Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Cynamonku żal się, żal. A w jakiejś sąsiedniej mieścinie nie ma dobrego ginekologa?
Mid nie wiem jak reszta ale ja wybaczam nieobecność
Ja sobie siedzę na l4, a przyszły tydzień mam urlop więc dopiero 9maja idę do pracyObstawiam, że owulki jeszcze nie miałam, przez chorobę się przesunęła, mój luby czuje się lepiej więc jest jeszcze szansa w tym cyklu. Trochę to chaotyczne ale mam nadzieję, że zrozumiecie. Chociaż kwietnia nie uratuję
Cynamonku i Imię - przykro mi z powodu bieli :*
Edycik ja za jutrzejszą betę już trzymam kciuki :*cinnamon cookie, Edycik, midnight, Imię_Róży lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
Ten ginekolog ma u nas najlepsze opinie, naprawdę zna się na rzeczy, ale dupek jeden ciągle nie otwiera prywatnego gabinetu
Szwagierka właśnie do niego napisała, i odpisał Jej, że ciągle ma jakieś schody z tym gabinetem... W tej chwili przyjmuje tylko w tej przychodni co mnie nie przyjęli no i w szpitalu na oddziale
wrrrrr ogólnie słabo w moim mieście z ginekologami, prywatnie to ewentualnie jedną babkę mam ale na NFZ nie ma szans nikogo normalnego
Lucc dzięki, czekolady lepiej nie bo dupa mi rośnieale właśnie dostałam maila, że bluzka na którą czekałam już jest i od razu zamówiłam
jakieś pocieszenie jest, ale z problemem zostałam dalej
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Cinnamonku my teraz 30 kwietnia na wesele jedziemy pod Ożarów Mazowiecki, ale w piatek stoje na stoisku u teścia i chyba około 18 zamkne, wrócę do domku i wyjedziemy z M. do znajomych, zaoferowali nam nocleg i mamy bliżej na to wesele wtedy.
We wrzesniu jestem świadkową na weselu mojej siostryciekawe czy do tego czasu będę grubasem czy nie
Lucc ja już chyba boję się każdorazowego testowania i gdyby nie ten wyjazd to wcale bym nie testowała.Ja na weselu nie będę ale u teściów tak to nie daleko ożarowa
cinnamon cookie wrote:Dziewczyny przypominam Wam o Rossmanowskich promocjach -49%teraz kolej na tusze, cienie i eyelinery
Za vizira Imię róży, Cinnamon :* ściskam
Lucc jestem już jestem co chwila pracownicy mi się przy kompie kręcą normalnie nie mam jak poczytać. Jutro będzie jeszcze gorzej bo przyjdzie jedna nowa na próbny dzień.
Tak gadacie o fryzerach, manicure że zapisałam się na czwartekTrzeba by te odrosty zakryć
i pazurki też ale na piątek
Zostało mi jeszcze psa umówić na pranie i jestem gotowa na dłuuugi weekend majowy.
Edycik, Smerfelinka, cinnamon cookie, Imię_Róży, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
Heeej
już Was nadrobiłam
Chmurko masz bardzo podobny wykres do mojego, tempka w dole, brak śluzu itd... mój cykl niestety bezowulacyjny, od jutra dupek i czekam na @, ale Twój jeszcze nie jest przekreślony
Aguś zazdroszczę wyjazdu, powypoczywaj za nas, nawdychaj się jodu i zrelaksuuuj ;P
Kasiu jak tam M po rozmowie?
Ciastku przykro mi ;( ale dalej się możemy łudzić że test nas oszukał, albo jeszcze za wcześnie...;P i lipa z tym lekarzem, że nie masz w pobliżu żadnego porządnego, daleko masz do jakiegoś większego miasta?
Edycik jestem taka podniecona tym twoim brakiem @ że szok, normalnie się czuję jakbym sama miała jutro testować, będę jutro co chwila odświeżać stronkę i sprawdzać czy betka zrobiona, ja ma wesele w czerwcu, wrześniu i listopadzie, i też się zastanawiam na którym z wesel nie będę mogła pić, obstawiam czerwiec, hahaha
Lucc niezły z Ciebie koneser czekolady...haha, ja ogólnie nie przepadam za słodyczami, ale faktycznie jak nie mam humoru to też wtrężolę wszystko
Majju piękna sukienka, oryginalna, zrobisz furorę na weselu. A z tą zazdrością to ja tak mam, tyle razy ile razy widzę matki z wózkami...Edycik, cinnamon cookie, AgaL lubią tę wiadomość
-
Hej Kobietki
Przepraszam, że mnie nie było, ale sobotę miałam dość pracowitą (szykowanie imprezki), a w niedzielę szybkie sprzątanie i goście. Wszystko na szczęście się udało, a wczoraj wzięłam wolne i spędziliśmy rocznicę razemDziś w pracy musiałam nadrobić poniedziałkową nieobecność i jutro też dużo pracy się szykuje, więc teraz szybciutko postaram się Was nadrobić
Miłego wieczorku Kochane!👩36 lat 🧑39 lat
8.02.2025 - transfer?
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
nick nieaktualnyMilka to niech ten cykl się szybko kończy w takim razie
Katiusza to rozumiem że weekend majowy wolny nareszcie?fryzjera zazdroszczę ja jeszcze muszę wstrzymać się 2 tyg żeby do wesela było w miarę ok.
Ogarnęła mnie znowu niemoc dzisiaj, ledwo żyję
Cynamon jak fundusze pozwolą to wal prywatnie, u mnie na NFZ to kiła i mogiła niestetyMilka1991 lubi tę wiadomość
-
Witam się popołudniowo
Wreszcie chwilka oddechu. M chwilę temu pojechał na wiochę, a ja się czuję już strasznie samotna. My się praktycznie nigdy nie rozstajemy. Na szczęście mam na wieczór martini i spriteZdążyliśmy przed wyjazdem z
, ale dziwna sprawa, bo śluz mam zabarwiony świeżą krwią
Jeszcze tak nie miałam
Byłam dziś u fryzjeraPodcięłam lekko włosy, wycieniowałam delikatnie i zrobiłam zabieg "pielęgnicą", bo włosy miałam koszmarnie zniszczone. Także jestem zadowolona
Cinnamonku :* I trzymam kciuki za dobrego gina
Różyczko póki nie ma @ sikaj dalej
Edytko jutro beta, o której możemy się wyników spodziewać?
Mid wydaje mi się, że nie dużo wydajemy na to. Jak coś to na priv mogę Ci wysłać kosztaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 18:33
cinnamon cookie, Imię_Róży lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualnyMadka to dzień można uznać za przyjemny? Fryzjer martini no i najważniejsze
Milka nie wiem gdzie się podziała ta moja owulka już chyba na nią nie liczę albo miałam owulkę tylko termometr nawalił bo jak to może być że pęcherzyk był, śluz był a owulki nie? hmm
Ruby tak w końcu wolny weekend i żeby nie było do 3 maja nas w pracy nie zobacząmadka lubi tę wiadomość
-
Madeczko u Ciebie jakoś połowa cyklu prawda, może to słynne plamienie okołoowulacyjne ?
katiuszaa wrote:Madka to dzień można uznać za przyjemny? Fryzjer martini no i najważniejsze
Milka nie wiem gdzie się podziała ta moja owulka już chyba na nią nie liczę albo miałam owulkę tylko termometr nawalił bo jak to może być że pęcherzyk był, śluz był a owulki nie? hmm
Ruby tak w końcu wolny weekend i żeby nie było do 3 maja nas w pracy nie zobaczą
Katiuszko no dziwna sprawa, hmm...może nie nie zawsze podwyższona tempka = owulacja. Trzymajmy się więc opcji że była ;Pkatiuszaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMilka, Katiuszka ja chyba jestem tym przypadkiem, temp mam z reguły niskie więc nawet po owulce nie czułam nigdy żeby mi temp skoczyła. Teraz mam tak samo,żadnego uczucia gorąca, ba nawet czuję że temp dość nisko więc tu bym też nie była całkiem pewna, że ten termometr Katiuszka nie robi cię w balona
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuby wrote:Milka, Katiuszka ja chyba jestem tym przypadkiem, temp mam z reguły niskie więc nawet po owulce nie czułam nigdy żeby mi temp skoczyła. Teraz mam tak samo,żadnego uczucia gorąca, ba nawet czuję że temp dość nisko więc tu bym też nie była całkiem pewna, że ten termometr Katiuszka nie robi cię w balona
Chodź ja za każdym razem przy potwierdzonych owulkach miałam skok temp. no może nie do 37 ale różnicę było widać a tu d... a może to właśnie ten cykl i dlatego ta wygląda
Ruby lubi tę wiadomość
-
Edycik wrote:Jakieś licho podkusilo mnie zrobić test melduję biel.Odwołuje jutrzejsza betę kobity i czekam na @.
-
Dziewczyny poczytałam, ale niestety muszę lecieć
Tyle chciałam Wam napisać, ale już połowy nie pamiętam... Jeśli kogoś pominęłam, to przepraszam. I tak wiecie, że trzymam kciuki za wszystkie :*
Majuś ale super sukieneczka! Na pewno będzie robiła ogromne wrażenie
Edycik mimo wszystko trzymam kciuki Kochana! Może jednak jest coś na rzeczy? Jednak jeśli jesteś pewna, że nie, to ślę buziole :*
Cynamonku wiem, co to znaczySama mam problem z ginekologiem na moim zadupiu... Mam jednak nadzieję, że uda Ci się znaleźć kogoś dobrego i konkretnego.
Cynamon, Imię Róży oby ta biel zmieniła się jeszcze w dwie krechyPóki nie ma @...
Dziewczyny a o co chodzi z tym piciem cytryny rano? Zaciekawiłyście mnie!
Madka zazdroszczę Ci tego fryzjeraJa ciągle nie mogę znaleźć czasu, żeby się umówić. Pomijam fakt, że teraz szkoda mi też na to kasy, ale chyba muszę się w końcu umówić!
Katiuszka oby było tak, jak dziewczyny piszą. Już nie takie cuda tu były
Ruby ja dzisiaj mam takiego lenia, że szkoda gadać, a jeszcze muszę dziś coś załatwićAle jutro wolne? Odpoczniesz i znów będziesz pełna sił!
Aguś jak ja Ci zazdroszczę wyjazdu... My mieliśmy plany na majówkę, ale niestety po tej historii z Męża plecami, to wszystkie plany wzięły w łebChociaż Ty baw się dobrze! My jeszcze kiedyś to sobie odbijemy
cinnamon cookie, Ruby, Imię_Róży, AgaL lubią tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
8.02.2025 - transfer?
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Milka tylko ja wcale z takiego małego miasta nie jestem
tzn jest sporo ginekologów, ale mało konkretnych... No i dostać się do tych nielicznych normalnych na NFZ to bez szans, a ja właśnie na to liczyłam... nic to, narazie nie mam potrzeby iść na szczęście, w razie czego mam jedną babkę prywatnie do której jak będę musiała to pójdę...
Edycik popołudniu siknęłaś?Milka1991 lubi tę wiadomość