Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Aguś Młody jest przeszczęśliwy
Stwierdził, że nie chce innego prezentu na urodziny, tylko pokój
No to ma
Ale prezent też będzie
Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Kochane doradźcie mi... Kupujemy Młodemu trampoline i nie wiem czy wybrać taką z siatką wewnętrzną czy zewnętrzną. Podobno te wew są bezpieczniejsze dla dzieci. Ale za to w zew jest większa przestrzeń. Nie mam pojęcia co robić29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualny
-
Madka ja też bym chciała taki pokoik
I jak na nie-profesjonalistów zrobiliście kawał dobrej roboty
Edit: znalazłam te poprzednie przed i po - szacun!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 12:23
madka lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Ja dziś do 14 pracuję a od 14.30 teścia zmieniam na stosiku tak do 18.30.Jutro też stoje od 9 do 15 także weekend pracujący się zapowiada.Odpocznę w niedzielę albo będę sprzatać
Różyczko bo mnie tu ciekawość zżera dziś 9 dpo jak test?Smerfelinka, Imię_Róży lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadka - super pokoik, kawał dobrej roboty zrobiliście z m!
Mi róż nie wyszedłbył taki brzydki, cukierkowo-neonowy że jedną łapkę pomalowałam i za chwilę zmywałam
z tego powodu straciłam kupę czasu ale trudno się mówi
idę do wanny bo koło 15 muszę już jechać bo jeszcze modą z przedszkola odebraći na plac ją koleżance podrzucić -
Hej! Witam się i ja piątkowo
Kas tulę i mam nadzieję, że szybko do nas wrócisz :*
Ruby plany urlopowe niby z Mężem jakieś mieliśmy, ale teraz przez te jego plecy czekamy, bo może będę potrzebowała wolnego, żeby być z nim po operacji. Teraz rozważamy jeszcze prywatną klinikę pod Warszawą i wtedy to już na 100% potrzebowałabym wolnego i to pewnie 3-4 tyg., więc na razie muszę oszczędzać urlop
Madka pokój synka super i kolorek teżA jaką musicie mieć satysfakcję, że to wszystko sami robicie! Podziwiam
Edycik prawidłowo! Walcz o odszkodowanie, koniecznie. Mój Mąż ma mieć wypłacone za pobyt w szpitalu, ale coś się ociągają, więc lepiej uzbrój się w cierpliwość, bo jak przychodzi do płacenia, to im się nie spieszy
Dziewczyny znalazłam nowego ginekologa! A raczej panią ginekologPrzyjmuje na nfz w pobliskim szpitalu i prywatnie i rozmawiałam z nią teraz przez telefon i nie widzi problemu, żeby połączyć wizyty prywatne z tymi na nfz. W poniedziałek mam dzwonić, bo dzisiaj niestety jedzie na konferencję. Tak, to już dziś bym poszła, a tak pewnie w następnym cyklu, ale jestem dobrej myśli. Poza tym to kobieta, więc wydaje mi się, że może bardziej mnie zrozumie... Przez telefon bardzo dobrze mi się z nią rozmawiało
AgaL, madka, Edycik, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
8.02.2025 - transfer 🤞🤞🤞
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Smerfiku to super że znalazłaś inną gin, na pewno spojrzy na wszystko swoim okiem, może coś lepiej doradzi, coś bardziej pomoże. Też myślałam o innym ginie dla porównania, ale mój na razie nie jest zły i chyba wie co robi, wszystko mam za free i bez problemu
Rubiku i Lucc dajcie koniecznie znać po wizycie co fajnego Wam urosło
Edycik Ty to Jesteś pracuś, szacun. Ale każdy grosz się przyda nie? choćby na same testy ;P
Różo!!! trzymasz w napięciu że szok, zaskocz nas pozytywną wiadomością
Ciastku co u Ciebie? który to już dc? @ jeszcze chyba nie było?Edycik, Imię_Róży, Smerfelinka lubią tę wiadomość
-
Imię Róży a gdzie Ty, Twój poranny test i wynik proga???
hooop hooooop
Edycik bardzo dobrze, że złożyłaś papiery, coś się należy za taką mękęa wiesz jaki numer? Dziś piłam po raz DRUGI cytrynę rano
tak samo jak Wy!
wczoraj rano Teść napisał do mnie na fb, pytał co z tym moim kaszlem i mówił, żebym spróbowała detoksu 10-dniowego, więc próbuję
ja wyciskam cytrynę do szklanki i uzupełniam wodą a Wy jak?
Kasiu :* czekamy tu na Ciebie...
Aga cieszę się, że masz takie samopoczucieja wiosny nie czuję, pogoda do bani.... i samopoczucie też
Milka 10dc to jeszcze wcześnie, chociaż jeśli masz takie krótkie cykle to już powinno coś urosnąć... Musisz czekać, innego wyjścia nie ma :* u mnie 25dc
Madka podziwiam Was za taką pracęja ciągle rozważam czy się brać za malowanie szafy i toaletki dębowej czy nie.... Jakoś zapału mi brak
Katiuszka a gdzie ta Twoja owu się zapodziała???
Ruby widzę, że hormony szaleją na pełnym gaziea objawy ciążowe (nareszcie nie cionszowe
) sama przywołałaś więc masz za swoje
Edycik, Imię_Róży, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
Milka każdy grosz się przyda.
Cinnamonku ja wrzucam obrane cytryny do blendera miksuje dolewam wody i ponownie mieszam.Gotowe.Samo zdrowie.
Smerfku super że trafił się nowy ginekolog.Będziemy czekać na relację po Twojej pierwszej wizycie.Smerfelinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane;-)
Już się melduję, właśnie wróciliśmy z wycieczki nowym autkiem, mały wniebowzięty;-). Dzisiaj kłamlino tradycyjnie z szarą kreską, więc jutro 10 dpo pink 10:-)
Wynik proga 17,77 ng/ml bez dupka w tym miesiącu, muszę poczytać bo chyba d..py nie urywa??;-P
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualny