Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heloł
22 dzień każdego miesiąca to dzień Św. Rity
http://www.ogrod.augustianki.pl/
Także jak macie jakiś kłopot, to jak w dym...
Powiem Wam, że baaaardzo mi pomaga, a wcale nie jestem wzorem do naśladowania .
A może dlatego...
No nic... która chce, polecamEdycik, Milka1991, AgaL lubią tę wiadomość
-
Jeeeejku, dziewczyny! Wyszłam z pracy o 15, a dopiero przed 20 byłam w domu... Pochłonęły mnie zakupy na niedzielną imprezkę urodzinowo-rocznicową I kupiłam sobie w housie koszulkę z kwiatowym znaczkiem supermena - taka supergirl Mężul zamówił dzisiaj pizzę i właśnie pojedliśmy, a teraz zamierzam się byczyć Jutro i w niedzielę mogę mieć mało czasu, bo pewnie pochłoną mnie z kolei przygotowania, pieczenie tortu i szykowanie jedzonka No i niestety sprzątanie Teraz doceniam pomoc Męża, bo wcześniej dzieliliśmy się robotą, a jutro będę musiała sama wszystko ogarnąć
Edycik na pewno dam znać, ale ta pierwsza wizyta, to pewnie będzie dopiero w następnym cyklu. A tak jeszcze a propo jeszcze tej nowej ginki, to kompletnie mnie nie zna, a ponad pół godziny ze mną rozmawiała przez tel.
PS Zazdroszczę Ci tej dodatkowej pracy. U nas teraz z gotówką krucho i nawet zastanawiałam się, czy nie wziąć jakichś dodatkowych zleceń, ale doba musiałaby mieć chyba 48 h
Lucce super wieści! Działajcie
Imię Róży progesteron ładny Już ok. 15 jest ok., a Ty masz prawie 18
Trzymam kciuki za powtórkę testu!
Ruby! Halo! Co tam Kochana? Nie trzymaj nas w niepewnościImię_Róży, Edycik lubią tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
8.02.2025 - transfer 🤞🤞🤞
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
nick nieaktualnyJestem, jestem...jeszcze po lekarzu galeria i tak zleciało
Także kończymy 8 i zaczynami 9 tydzień, serduszko bije , wszystko jest ok, gin pochwalił mnie, że jako jedyna pacjentka cały zestaw badań mam bardzo dobry, nie ma się do czego doczepić
Jedyny minus jestem +3 kg tak jak mówiłam no i cysta odrobinę urosła, ale mam się nie przejmować. Dostałam zakaz na termy także będę tylko patrzeć jak moi szaleją bo niestety nie mogę z niczego skorzystać
Lucce i kto by pomyślał, dobrze ze byłaś bo jakbyście odpuścili a tu owulacja prawie za rogiem chyba żeby podwójna?
Imię jak na swój Prog to ładny, przynajmniej mieści się w normach więc jest ok jakby coś się wykluło to ma szansę się z tym progiem utrzymaćMamaTuśka, Smerfelinka, Imię_Róży, Luccecita, madzikk, katiuszaa, Edycik, chmurreczkaa, cinnamon cookie, AgaL lubią tę wiadomość
-
Super Ruby! A tymi kilogramami nic a nic się nie przejmuj :* Z term też jeszcze na pewno skorzystasz, ale teraz nie ma co ryzykować. Za to będziesz mogła odpocząć i się zrelaksować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 21:01
Ruby lubi tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
8.02.2025 - transfer 🤞🤞🤞
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Ruby super wieści;-)
Smerfku, Lucc, Ruby tak dziewczynki macie rację już doczytałam, że nie taki zły ten mój progesteron, nie wiem czemu ale myślałam, że musi być powyżej 20. Zrobiłam w tym miesiącu eksperyment i nie brałam dupka, bo chciałam się przekonać, czy rzeczywiście mam owulkę, wychodzi, że tak.
Edycik, ja to sobie potestuję do @ mnie to nie wzrusza;-)) a szara kreska w pepino to normalka, mają jakieś partie co przebijają te szare kreski:-) Mnie to bardziej interesuje co ty tam wysikasz;-)))
Miłego wieczorku, ja odpadam na filmik z m.)Edycik, Smerfelinka, Ruby lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dzień dobry w sobotę
ja już po kawce i na 9 jadę do pracy
Ruby wow serduszko bije super wieści kochana.Tymi kilogramami to Ty się nie przejmuj.
Katiuszkaa odpocznij sobie kochana bo Ty też ciągle zalatana.
Lucc działaj z M.działaj i niech będą z tego dzieci.
Różyczko czekam na informacje z kolejnego Twojego sikanka.
No nic kochane wrócę z pracy to biorę się za sprzątanie bo w domu bałagan że aż wstyd a M.dziś będzie kosił trawnik i robił obiad także obowiązki podzielone.
Wczoraj pojadłam z M.truskawek mmmm dziś też muszę kupić bo pyszne byłyImię_Róży lubi tę wiadomość
-
Hej! Witam się z rana Dziś sobota i jak na złość o 6:20 się obudziłam, chociaż mogłam jeszcze 2 godz. spokojnie pospać Próbuję teraz Męża nie obudzić i jeszcze nie wstałam, ale to już nie to. A dziś czeka mnie pracowity dzień. 9:30 trening, 12:30 pulmonolog, a później pewnie utknę w kuchni na resztę dnia Ale w sumie sama gości chciałam zapraszać, to teraz mam
Imię Róży to czekamy na test inny niż pepino
Lucce czekamy razem z Tobą
Katiuszka to odpocznij dzisiaj i wyśpij się porządnie! Nie bierz przykładu ze mnie
Edycik gdzie Ty smaczne truskawki dorwałaś w kwietniu? Sprzedaj tajemnicę, przydałyby mi się na jutro
Miłego dnia kobietki!
PS Tak teraz myślę, że ta moja wczesna pobudka była przez to, że wczoraj skierowania do pulmonologa nie mogłam znaleźć... A teraz, jak już znalazłam, to jestem rozbudzona i za pół godziny muszę wstaćWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 08:10
Imię_Róży, Edycik lubią tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
8.02.2025 - transfer 🤞🤞🤞
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Smerfku truskawki dorwałam w centrum hadlowym bo jest kilka stoisk owocowo warzywnych.Są pyszne.dziś też dokupilam na wieczór do domku.
Powodzenia na wizycie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 08:45
Smerfelinka lubi tę wiadomość
-
Heloooł z rana my z malutkim już urzędujemy z rana ja z kawą przy lapku, on z mlekiem przy bajeczce;-PP m. jeszcze smacznie śpi;-)
Pink 10 powitał mnie rano nieskazitelną bielą także Edycik cała nadzieja w tobie kobieto, przesyłam ci wszystkie pozytywne wibracje, oczywiście będę ci dzielnie towarzyszyć w obsikiwaniu testów aż do mojej @ jako osoba towarzysząca:-))
Lucc, Smerfinko przecież zawsze fajniej zobaczyć dwie krechy niż jedną, a kłamlino daje tę szansę;-PPP..a serio to nakupiłam tego badziewia w zeszłym miesiącu i teraz testuj;-)
Lucc to żeś jajo uhodowała;-) działajcie i dwie krechy nam tu zaserwuj;-)
ps. Dziewczynki my już mamy klepnięte wczasy na czerwiec i powiem wam że doczekać się nie mogę. Także w maju jeszcze się przykładamy porządnie do robienia dziecia (chyba nawet na monitoring pójdę) a czerwiec na lajcie.
ps. Która kobity jeszcze testuje i się nie chwali???Smerfelinka lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualnyHej ho,
Lucc to szykuj testy tylko nie pepino i czekamy na pierwsze szczanko
Róża nie kombinuj nie klikaj lubię to tylko sikaj na pinka
Edycik powodzenia w pracy
Smerfie na pewno wszystko będzie wybornie smakowało gościom, a ty się wyluzuj i dobrze baw
Mój pojechał z dziećmi ze szkoły na zawody a ja muszę chatę ogarnąć bo po południu na 70 do wujka, a chce mi się......
MiłegoSmerfelinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej!
Nie było mnie wczoraj cały dzień, bo chodzę ostatnio strasznie zmęczona i szybko zasnęłam. Wcześniej praca, obiadek, zakupy i tak czas leci.
Moja tempka jak zwykle szaleje, raz w górę, raz w dół. Sroka widzę potrafi nieźle namieszać. Luccecita jak Ty masz takie tempki jeszcze przed owulką to ciekawe jak będzie dalej Ja się mierzę, a co mi tam, wykresu takiego nie miałam jeszcze nigdy, ciekawa jestem jak to się skończy i czy doczekam się w nim owulki
Różyczko test na 100% był lewy, sama wiesz, że masz do nich szczęście. Jutro do poprawki
Ja dziś wieczorem z koleżankami idziemy w miasto na babski wypad. Nie specjalnie mam ku temu chęci, ale mam nadzieję, że będę się dobrze bawić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 09:51
Imię_Róży lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualny