Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruby wrote:Maja, Zuzia, Antosia to imiona do przejścia ale jak już się zagalopuje to lecą potem z bajek Liria , Mia i inne tego typu
Aż monitor oplułam
Dzięki Kochana, że trzymasz kciuki :* Wiem, że takie cykle już u mnie były. No ale jednak na słowo pregnyl guuupi człek narobił sobie większej nadziei
Zmykam do pracyRuby lubi tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:Madka piękne wiadomości po monitoringu
Ruby żeby były dzieci to musielibyśmy mieć siły na, a póki co brak. Spróbuję dziś ale bez spiny
no i przy głupocie trafiliśmy jak ślepa kura na ziarnko
Madka to damskie a z męskich ogląda baki z Robin Hoodem teraz i już zaproponowała że może Robin mu damy jak będzie bratParyzetka83, Edycik, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:Robin to super imię! Też się kiedyś fascynowałam Robin Hoodem
ubaw po pachy mówię wam
A imię dla syna Robin - niekoniecznieParyzetka83 lubi tę wiadomość
-
Madka dobre wieści przyniosłaś po tej wizycie
super
Kasiu cieszę się, że zaczyna się powoli układać :* tylko współczuję tych dolegliwości
Ruby no nibyyyy taaaak, ale ja już powoli tracę nadziejęchociaż jakby co to następny cykl 11, a coś mówiłaś że to szczęśliwy
a imiona te z bajek to wypas po prostu
Aga co nowego ciekawego poza relaksem?Ruby, madka, Kasia1407 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Ruby u nas nie, w sumie z badań to u mnie dopiero było TSH i prolaktyna... słabo coś, chyba trzeba ruszyć mojego gina
Aha bo czasem po prostu trzeba szukać gdzie indziej... ja mojego sama wysłałam, kosztowało nas 50 zeta ale przynajmniej masz pewność że tam jest w miarę ok. Chodzi mi o to że ty masz iść na to HSG więc pomyślałam, że zanim poddasz się zabiegowi to warto by było żołnierze przebadać i mieć pewność, że w tej materii wszystko jest ok.
Edycik Ja rozumiem że chodzi o wyluzowanie tylko sama widzisz, tydzień jest ok, przychodzi @ i jest dół i nie da się tak odpuścić, zawsze to jest gdzieś z tyłu głowy, a dobrze wiedzieć że jest w porządku u m bo w innym wypadku suplementacja może dużo pomóc jeśli jest potrzebna oczywiście.AgaL, cinnamon cookie, Kasia1407 lubią tę wiadomość
-
Ruby ma rację, mi też ginka powiedziała, żeby najpierw zrobić badania nasienia zanim zaczniemy moje badania i suplementację. Teraz jak raz się udało to na razie temat ucichł.
Ruby, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:Ruby ma rację, mi też ginka powiedziała, żeby najpierw zrobić badania nasienia zanim zaczniemy moje badania i suplementację. Teraz jak raz się udało to na razie temat ucichł.
No i ma dużo racji bo my często jesteśmy poddawane różnym suplementacją które mogą wywołać burzę w naszym organizmie , a jeśli problem tkwi gdzie indziej to po co się truć? jeśli m jest przebadany to wiadomo , że zajmujemy się już tylko sobą i na tym skupiamy całą energięmój doktorek od razu nie wysłał mojego , ale to dlatego że my już dziecko mamy więc założył że jest płodny, aczkolwiek lata uciekają, tryb życia nie należy do mega zdrowych więc wolałam to sprawdzić.
U was Paryzetka podobnie bo doszło do zapłodnienia więc lekarka zakłada, że twój jest płodny, a to że się nie wgryzło mogło być czystym przypadkiem - selekcja naturalna jak to jedni mówią. Jeśli by się nie udało w przeciągu następnych kilku cykli czego nie dopuszczam , ale tylko teoretyzuję to na pewno będzie wysyłać m na badania.Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
Ruby ja też tak myślę, jak się nie uda jeszcze przez kilka cykli to trzeba będzie zrobić badanie nasienia. Zwłaszcza, że moje wszystkie są okej, bo nawet te wątpliwe są w granicach normy
Na razie trzymamy się opcji, że jesteśmy płodni i trzeba tylko czasu
Ruby, AgaL lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny