Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Ruby a nie przeszkadzają Ci?
Smerfelinko no niestety taka nasza kobieca naturajedna ma duże to chce mniejsze, druga ma małe i chciałaby melony
hahaha
Nie tylko że bolą jak cholera w innym przypadku jak się rozbiorę to wreszcie mam ładnego cycaSmerfelinka, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Ruby wrote:Nie tylko że bolą jak cholera w innym przypadku jak się rozbiorę to wreszcie mam ładnego cyca
tylko szkoda, że u mnie ten efekt utrzyma się tylko jeszcze parę dni....
Ruby lubi tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Smerfelinko no niestety taka nasza kobieca natura
jedna ma duże to chce mniejsze, druga ma małe i chciałaby melony
hahaha
Otóż to!
Dziewczyny, ale mi się dzisiaj nie chce... Masakra! A dopiero 13👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:O to to!!! O to właśnie mi chodzi
tylko szkoda, że u mnie ten efekt utrzyma się tylko jeszcze parę dni....
zawsze to rok nie?
Smerfie dasz radę, kto jak nie ty ?cinnamon cookie, Smerfelinka lubią tę wiadomość
-
Hej, ja już po pracy, uff
Edycik zatem czekamy na @, w takim razie oby przyszła jak najszybciej i nie drażniła spóźnianiem...a solarium fajny pomysł, relaksuje, ja już zaliczyłam start sezonu z opalaniem, ale zawsze delikatnie, tylko na początek lata, żeby nie świecić bielą
Majuś ja za wizytę z usg tarczycy u endo gin dałam 130 zł, wizyta jednorazowa, na szczęście z tarczycą wszystko oki.
Smerfie niech Ci szybko zleci w pracy, a wizytę masz już umówioną do tej nowej gin ?
A ja mieszkam w trochę większej mieścinie bo 200 tys. i na szczęście trochę lekarzy mam, no i najważniejsze: poradnię leczenie niepłodności ;P
Rubik czujesz że będzie dziewczynka czy chłopczyk? jak miałaś w pierwszej ciąży?
Ciastku proponuję Ci zrobić foto i wracać do tych miłych widoków ;P ja też nie należę do biuściastych, ale kocham swój dekolt przed okresem ;Pcinnamon cookie, Edycik, Ruby, Smerfelinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Edycik to odpoczniesz
Ja planuję 2 maja wziąć wolne, ale pewnie nic z tego nie wyjdzie jak zwykle
Ruby dziś mi bardzo ciężko. Chyba mam dość... Przemęczona jestem.
Milka jeszcze tylko ok. 8,5 godzDziś mam dzwonić do ginki, ale nie wiem, czy uda mi się z pracy chociaż na chwilę wyrwać, bo tu ściany mają uszy
Jak nie, to jutro się umawiam, ale to już na przyszły cykl.
👩36 lat 🧑39 lat
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Rubiku ja też po cichutku chciałabym mieć dziewczynkę ;P ale będę dziękować na kolanach również za chłopczyka
No tak Smerfku, jak już coś działać to od początku, ale już niedługo nowy cykl, a wtedy do dziełaSmerfelinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też marzę o córeczce...ale wiadomo że i z synka bym się cieszyła. Po prostu marzenie o ludziku
naszym własnym.
Lucc ja też jeszcze godzinkaoby szybko zleciało.
Mileczko a co u Ciebie?
Ruby Jasminowa i Agatia chyba na dobre nas opuściły.
Cinnamonku tez by mi sie większy biuścik zdał
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Edycik u mnie leci dzień za dniem ;P na razie dzierżę średnio przyjemną pracę ekspedientki u ciotki w sklepie, jeszcze tylko 3 miesiące, juhuuu, bardzo mnie to męczy, praca ciężka i wstawać muszę bardzo wcześnie bo przed 5.00 więc wiecznie jestem niewyspana...właśnie za chwilę oddam się cała drzemce ;P
ja bym bardzo chciała z mążkiem trójeczkę, dwoje po sobie i trzecie za jakiś czas, ale to na razie tylko nasze marzenia...Smerfelinka, Edycik lubią tę wiadomość
-
Milka ja bardzo podobnie. Też bym chciała dwójkę w małym odstępie czasu i później trzecie, ale zobaczymy co z tego będzie... Czas zweryfikuje. Jak to się mówi, powiedz losowi, że masz na życie plan, a on zaśmieje Ci się w twarz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 15:10
Milka1991 lubi tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Heloł ja się witam na @ plamienie coraz większe;-)ano nic trzeba dalej działać i myśleć pozytywnie;-)...Edycik ja cały czas mam nadzieję, że ty kochana jednak ten kwiecień uratujesz;-))
Ja jeszcze w maju podchodzę rzetelnie do cyklu, nawet monitoring sobie strzelę, żeby zobaczyć co tam w jajkach piszczy:-))...a czerwiec luuuzzz... bo wakacje, bo morze, bo odpoczynek;-))
Też właśnie miałam taką refleksję że niektóre dziewczyny nas opuściły na amen;-(( szkoda...
Ja nie miałam preferencji czy chcę córę czy synunia, bo wydaje mi się że zarówno synek jak i córka to takie samo szczęście, teraz jak mam synka to mogłabym mieć dwóch urwisów;-)))
Smerfelinka, Edycik lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*