Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej wszystkim
Melduję biel na teście... Jak to Imię Róży mówi, pepino kłamlinoale mnie nigdy nie oszuka
więc czekam na @.... Edycik w Tobie nadzieja na uratowanie kwietnia
Ogarniam się i lecę zaraz na paznokcie :* miłego dnia KobietkiImię_Róży lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny :* Aguś jeszcze przed terminem @ ale chciałam mieć pewność, bo muszę wrócić do lekarza, może po coś mocniejszego na alergię, więc zrobiłam test... Jak zwykle ta sama zasrana biel
Hahah Lucc uśmiałam się z tej Twojej czekolady
Edycik zazdroszczę imprezkiuwielbiam wesela
my już mamy zaproszenie na lipiec i będziemy mieli na październik, ale jeszcze nie wiem czy w lipcu pojedziemy
Luccecita, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej,
Cynamon :* przykro mi
Edycik ładne kolorki , bardzotrzymam kciuki za jutro
Lucce organizm sie domaga i koniec
Kasiu daj mu jeszcze chwile, widocznie za szybko , a moze sam przyjdzie
Agus miłego wyjazdu, oby wam pogoda dopisła
Paryzetko lecz się lecz kochana! trzeba kwiecień ratowaćAgaL lubi tę wiadomość
-
Cinnamonku my teraz 30 kwietnia na wesele jedziemy pod Ożarów Mazowiecki, ale w piatek stoje na stoisku u teścia i chyba około 18 zamkne, wrócę do domku i wyjedziemy z M. do znajomych, zaoferowali nam nocleg i mamy bliżej na to wesele wtedy.
We wrzesniu jestem świadkową na weselu mojej siostryciekawe czy do tego czasu będę grubasem czy nie
Lucc ja już chyba boję się każdorazowego testowania i gdyby nie ten wyjazd to wcale bym nie testowała. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuccecita wrote:Ruby
co dobrego zjadłyście w MC?
moja córcia to tylko zabawkę chce z Happy Meala, a nic nie tknie z jedzenia, no ewentualnie lody
Ja wzięłam zestaw z big mackiema młoda happy meala - i o dziwo do niedawna to samo chciala zestaw z powodu zabawki ale wczoraj zjadła wszystko łącznie z jabłkiem
Ja na wesele za miesiąc, makijaż sama ale włosy do fryzjera, jeszcze musze się na koloryzajcę umówic bo to ombre doprowadza mnie do szału -
Edycik ja lokówkę też mam, ale ogólnie do fryzur to noga jestem
nic nie umiem... A malować się to jako tako, coś tam wymodzę
Ruby ja też powoli mam dość ombre, w przyszłym miesiącu zamaluję na ciemnowidziałam w reklamie Loreala fajne nowe kolory, jakieś czekoladowe polewy i inne smaczne
a M już mówił, że chętnie nałoży farbę, więc chyba On też ma dość mojego ombre
Edycik, AgaL, Ruby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Edycik wrote:Big Mac- mmm uwielbiam
No ja do fryzjera jutro lecę odrosty zrobić
Też zawsze wybieram Big Mac'a
Edycik przypomnij jaką sukienkę masz?? ale będziesz piękna!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 09:15
Edycik, Ruby, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Dziewczyny przypominam Wam o Rossmanowskich promocjach -49%
teraz kolej na tusze, cienie i eyelinery
Edit. Lucc mi też M pofarbuje
A ja wieśniara zawsze w MD biorę wieśmacaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 09:20
AgaL, Edycik, katiuszaa lubią tę wiadomość
-
Cinnamonek nowy kolorek! super
ja dziś zobaczyłam, że mam już niezłe odrosty i końcówki do podcięcia, ale to chyba po weekendzie załatwię
Czyli z Ruby i Edycik na Big Maca możemy się umówića Cinnamonek zje WieśMaca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 09:20
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę