Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
cinnamon cookie wrote:Dziewczyny przypominam Wam o Rossmanowskich promocjach -49% teraz kolej na tusze, cienie i eyelinery
Edit. Lucc mi też M pofarbuje
A ja wieśniara zawsze w MC biorę wieśmaca
Sis dzięki za przypomnienie! muszę się zaopatrzyć w tusz. Jaki polecacie z takich droższych?Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Aguś taki blady róż sukienka z dwiema falbankami na dole. Dokładnie taką
http://www.stilove.pl/prod/9139/
Cinnamonek własnie mi przypomniałaś że muszę do rosmana skoczyc po tusz do rzęs. Dziekuję :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 09:27
cinnamon cookie, AgaL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCynamon wiesmiak tez jest boski ale akurat miałam bona na zestaw Big Maca powiększonego za 10 zł więc szkoda bylo nie brać
Edycik ja też koki niet, ale myślę że może jakiś warkocz gdzieś mi wpletą w rozpuszczone , pewnie wiecie często tak się teraz czesze.
cinnamon cookie, AgaL, Edycik, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej hej
Cinamonku ściskam Cię soł macz :* zrób sobie super pazurki na pocieszkę
Moje po Targach są w tragicznym stanie, muszę je doprowadzić do porządku przed majówką. A Targi się udały, wystawcy zadowoleni, tylko ja zmarznięta na kość, kicham, prycham i pokasłuję.
Edycik, Ty to masz cierpliwość dziewczyno, ja bym nie wytrzymała tyle nie testować Też mi się chce na jakieś wesele iść, tak się ładnie ubrać, umalować itd. Przyszła ta sukienka co zamawiałam z Chin, całkiem spoczko
Jak tam Ruby ciężaróweczko objawy? Uśmiałam się z propozycji imion Robin całkiem spoko
Edit: wiecie, że gdyby nie OF to nawet nie wiedziałabym który dziś mam dzień cyklu? Normalnie szał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 10:21
Edycik, AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymajju wrote:http://pl.aliexpress.com/item/2016-Vestidos-Fashion-Summer-Style-Party-Dresses-Women-Casual-Flowers-Lace-Dress-Sleeveless-Vestido-de-renda/32591538968.html
Taką sobie zamówiłam, na wesele znajomych w lipcu będzie akurat -
Ruby wczoraj się kurowałam nalewką malinową, bardzo dobrze mi to szło Chyba dziś będę musiała powtórzyć kurację
Też muszę napaść dzisiaj na Rossmanna, jakieś kolorowe cienie bym sobie kupiła, no i tusz oczywiście przez Was polecany
Edit: sukienka na żywo taka sama, no może na mnie trochę inaczej wygląda bo nie mam takich kształtów jak modelkaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 10:33
Paryzetka83 lubi tę wiadomość