Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejka,
My wróciliśmy wczoraj późno z urodzin, dzisiaj rano kościół , obiad u mamy i sklep, teraz do domu zawitaliśmy:)
Tradycyjnie obżarłam się jak mały prosiak, no może nie taki mały...
Jutro wolne więc ide upuścić krwi na przeciwciała.
Faktycznie dziewczyny kwiecień mało łaskawy
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Milka @ jeszcze nie przyszła ale dzis 11dpo wiec jeszcze ma czas.W każdym razie brzuch boli a ja humoru nie mam.Zaczynam już wątpić że kiedykolwiek mi się uda.
chmurreczkaa, Edycik lubią tę wiadomość
-
Ruby wrote:Edycik uda uda...nie ma innej opcji. Dwoje zdrowych ludzi dzieci musi mieć!
widzę, że mamy podobny okres starań, u mnie niedługo będzie rok...ale powiem Wam, że tak naprawdę to odkąd jestem z moim M, a to już w sumie 6 lat, to nigdy się specjalnie nie zabezpieczaliśmy, a mimo to, nie zaszłam w ciążę...takie prawdziwe starania zaczęły się faktycznie od prawie roku, ale jak spojrzę wstecz to też zaczynam powątpiewać. Więc Edycik głowa do góry, nie dołujmy się
są chwile zwątpienia, ale nie możemy się przecież poddawać, ja bym prędzej sfiksowała, niż miała się poddać.
A nawet jak się nie uda to adoptuję małego murzynka z Afryki(żart, mążek bardzo patriotyczny) ;P
chmurreczkaa, Edycik lubią tę wiadomość
-
Hej
Wypad nawet się udał, najpierw knajpa, potem klub, pojechałam autem, bo i tak nie piłam ze względu na dietę, więc zawinęłam się ok 1:30 bo już byłam zmęczona jak nie wiem. Przez tą imprezę nie wypiłam SrokiAle suple wzięłam przed snem jak wróciłam
Mam wrażenie, że owulka za pasem, bo zwykle nie mogę wtedy spać, dziś też obudziłam się już przed 5 rano. Temperatura też w dole, pierwszy dzień bez skoku, więc może coś z tego cyklu jednak będzie. Się okażeNa wszelki wypadek działamy, wczoraj było
dziś też muszę dorwać Mężusia
Edycik, Milka1991 lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Dzień dobry..znów poniedziałek i trzeba było zwlec się z ciepłego łóżeczka do pracy
Ja zaraz robię sobie drugą kawkę i melduję,że @ nie przyszła a tempka sobie poszła do góry.Także na spokojnie czekam na @, a jak nie to 27 może test zrobię.
Dziewczynki dzięki za pocieszenie macie rację.Trzeba być silnym przy tych staraniach.
We Wrocku mrozisko było w nocy i rano musiałam skrobać szyby w autku buu.
Byle do 15 i potem na pazurki jadęchmurreczkaa, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Ciężko było zwlec się do pracy z rana - mój P. wrócił w środę chory, leży w łóżku i ledwo żyje. Mnie dopadło choróbsko w sobotę i tak spędziliśmy weekend w łóżku, szkoda że bez siły na
. Za to mój wykres przez to zgłupiał, bo od gorączki miałam piękny skok tempki. Dziś wrócił do normy
Dziewczyny nie poddajemy się, jasne! Każda z nas przeżywa chwile załamania, ale znajdujemy w sobie siły na dalszą walkę czego nam wszystkim życzę :*
Edycik trzymam kciuki, objawy ciąży są podobne do tych na @, więc póki co nie trać nadzieiEdycik, Milka1991, Kjopa3 lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Nie wiem czemu mi skraca post, dziewczyny
mam straszny dylemat. Staramy sie z mężem o fasolkę juz 1,5 roku. Juz jakiś czas staram sie nie nakręcać, juz nie robię testów na zapas i nie patrzę pod światło W sobotę miałam dostać @, juz jakiś tydzień mam dosłowne objawy @ skurcze, bolące piersi itd. Ale wczoraj przy dotyku piersi bolały ale były inne, w dodatku ten brzuch tak inaczej bolał, wiec dziś rano zaopatrzona w 2 testy rożnych firm, wyprawiłam męża do pracy i do dzieła.
Zrobiłam pierwszy, 3 sekundy spojrzałam, i zaczęłam juz pakować śmieci. Patrzę na test a tu 2 kreska ale trochę jaśniejsza ale widoczna gołym okiem! Chwila zastanowienia i zrobiłam drugi gdzie tez odrazu pojawiła sie jasna i cienka linia. Obie po 2-3 min przyciemnialy i wygladajà tak.
https://zapodaj.net/befd771649072.jpg.html
Ale martwią mnie te objawy @ i ból brzucha Pomożecie radą?
Pozdrawiam i miłego dnia -
Edycik ja bardzo mocno zaciskam kciuki
Troszke malo mnie ostatnio bylo ale wiecie do pracy nie chodze mam labe ale duzo rzeczy do zrobienia w mieszkanku. W sumie to juz prawie wszystko skonczone. Zostaly drobnostki. No i wczoraj spalam do 10:) pierwszy raz od tygodnia, oj potrzebowalam tego. Mieszkanie juz wystawilam na wynajem teraz czekam na chetnych i powiem wam ze mieszkan 2 pokojowych jest ogrom, no ale jestem cierpliwa, staranka mnie tego nauczyly, nie mam na to wplywu:)
Do ziol klimuszki sie juz przyzwyczailam, chociaz na poczatku pilam je tylko dwa razy dziennie ale z powodu czestego niebywania w domu, tak od wczoraj pije je trzy razy dziennie. Dla mnie ona smakuja troche jak piwo, jest tam szyszka chmielu, ja piwa nie lubie, wiec ciacho moze tobie beda smakowac:)
Zmykam pod prysznic, wypic ziolka i zjesc sniadanko.
Milego poniedzialku!cinnamon cookie lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Madzikk dobrze że tak pospałaś do 10,każdemu czasem w ramach regeneracji organizmu dobry sen potrzebny.
Ja mam czwartek i piątek wolny załatwiony ( czwartek mamy rocznicę slubu kupujemy winko i robimy pizzę ) tak ustalilismy z M.
Sobota rano wyjeżdzamy na wesele a w piatek pomagam teściowi na stoisku.
Kusi mnie iść na bete ale M.mówi,że po sie stresować mam odczekac te 14 dni jak lekarz kazał i zrobić test, co będzie to będzie.Niby rację ma.
Paryzetka83, madzikk lubią tę wiadomość
-
Witam poniedziałkowo
Edytko głowa do góry :* Musi być dobrze :*
Ja czekam u gin na monitoring. Ale mam nerwa. Młody dziś z rana zaskoczył mnie. Szykuję się do gin, a on do mnie "mamusiu wiesz, że bardzo chciałbym braciszka, a ty co byś chciała małą dziewczynkę czy chłopca", no i rozwalił mnie tym tekstem. Oczywiście on nic nie wie o staraniach.
Miłego poniedziałku :*Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Cześć dziewczynki. Przepraszam za nieobecność ale miałam pracujący weekend i wracając wieczorem do domu padałam na twarz. Dziś też padam niestety. Tak się wymarzłam przez te trzy dni, że się nie mogę rozgrzać do tej pory. Cały czas piję gorącą herbatę z sokiem malinowym a wczoraj nawet termofor sobie zrobiłam a i tak zimnooo. Brrry.
Dziś pracuję tylko do 13 i zamierzam się wpakować pod kołderkę jak wrócę do domu. Chociaż Edycik narobiłaś mi apetytu na pizzę domową więc chyba się skuszę i zrobię. Ale najpierw się prześpię godzinkęEdycik ja bym na Twoim miejscu zrobiła betę. Nawet dziś
14 dni po Pregnylu już nie będzie śladu.
-
Majjusia szczerze jakoś boję sie tej bety naprawdę, dziś mam 12 dpo doktorek kazał testować 27 ale brzuch boli jak na @ także nie robię sobie nadziei.
Dobrze że dziś o 13 kończysz, szoruj do domku, ciepła kapiel , dresik i wygrzej się.
Madka ale Młody ma wyczuciemadka lubi tę wiadomość
-
Edytko, ale podobno bóle @ mogą być w ciąży. Nie chcę Cię nakręcać, ale dopóki @ nie ma to jest nadzieja. Ja w poprzednim cyklu nie miałam wogóle bóli @, gdzie zawsze pojawiały się kilka dni przed. A jednak się nie udało. Chyba nie ma reguły29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."