Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
cinnamon cookie wrote:Milka tylko ja wcale z takiego małego miasta nie jestem
tzn jest sporo ginekologów, ale mało konkretnych... No i dostać się do tych nielicznych normalnych na NFZ to bez szans, a ja właśnie na to liczyłam... nic to, narazie nie mam potrzeby iść na szczęście, w razie czego mam jedną babkę prywatnie do której jak będę musiała to pójdę...
No to pardon Ciastkua dlaczego nie zapisałaś się do poradni niepłodności? masz taką możliwość? ja jestem w takiej i bardzo sobie chwalę, prowadzi mnie dobry lekarz, idę na wizytę kiedy potrzebuję bez umawiania się, wszystkie badania za darmo, za nic nie płacę, i lekarz chyba naprawdę chce żebym zaszła w tą ciążę ;P
-
nick nieaktualnyEdycik
przykro mi, w takim razie poczekaj spokojnie na @ bo ta beta to dodatkowy koszt + jeszcze większy stres i nakręcanie.
Cynamon a to HSG na kiedy przewiduje? wakacje?
Smerfku cieszę się, że imprezka się udała i że w końcu jeden dzień wolnego miałaś! ajak prezenty kochana? pochwal nam się tu co dostałaś fajnego
Smerfelinka lubi tę wiadomość
-
Edycik wrote:Cinnamonku teraz z wieczorka siknęłam i negatyw więc jutro nie będę powtarzać.
Mileczko samopoczucie takie sobie poczekam na @ i tyle.
Smerfku picie cytryny rano raz dla zdrowia dwa detoks organizmu.
Edycik to poczekajmy jeszcze parę dni na @, i jak nie przyjdzie, to może wtedy drugi teścior z rana? kurczę, najgorsze że człowiek tak się napali, myśli Bóg wie co, drży przy robieniu testu, a po paru minutach zapaści 1 kreska, i zgon na miejscu... -
Edycik słaba sprawa tak wcześnie z testami wieczorem.. Cały dzień pijesz i sikasz
Milka no niestety ale chyba nie ma u mnie takiej poradni
Ruby no miało być HSG jak do wakacji nie zajdę, i teraz du*ajak nic mi nie wyskoczy nowego to gdzieś czerwiec/lipiec pójdę do nowego gina i zapytam co działać...
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
Ruby masz rację beta to dodatkowy koszt i stres.
Cinnamonku najwyżej jak @ nie przyjdzie jutro to w czwartek rano test powtórzę.Bo caly dzień masz rację piję i sikam więc mało miarodajny.Milka1991, cinnamon cookie, Smerfelinka lubią tę wiadomość
-
Edycik tulę :* ale i tak trzymam nadal przy @ nie przyszła :*
Madka to ja poproszęmusimy jeszcze obejrzeć oczywiście i się porozglądać, ale za ''nieduże'' pieniądze nie kupie chałupy w dobrym super stanie..a na pewno nie w mojej okolicy, więc i tak przygotowujemy się w razie co na remonty
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnyEdycik no wiesz robić test wieczorem, oczywiście że nie miarodajny. (Mówi ta co nie raz wieczorem robiła bo a nóż coś widać
)Trzymam kciuki żeby @ nie przyszła przez najbliższe 9 / 10 miesięcy.
Cinnamon jak ja Cię dobrze rozumiem sama wyemigrowałam za lekarzem 100kmcinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Mid wysłałam zaproszenie
Edit: Nie zauważyłam, że zrobiłaś to pierwsza
Zabieram się do opisu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 20:56
midnight lubi tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lucc, mam nadzieję, że to nic poważnego. Dalej utrzymuje mi się "coś" za jajnikiem. Gin mówiła, że może krew gdzieś tam mi się wylała. Zobaczymy w czwartek29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Madka no i ja mam nadzieję, że to nic poważnego :> sama nigdy tak nie miałam, ale oby to nie było nic złego :*
Edycik po prostu zrobiłaś falstartzamiast tego testa rano machnąć to Ty wieczorem
ajjjj Ti Ti, niedobra
Uciekam dziewczynki do łóżka, ciężki hormonalnie i HUMORalnie dzień za mnądobrej nocy :*
madka lubi tę wiadomość
-
Edycik to może i ja zacznę pić cytrynkę
Ruby na urodziny dostałam zestaw do sushii książki
A na rocznicę dostaliśmy póki co szybkowar i kieliszki, ale podobno będzie ciąg dalszy, bo część gości niestety nie dotarła
Nadenerwowałam się też przez to, ale już wiem, że świadek odwiedzi nas pierwszego maja, więc zapowiada się fajny dzień
Edit:
Dobranoc! Ja lecę spać, bo już padam na ryjekBuziole :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 22:15
👩36 lat 🧑39 lat
8.02.2025 - transfer?
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Hej kobiety
Staram się czytać na bieżąco
Edycik, cinnamon,Imię R trzymam nadal kciuki póki @ się nie pojawi.
AgaL miłego pobytu w Gdańsku. Jak na razie to u nas zimno, wieje i pada grad. Mam nadzieję, że do weekendu będzie lepiej.
Paryzetko kuruj się. A co z ty FSH? Udało Ci się wejść do lekarki podpytać bo nie widziałam.
Katiusza warto prowadzić wykres bo można z niego dowiedzieć się że nie było owulacji lub ma się niedomogę lutealną. Ale muszę też powiedzieć, że widziałam tu i z takich wykresów ciążę.
Ruby oby niemoc Cię jutro puściła inie łapała za często
Kogo ominęłam to przepraszam ale nie chcę pisać posta na całą stronę a odpisałabym każdej na wszystkie poruszane tematyAgaL, cinnamon cookie, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
witam się z rana
Madko rano nawet nie robiłam testu bo tempka ostro poszła w dół także nie ma sensu.
Rozmawiałam z M.i przyszły cykl poza kwasem foliowym i specyfikami od mojego gina które zaleci nic więcej nie biorę.Obstawiam,że @ przyjdze jutro akurat na rocznicę ślubu.
Kobity także ten..kwietnia nie uratuje, czekam na @.Jejku oby przyszła dziś a nie w sobote na weselu.
Dziś w ramach poprawy humoru fryzjer po pracy - odrosty trza zrobić bo już mam tak spore,że wyglądają jak ombre
A potem może solarium....Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 06:31