Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Majju wygrzej się porządnie a dopiero potem myśl o pizzy
Ja cały weekend popijałam wodę z miodem, cytryną i imbirem i trochę mi lepiej, ciekawe co mi lekarz powie.
Madka kciuki za monitoring :*
I racja, objawy @ mogą też być na początku ciąży.
A ja właśnie sprawdziłam, że moje fsh chociaż niby dobre zostało oatrzone komentarzem lekarza, że mam się zgłosić na wizytę, czyli jednak nie tak dobre jak myślałam8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Witam się i ja
podczytywałam troszkę przez weekend, ale ogólnie jakoś mało w sieci bywałam, odpoczynek i relaks na maksa.
Edycik trzymam za Ciebie :* nie dziwie się, ze masz wątpliwości, czy robić czy nie robić bety. Ja oczywiście nie robiłabym. Ale zdecydujesz sama, lub z M
Pogoda mnie załamuje, w piatek wyjeżdżamy...mam nadzieję, że się choć trochę ociepli.... ;PEdycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Edytko wspaniałe wieści od rana
oby @ nie przyszła, mielibyście cudowny prezent na rocznicę, aż się wzruszyłam. Niech Cię beta nie kusi, poczekaj, jeszcze tylko 2 dni
Madko kciuki za wizytę, młody coś przeczuwa, więc na pewno coś tam rośnie ;P
Agusia a Ty wizytujesz w tym cyklu?
Paryżetko nie martw się na zapas, może coś tylko delikatnie wychodzi poza normę, pójdziesz na wizytę to się okażeEdycik lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Edycik trzymam kciukichociaż wiesz, może być tak, że zrobisz test i nic się nie pokaże a może coś być.... niektóre tak mają, skąd wiesz czy Ty nie
więc może jednak beta jutro?
faaaajny tydzień Wam się szykuje
Paryzetka no właśnie to jaki wynik masz, że tak napisane?
Madzikk no zobaczymy czy mi posmakuje, wszystko wskazuje na to, że już niedługo zaczynam pić
Madka fajny ten Twój dzieć
Majju jak na targach było? Wygrzewaj się Kobieto żebyś się nie pochorowała :*Edycik lubi tę wiadomość
-
Dzięki, że pytacie
Fsh mam ok 5 [norma3-8], więc byłam pewna, że jest dobrze a teraz ten komentarz
Lekarka mówiła, że powinno być jak najbliżej dolnej granicy.
Edycik ja bym czekała z betą - mnie za bardzo stresuje :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 09:45
Edycik lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Ogólnie rzecz biorąc ja nadal uważam, że to dobry wynik, nie wiem po co ten komentarz był. Gdy wszystko jest okej to piszą tylko, że wynik w normie i dlatego się zestresowałam, ale już mi przeszło. To nie moja lekarka komentowała tylko inny lekarz. Wizytę i tak mam 09.05 i nie mam zamiaru jej przyspieszać
Zresztą na obecny chorowity cykl i tak nie liczę więc czekam sobie cierpliwie.
Milka1991 lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Witam was po lekkiej przerwie.
Edycik w tobie nadzieja na uratowanie kwietnia. Kciuki mocne zaciskam aby @ nie przyszla.
Imię Róży jeszcze nic straconego póki @ nie ma sa nadzieje
Ruby toz ty masz juz kawał bobaska w brzuszkuNiech rośnie zdrowiutki :*
Ja dziewczyny powracamOstatnio nie opowiedzialam wam jak bylo na wizycie więc tak... Doktorej zwiększył mi dawke Siofor i Clo i dołożył parlodel i niestety czuje sie fatalnie. Codziennie mam mdlosci i wymiotuje z rana a ostatnio niestety w pracy też zaslablam. Dopóki mi sie organizm nie przyzwyczai to chyba umrę
Z M niestety jeszcze sie nie ułożyło ale na razie nie bardzo mnie to obchodzi
A po za tym dołek jak na razie w polowie zakopany ale jest juz o wiele lepiej ciesze się ze mam wspanialych przyjaciół w okół siebie którzy nie pozwalaja mi sie dolowac i mam was. I mając to, to musi byc dobrze
Edycik, cinnamon cookie, AgaL, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
Kasiu dobrze czytać takie pozytywne przemyślenia
Trzymam kciuki, żeby tak zostało :*
Kasia1407, Edycik lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualny
-
Lucc dziś 10dc, pęcherzyk 14,6mm, endo 6,5mm. W czwartek mam kolejną wizytę (przed wyjazdem do męża) i dostanę pregnyl. Zamówiłam już w aptece, także w czwartek będzie podany. Podobno książkowe mam parametry. Pregnyl tak na wszelki wypadek 5000j.
Luccecita, Edycik, Paryzetka83, cinnamon cookie, Milka1991, AgaL lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualnyHej,
Paryzetko ja mam 8,21 i niby trochę wysokie, więc myślę, że twoje 5 będzie całkiem okco do chorowitych cyklów to wcale nie byłabym taka pewna że na straty
zwłaszcza, że mamy tu kilka przypadków że z takich cyklów dzieci też są
Edycik dobra decyzja, nie ma się co spieszyć z betą, jak postanowiłaś 27 niech tak zostanie :)będziesz wtedy mieć pewność i zobaczysz czy temp się utrzyma. Ja kciuki trzymam jak reszta:*
Kasiu fajnie, że jesteś, dobrze że troszkę słońca wpadło do ciebie, że masz fajnych przyjaciół, to ważna sprawa , myślę że i z twoim powoli wszystko wróci do normy
Cynamon bolący cyc to nie tylko na @, mnie tak bolą że jak ściągam biustonosz to mam ochotę się zapaść pod ziemięjakaś masakra.
Edycik, Paryzetka83, cinnamon cookie, Kasia1407 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadka wrote:Lucc dziś 10dc, pęcherzyk 14,6mm, endo 6,5mm. W czwartek mam kolejną wizytę (przed wyjazdem do męża) i dostanę pregnyl. Zamówiłam już w aptece, także w czwartek będzie podany. Podobno książkowe mam parametry. Pregnyl tak na wszelki wypadek 5000j.
Madka to super, zapowiada się książkowa owulacjaw 14/15 dniu trzymam za ciebie kciuki :* moja mała też od jakiegoś czasu pytała o rodzeństwo - taka jest kolej rzeczy, będzie pytał coraz częściej ale ufam że niedługo będziesz mogła mu powiedzieć że brat albo siostra w drodze:)
Moja codziennie nam daje propozycje imion
Maja, Zuzia, Antosia to imiona do przejścia ale jak już się zagalopuje to lecą potem z bajek Liria , Mia i inne tego typuParyzetka83, madka, Edycik, chmurreczkaa lubią tę wiadomość