Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hejjo
Edycik, Cookie powodzenia w nowym cyklu, kwiecień był do bani, za to maj musi pięknie nam obrodzić
Lucc to co gdzieś za tydzień testowanko?
Rubiku dobrze że masz takiego dobrego pomocnego M, ale faktycznie jak Go za bardo wykorzystują to lipa, może trzeba porozmawiać? no chyba, że już i tak nic to nie zmieni...a z pracą to jejć, chamstwo pierwsza klasa, spotkaj się z szefem i wyłóż kawę na ławę
Madka super że już zgoda kiedy trzymać kciuki za monit?
Katiuszko to nie tracimy jeszcze nadziei, będzie jakiś monit? czy czekamy do @ ?
Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMilka1991 wrote:Hejjo
Edycik, Cookie powodzenia w nowym cyklu, kwiecień był do bani, za to maj musi pięknie nam obrodzić
Lucc to co gdzieś za tydzień testowanko?
Rubiku dobrze że masz takiego dobrego pomocnego M, ale faktycznie jak Go za bardo wykorzystują to lipa, może trzeba porozmawiać? no chyba, że już i tak nic to nie zmieni...a z pracą to jejć, chamstwo pierwsza klasa, spotkaj się z szefem i wyłóż kawę na ławę
Madka super że już zgoda kiedy trzymać kciuki za monit?
Katiuszko to nie tracimy jeszcze nadziei, będzie jakiś monit? czy czekamy do @ ?Milka1991 lubi tę wiadomość
-
Katiusza to kciuki ;P
Ja drugi dzień z dupkiem. Byłam dziś na solarium i czuję że trochę przegięłam, ale w czerwcu mamy wesele i chcę się jakoś prezentować, poza tym mój M szaleje jak jestem opalona. Iii, wiecie co ? M mówi że w tym roku nie damy rady (budujemy dom), ale w przyszłym jedziemy do Bułgarii na wczasy, a ja Mu na to że przecież z małym bejbikiem się nie jeździ tak daleko...haha, trochę się zdziwił, ale dobrze Mu powiedziałam nie?katiuszaa, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMilka1991 wrote:Katiusza to kciuki ;P
Ja drugi dzień z dupkiem. Byłam dziś na solarium i czuję że trochę przegięłam, ale w czerwcu mamy wesele i chcę się jakoś prezentować, poza tym mój M szaleje jak jestem opalona. Iii, wiecie co ? M mówi że w tym roku nie damy rady (budujemy dom), ale w przyszłym jedziemy do Bułgarii na wczasy, a ja Mu na to że przecież z małym bejbikiem się nie jeździ tak daleko...haha, trochę się zdziwił, ale dobrze Mu powiedziałam nie? -
Hej dziewczynki, ja tylko na chwilę bo ostatnio Was trochę zaniedbuję. Nie mam za wiele czasu na nic. Co do mojej owulki to albo jej nie było i już pewnie nie będzie, albo teraz tempka będzie rosła, zobaczymy jutro. Póki co codziennie raz w górę raz w dół, jak nigdy. Sroka chyba u mnie odwrotnie zadziałał
Edycik, Cynamonku powodzenia Kochane w nowym cyklu, szkoda, że nie udało się tym razem, ale na pewno niedługo zobaczycie 2 kreseczki.
Madka, całe szczęście, że przeprosił, czasem z jakiejś głupoty wielka afera wychodzi.
Ruby, ja bym się wściekła jak osa i oficjalnie spytałabym dlaczego nie dostałam podwyżki i czy on uważa, że gorzej pracuję od chłopaków, którzy dostali. O ciąży bym nie mówiła, nie masz obowiązku go już informować, wiele kobiet na tym etapie jeszcze o ciąży nawet nie ma pojęcia. Ja bym się upomniała o kasę, ciekawe co Ci powie i jak się będzie tłumaczył.
Katiuszka chwilę cierpliwości, wyślę Ci maila w weekend. Przepraszam, że to tyle trwa.
A co do mnie to dzisiaj odebraliśmy wyniki badań krwi Męża. Jestem w szoku, bo wszystko OK, nawet testosteron prawie 5 (norma 2,5-8,3). Byliśmy pewni, że będzie kicha, bo ostatnio miał wynik 1,5 a teraz książkowo!!! Kurde, żeby jeszcze ten gronkowiec zniknął.
PS. Ja też chcę dołączyć do grupy na fb. Jak to zrobić???
Buziaki :****
Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualnychmurreczkaa wrote:Hej dziewczynki, ja tylko na chwilę bo ostatnio Was trochę zaniedbuję. Nie mam za wiele czasu na nic. Co do mojej owulki to albo jej nie było i już pewnie nie będzie, albo teraz tempka będzie rosła, zobaczymy jutro. Póki co codziennie raz w górę raz w dół, jak nigdy. Sroka chyba u mnie odwrotnie zadziałał
Edycik, Cynamonku powodzenia Kochane w nowym cyklu, szkoda, że nie udało się tym razem, ale na pewno niedługo zobaczycie 2 kreseczki.
Madka, całe szczęście, że przeprosił, czasem z jakiejś głupoty wielka afera wychodzi.
Ruby, ja bym się wściekła jak osa i oficjalnie spytałabym dlaczego nie dostałam podwyżki i czy on uważa, że gorzej pracuję od chłopaków, którzy dostali. O ciąży bym nie mówiła, nie masz obowiązku go już informować, wiele kobiet na tym etapie jeszcze o ciąży nawet nie ma pojęcia. Ja bym się upomniała o kasę, ciekawe co Ci powie i jak się będzie tłumaczył.
Katiuszka chwilę cierpliwości, wyślę Ci maila w weekend. Przepraszam, że to tyle trwa.
A co do mnie to dzisiaj odebraliśmy wyniki badań krwi Męża. Jestem w szoku, bo wszystko OK, nawet testosteron prawie 5 (norma 2,5-8,3). Byliśmy pewni, że będzie kicha, bo ostatnio miał wynik 1,5 a teraz książkowo!!! Kurde, żeby jeszcze ten gronkowiec zniknął.
PS. Ja też chcę dołączyć do grupy na fb. Jak to zrobić???
Buziaki :**** -
nick nieaktualnychmureczko to dobre wieści, że badania ok a co do szefa to miałam już z nim rozmowę wcześniej i już mu wtedy wygarnęłam bo podczas tej rozmowy wyczułam, że nie dał mi podwyżki , a teraz się to tylko potwierdziło. Powiedzieć mu chcę żeby częściej w domu siedizeć, mam nadzieję że chociaż na to mi pozwoli...
Kiedy badacie gronkowca? -
Hej!
Strasznie zabiegany dziś dzień miałam, znowu Trochę w tak zwanym międzyczasie udało mi się poczytać, ale tyle co nic W pracy znów od rana afera, a to był tylko początek długiego dnia... Na dodatek teraz też tylko na chwileczkę usiadłam do komputera, więc jutro będę miała co czytać Buziole!
PS Edycik, Cynamonku dla Was specjalne buziaki :*
PPS Edytko mam nadzieję, że mimo małpiszona rocznica się udała! Zdrówka i wielu kolejnych wspólnych lat w szczęściu i miłości No i oczywiście spełnienia marzeń - szczególnie tego jednego
Miłego wieczorku :*Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Ruby Mąż bierze jeszcze kilka dni antybiotyk, potem po majówce kontrolny posiew i 11.05 badanie nasienia- pełny spermiogram. Wtedy zobaczymy jak to wyglądaRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Hej Na początku chciałam przeprosić za moją ostatnią nieobecność ale tak jak mówiłam niestety teraz codziennie pracuje po 11 godzin i tak nie zawsze mam kiedy pisać ale podczytuje
Edycik, Cinnamon tulę was mocno i kciuki mocne za nowy cykl kochane :*
Edycik wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy mam nadzieje że mimo tej @ miło spędziliście dzień
Ruby wcale się nie dziwię że się wkurzyłaś i jaka świnia z tego twojego szefa. Pociśnij mu jak się spotkacie. Nie potrafie zrozumieć jak można tak dyskryminować kobiety!!
A u mnie to powiem wam że dzisiaj dziewczyny stała się dziwna sprawa ponieważ cały dzień mnie rwią jajniki i test owu pokazał dwie kreski a ja w sumie to czekam na @ i nie wiem czy test jakiś felerny czy jest możliwe żeby tak późno i w tak szybki sposób utworzył mi się jakikolwiek pęcherzyk. A może test pokazał dwie kreski ale za brak pęcherzyka owulki i tak nie ma. A może to reakcja Parlodelu? Nie wiem co o tym myśleć, tempki nie mierzę ponieważ jak się dowiedziałam że nie ma pęcherzyka to stwierdziłam że i tak sensu nie ma mierzyć. A wy co o tym sądzicie?
Życzę wam wszystkim kolorowych snów Buziaki :*Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
witam się z kawką
mało wczoraj pisałam ale spędziliśmy z M.naprawdę miły dzionek
Dziękuję raz jeszcze za życzenia z okazji rocznicy kobitki :*
Milka to nasi mają podobnie bo mój M. też szaleje jak jestem opalona,w wakacje jak byliśmy w egipcie to spokoju mi nie dawał
Chmureczko super,że wyniki Twojego M. są dobre
Kasiu wszystko się może zdarzyć,może pęcherzyk urósł.
Cinnamonku jak tam boleści związane z @ są?
Różyczko mam nadzieję,że @ do Ciebie nie zawiatała.
Aguś a co u Ciebie?
W ogóle zaraz zbieram się na stoisko u teścia i dziś od 9-18 stoję.Około 19 już wyjeżdżamy na to wesele także może mnie nie być troszkę proszę o usprawiedliwienie.
Miłego dzionka
P.S.wczoraj zajechałam z M. do rosmana i zalapałam się na te 49% zniżek na kosmetyki,kupiłam tusz maybelline i kredkę do oczu.Kasia1407, Smerfelinka, AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam po kawce, nerwowy dzień od rana, szefowa jeszcze dobrze nie przyszła, już sie drze ale co tam, dziś piątek i 4 dni wolnego!!
Kasia
mnie testy owu w tym cyklu oszukały, więc ja bym im nie wierzyła od końca , ale skoro coś czujesz w jajnikach to pozostaje Ci jedynie męża wykorzystać
Milka
myślę żeby 3.05 zatestować, to będzie 11 dpo
chmurka
fajnie, że wyniki się poprawiły. czekamy na Ciebie na fb
AgaL, Kasia1407, Edycik lubią tę wiadomość
-
Witam się
Ale się cieszę, dziś lecimy nie mogę się doczekać, nie wiem jak się skupię na pracy....
Do wczoraj staraliśmy się z M, bo czas owulacji.... na wyjeździe raczej nie będzie warunków ale dziwi mnie bo zawsze czułam lekko piersi....a tu nic. Gorzej jak owulka będzie w weekend, albo nie pękł pęcherzyk...i cały monit na nic miałam dziś jechać sprawdzać czy pękło, ale wyjeżdżamy... i ginka stwierdziła, że zdamy się na naturę. Ona jest dobrej myśli.
ale obiecałam sobie nie myśleć o tym już i zdać się na to co ma być
Cinnamonku, Edycik życzę powdzonka w nowym cykluEdycik, cinnamon cookie, Smerfelinka lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Kasiu testy owu potrafią być mylne... wiec działajcie
Lucc trzymam kciuki, fajna data na testowanie
Ruby doczytałam o Twoim szefie.... no szok!! nie wiem czy by mnie nerwy nie poniosły
Katiuszka a ja myślę, że termometr do kosza i działacie ja mojemu też nie wierzę
Edycik fajnie spędziliście rocznicę, a Ty się uśmiechasz, cieszę się bardzo a co do opalenizny....coś w tym jest, ja swoje ciało też wolę opaloneEdycik, Kasia1407, Milka1991 lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny