Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane jesteście Dziewczyny :* Narazie jest cisza, nie odzywa się. Przykro mi bardzo, bo myślałam, że będzie za mną tęsknił, a on zaczął mnie nagle krytykować. Strasznie mnie wkurzył29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Witam
Edycik wszystkiego naj najjjj z okazji rocznicy, bawcie się dobrze
Madka kłótnie są be i nie lubię, zresztą nikt nie lubi, no ale może długo ta cisza nie potrwa co?
A u mnie deszcz ze śniegiem.... co za masakra!!!! A ja już planowałam jaką pyszną rybkę na grillu upiekęEdycik lubi tę wiadomość
-
Edycik wszystkiego o czym marzycie z okazji rocznicy
a zwłaszcza powiększenia rodzinki :*
Madka mam nadzieję, ze szybko Mu przejdzie i będziecie się godzić
Miłego dnia Kobietkiu nas pięknie, słonecznie w końcu
Edycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyCinamon
ja rano na szybie auta miałam śnieg
ale teraz już słoneczko.
grilla planuję na sobotę, bo mąż ma urodziny, ale my mamy gazowego, wiec można w domu siedzieć, a mięsko ugrillować i przynieść
coś muszę upiec jutro, tylko nie wiem jeszcze co... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCinamon
Edycik
kciuki za nowy cykl i prosze mi się w weekend nie dołować ! :*
ja karkówkę planuję zrobić, boczek i szaszłyki z szynki wieprzowejdo tego sos, bagietki czosnkowe, sałatka grecka, i jakieś ciasto
drinkować bede delikatnie, bo na test za wcześnie, a to już bedzie 8-9 dpo,więc ostrożnie jakby co...cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCynamonie, Edycik powodzenia w nowych cykach :*
Cynamon ja też choćby nie wiem co będę grillować, ale podobnie jak Lucce mamy na tarasie gazowego więc raczej m będzie pilnował a ja zjem w domu potem
W niedzielę zabieramy młodą na pizzę do fajnej a'la włoskiej pizzerii
Lucce ja mam kaszankę, kiełbaski i chyba szaszłyki jeszcze zrobię
U nas dzisiaj wietrznie ale słonecznie i 13 stopni a jutro osobno ma być cieplej także może nie będzie tak źle na weekend.
Jutro mój m jedzie do mamuśki zrobić jakiś mały remont i wróci dopiero w sobotę po południunic nie powiem, ale on tam jest od wszystkiego a jego braciszek bezrobotny i dwie lewe do wszystkiego.
cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLucce i te bagietki też chce! i jeszcze boczuś! teżżżżż
karkówka też mi chodzi po głowie...kurnik muszę się na coś zdecydować
A ja dzisiaj kobiety wyżebrałam popołudniówkę z domu bo cholernie nie chce mi się w biurze do 20 siedzieć w dodatku prawie sama na całym piętrze także pracuję w domku
-
nick nieaktualnyo kaszankę też bym zjadła, może dokupię, kupujesz jakąś konkretną ?
a bagietki polecam z Lidla gotowe- w lodówkach są, 2,39 zł, 10 minut do piekarnika/ grilla
a boczek kupiłam jakiś gotowy grillowy, już w plastrach i marynacie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2016, 09:30
-
nick nieaktualnyLuccecita wrote:o kaszankę też bym zjadła, może dokupię, kupujesz jakąś konkretną ?
-
nick nieaktualnyLuccecita wrote:o kaszankę też bym zjadła, może dokupię, kupujesz jakąś konkretną ?
a bagietki polecam z Lidla gotowe- w lodówkach są, 2,39 zł, 10 minut do piekarnika/ grilla
a boczek kupiłam jakiś gotowy grillowy, już w plastrach i marynacie
o dzięki to polecę po bagietkę do lidla. A boczuś też kupię gotowy , chyba w biedrze też jest teraz w ofercieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2016, 09:31
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale mi smaka zrobiłyście, mmmmm, zaraz zwariuje
My też grilla zrobimy. M zadzwonił i przeprosił, coś niesamowitego, także wybaczyłam i jadę
Jeszcze tylko monit.
Jak robicie karkówkę?cinnamon cookie, Paryzetka83, chmurreczkaa, madzikk lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Edycik :* Wszystkiego dobrego Kochana, świętujcie i spełnienia tego najpiękniejszego, największego marzenia :*
Cinnamonku, dobrze że jesteś dobrze nastawiona do majówki, mam nadzieję, że pogoda nam dopisze bo ja będę 30 km od Ciebie
Wkurzyły mnie Wasze małpiszony
Madka ech te kłótnie z chłopami... Czasem też mam wrażenie, że jesteśmy z innych planet... Ale bez chłopów jeszcze gorzej... Życzę szybkiej zgody :*cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość