniej jak mnie potrzebowała to jej pasowało. I powiedziałam sobie 8 h i ani minuty dłużej w pracy. Tym bardziej, że na mnie nie ma żadnych skarg i mam dobrze rozplanowaną pracę.

Mamy problem z sąsiadem. Wcześniej walnął młodego drzwiami w głowę a kolegę jego 11-niego pobił. Rzucił go o ścianę i kopnął w brzuch i tyłek. Chłopak posikał się ze strachu :-/. Wezwaliśmy policję ale oczywiście ten powiedział, ze tylko złapał ale nie bił. Obdukcje trzeba by zrobić a nic nie widać po kopnięciu :-/. Potem mój stał na parkingu koło samochodu naszego a ten dziad zahaczył mojego P zderzakiem w tą chorą nogę. Oczywiście mój zaczął się na niego drzeć a sąsiadka która z nim jechała kazała mu wezwać policję. Oczywiście nie wezwał bo wiedział co zrobił a ten babsztyl chyba nie widział.
    Z dobrych rzeczy kupiliśmy działeczkę w środę i będziemy mieli gdzie chodzić na grilla i posadzimy warzywa jakieś. Trochę pracy nas czeka ale będzie przyjemnie. Domek mały murowany już tam jest tylko dach trzeba zmienić bo jest dziurawy. A sąsiadka akurat była i bardzo miła i pomocna :-).

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonek dziękuje :) Jak tam rybkę na grillu kiedy robisz?:)
    Kjopa dzięki za dobre wieści pogodowe :) Życzę Ci odpoczynku od pracy w ten weekend....

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga no właśnie zamierzamy jutro zrobić grilla tylko pytanie co z pogodą ;) a marzy mi się pstrąg... ;)

Kjopa o ludzie co to za sąsiad?! Jakaś patologia??? Współczuję :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2016, 12:10

AgaL lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopa co za drań! policję wzywać na dziada.

Cynamon chciałam kupić castinga ale przeczytałam że do 28 myć i bałam się że mi nie chwyci tego ombre...kupiłam garniera oleo jakoś tak i szału nima. Niby już nie są takie żółte na dole ale miałam wybrać dwie różne jasny brąz na górę bo takie tam mam a od połowy w dół miałam nałożyć średni brąz to by te ombre w końcu zniknęło, a tak to dalej je mam ale minimalnie ciemniejsze niż było....

Następnym razem będę musiała iść znowu do fryzjera pozbyć się tego.Ale żałuję e się na to zdecydowałam, bo miałam super kolor dobrany że w ogóle odrostu nie było widać a to posrane ombre się zmywa i takie gówno się robi od połowy :(

• Smerfelinka Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello :)

Witam się z pracy, więc muszę tak szybko, szybko ;) Ale dobre wieści są takie, że wzięłam w poniedziałek wolne :D Nareszcie trochę odpocznę! Jupi :P

Agula udanego wyjazdu Kochana! I żeby pogoda była łaskawa :)

Kjopa co za ludzie :/ Współczuję. Najgorzej, że też dzieciom się oberwało :/ Ja też bym policje wzywała.

Cynamonku daj znać, jak Ci rybka wyszła, jeśli grill dojdzie do skutku ;)

PS Ruby ja ostatnio też się z szefem kłócę... Atmosfera do d..., ale trzeba o siebie walczyć. Mimo wszystkiego spróbuj się tak nie stresować Kochana. Szkoda zdrowia - Twojego i dzieciątka ;)

PPS A ja się w końcu umówiłam do fryzjera na 12 maja :D A umawiam się od lutego :P I właśnie marzą mi się jasne końcówki. Nie takie typowe obmre, ale jednak dwukolorowe byłyby włosy. Ruby Ty takie odradzasz? Myślisz, że nawet z tego olaplexu dobrze to nie wyjdzie?

AgaL lubi tę wiadomość

👩36 lat 🧑39 lat

1 ❄️

7 dpt - beta <1 💔
    8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️

14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
    9 dtp - beta 32 mIU/ml
    11 dpt - beta 75 mIU/ml
    13 dpt - beta 225 mIU/ml
    16 dpt - beta 1028 mIU/ml
    18 dpt - beta 1804 mIU/ml
    20 dpt - beta 2872 mIU/ml
    24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
    14.10 - pusty pęcherzyk 💔

kwalifikacja z MZ - 10.06

21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔

lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞

luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży

22.07.2019 - urodził się Leon <3
    13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
    październik 2018 - Salve - ivf
    sierpień 2018 - histeroskopia ok
    kwiecień 2017 - hsg ok
    starania od 2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby
    trzeba było jeden kolor nałożyć, tylko tam gdzie masz jaśniejsze - pofarbować najpierw, potrzymać z 15-20 minut, a potem na resztę włosów.

AgaL lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfku to wyjdzie dobrze, ale mi się to znudziło , wolę siebie w jednym kolorze i u mnie jest problem bo mam włosy brąz więc mi się to wymywało i w rezultacie z jasnego brązu na dole zmyło się na żółty/złoty który mi się nie podobał. Zależ y jaki masz kolor ale jesteś chyba blondi więc u ciebie może być zupełnie inaczej. Ja z moim brązem nigdy więcej! :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luccecita wrote:
    Ruby
    trzeba było jeden kolor nałożyć, tylko tam gdzie masz jaśniejsze - pofarbować najpierw, potrzymać z 15-20 minut, a potem na resztę włosów.
    ale ja tak właśnie zrobiłam, zostało jaśniejsze na dole mimo że 20 min dłużej je miałam bo pierwsze tam farbę nałożyłyśmy.

• madzikk Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik i Agulek udanej zabawy.

Moj chyba juz teskni. Ja troszke nie bardzo, dobrze mi tu:)

Ciacho tak pije je trzy razy dziennie. Parzysz je trzy godziny? Ja jak pije jeszcze troszke buzia krece ale mozna sie do nich przyzwyczaic :)

Ruby, twoj szef to pisior pieprzony, to jest przeciez dyskryminacja. Chcialabym zobaczyc jego mine jak mu powoesz ze sie dzidzi spodziewasz:)

Ale dzisiaj piekne slonce, opalam sie u rodzicow w ogrodku a w niedziele robimy grila wiec pojem mieska:)

Czas szybko leci, mi urlopu zostalo juz tylko 9 dni, ale czuje juz ze wypoczywam. Wczoraj podpisalam umowe z najemcami, wiem ze sa w porzadku i beda placili na czas. Dalam im termin zaplaty do 6 maja (kaucja) i do 14 maja za polowe miesiaca, a wczoraj juz wszystko zaplacili. Fajna mila parka, wiec jestem bardzo zadowolona rowniez poszlo to bardzo sprawnie i szybko.

Lece na sloneczko:)

Smerfelinka, AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
‹‹ 1652 1653 1654 1655 1656 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ