X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju wygrzej się porządnie a dopiero potem myśl o pizzy ;) Ja cały weekend popijałam wodę z miodem, cytryną i imbirem i trochę mi lepiej, ciekawe co mi lekarz powie.
    Madka kciuki za monitoring :*
    I racja, objawy @ mogą też być na początku ciąży.

A ja właśnie sprawdziłam, że moje fsh chociaż niby dobre zostało oatrzone komentarzem lekarza, że mam się zgłosić na wizytę, czyli jednak nie tak dobre jak myślałam :/

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja :) podczytywałam troszkę przez weekend, ale ogólnie jakoś mało w sieci bywałam, odpoczynek i relaks na maksa.

Edycik trzymam za Ciebie :* nie dziwie się, ze masz wątpliwości, czy robić czy nie robić bety. Ja oczywiście nie robiłabym. Ale zdecydujesz sama, lub z M :)

Pogoda mnie załamuje, w piatek wyjeżdżamy...mam nadzieję, że się choć trochę ociepli.... ;P

Edycik lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka a jakie masz to FSH?

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Milka1991 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edytko wspaniałe wieści od rana ;) oby @ nie przyszła, mielibyście cudowny prezent na rocznicę, aż się wzruszyłam. Niech Cię beta nie kusi, poczekaj, jeszcze tylko 2 dni ;)

Madko kciuki za wizytę, młody coś przeczuwa, więc na pewno coś tam rośnie ;P

Agusia a Ty wizytujesz w tym cyklu?

Paryżetko nie martw się na zapas, może coś tylko delikatnie wychodzi poza normę, pójdziesz na wizytę to się okaże :)

Edycik lubi tę wiadomość

2017 🧒🏻
    2019 👦🏻
    age.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Edycik trzymam kciuki :) chociaż wiesz, może być tak, że zrobisz test i nic się nie pokaże a może coś być.... niektóre tak mają, skąd wiesz czy Ty nie ;) więc może jednak beta jutro? ;) faaaajny tydzień Wam się szykuje :)

Paryzetka no właśnie to jaki wynik masz, że tak napisane?

Madzikk no zobaczymy czy mi posmakuje, wszystko wskazuje na to, że już niedługo zaczynam pić ;)

Madka fajny ten Twój dzieć :)

Majju jak na targach było? Wygrzewaj się Kobieto żebyś się nie pochorowała :*

Edycik lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Milka1991 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Ciastku ;) jak po pracowitym weekendzie? objawy na @ się potwierdziły?

2017 🧒🏻
    2019 👦🏻
    age.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki, że pytacie :) Fsh mam ok 5 [norma3-8], więc byłam pewna, że jest dobrze a teraz ten komentarz :/ Lekarka mówiła, że powinno być jak najbliżej dolnej granicy.
    Edycik ja bym czekała z betą - mnie za bardzo stresuje :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 09:45

Edycik lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • Milka1991 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryżetko więc nie ma się czym martwić!! może to po prostu zwykła wizyta kontrolna ;)

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

2017 🧒🏻
    2019 👦🏻
    age.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Milka :) cyc boli, więc nie mam złudzeń, czekam na @ :/

Paryzetka to kiedy się wybierasz dowiedzieć się co z tym wynikiem? Ja też bym pomyślała, że to dobry wynik :/

Milka1991, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogólnie rzecz biorąc ja nadal uważam, że to dobry wynik, nie wiem po co ten komentarz był. Gdy wszystko jest okej to piszą tylko, że wynik w normie i dlatego się zestresowałam, ale już mi przeszło. To nie moja lekarka komentowała tylko inny lekarz. Wizytę i tak mam 09.05 i nie mam zamiaru jej przyspieszać :) Zresztą na obecny chorowity cykl i tak nie liczę więc czekam sobie cierpliwie.

Milka1991 lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • madka Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetko ja mam 4,5 i lekarka mówiła, że super. Nie denerwuj się na zapas :*

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• Edycik Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku kobity ale urwanie głowy w pracy dziś mam, wszystko termin na dziś, powściekali się w tej robocie :( ja już jestem zmęczona.

Tak się zastanawiam kobity jesli @ nie przyjdzie zrobię betę 27 kwietnia.

Rózyczko a jak Twoje testowanie?

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik jeśli tak postanowiłaś to będziemy trzymać kciuki 27ego za wynik bety :*

Edycik lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was po lekkiej przerwie.

Edycik w tobie nadzieja na uratowanie kwietnia. Kciuki mocne zaciskam aby @ nie przyszla.

Imię Róży jeszcze nic straconego póki @ nie ma sa nadzieje :-)

Ruby toz ty masz juz kawał bobaska w brzuszku :) Niech rośnie zdrowiutki :*

Ja dziewczyny powracam :) Ostatnio nie opowiedzialam wam jak bylo na wizycie więc tak... Doktorej zwiększył mi dawke Siofor i Clo i dołożył parlodel i niestety czuje sie fatalnie. Codziennie mam mdlosci i wymiotuje z rana a ostatnio niestety w pracy też zaslablam. Dopóki mi sie organizm nie przyzwyczai to chyba umrę :/
    Z M niestety jeszcze sie nie ułożyło ale na razie nie bardzo mnie to obchodzi ;-)
    A po za tym dołek jak na razie w polowie zakopany ale jest juz o wiele lepiej ciesze się ze mam wspanialych przyjaciół w okół siebie którzy nie pozwalaja mi sie dolowac i mam was. I mając to, to musi byc dobrze :-D

Edycik, cinnamon cookie, AgaL, chmurreczkaa lubią tę wiadomość

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• madka Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu dobrze czytać takie pozytywne przemyślenia :) Trzymam kciuki, żeby tak zostało :*

Kasia1407, Edycik lubią tę wiadomość

"Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madka
    Jak monitoring?

Milka1991, madka lubią tę wiadomość

• Milka1991 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu witaj z powrotem i zakopuj resztę dołka ☺

Kasia1407 lubi tę wiadomość

2017 🧒🏻
    2019 👦🏻
    age.png
  • madka Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucc dziś 10dc, pęcherzyk 14,6mm, endo 6,5mm. W czwartek mam kolejną wizytę (przed wyjazdem do męża) i dostanę pregnyl. Zamówiłam już w aptece, także w czwartek będzie podany. Podobno książkowe mam parametry. Pregnyl tak na wszelki wypadek 5000j.

Luccecita, Edycik, Paryzetka83, cinnamon cookie, Milka1991, AgaL lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

Paryzetko ja mam 8,21 i niby trochę wysokie, więc myślę, że twoje 5 będzie całkiem ok :) co do chorowitych cyklów to wcale nie byłabym taka pewna że na straty ;) zwłaszcza, że mamy tu kilka przypadków że z takich cyklów dzieci też są ;)

Edycik dobra decyzja, nie ma się co spieszyć z betą, jak postanowiłaś 27 niech tak zostanie :)będziesz wtedy mieć pewność i zobaczysz czy temp się utrzyma. Ja kciuki trzymam jak reszta:*

Kasiu fajnie, że jesteś, dobrze że troszkę słońca wpadło do ciebie, że masz fajnych przyjaciół, to ważna sprawa , myślę że i z twoim powoli wszystko wróci do normy ;)

Cynamon bolący cyc to nie tylko na @, mnie tak bolą że jak ściągam biustonosz to mam ochotę się zapaść pod ziemię :/ jakaś masakra.

Edycik, Paryzetka83, cinnamon cookie, Kasia1407 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madka wrote:
    Lucc dziś 10dc, pęcherzyk 14,6mm, endo 6,5mm. W czwartek mam kolejną wizytę (przed wyjazdem do męża) i dostanę pregnyl. Zamówiłam już w aptece, także w czwartek będzie podany. Podobno książkowe mam parametry. Pregnyl tak na wszelki wypadek 5000j.

Madka to super, zapowiada się książkowa owulacja :) w 14/15 dniu trzymam za ciebie kciuki :* moja mała też od jakiegoś czasu pytała o rodzeństwo - taka jest kolej rzeczy, będzie pytał coraz częściej ale ufam że niedługo będziesz mogła mu powiedzieć że brat albo siostra w drodze:)
    Moja codziennie nam daje propozycje imion :)
    Maja, Zuzia, Antosia to imiona do przejścia ale jak już się zagalopuje to lecą potem z bajek Liria , Mia i inne tego typu :D

Paryzetka83, madka, Edycik, chmurreczkaa lubią tę wiadomość

‹‹ 1638 1639 1640 1641 1642 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ