X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Milka1991 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 05:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Za 2 cykle czyli czerwiec / lipiec
    Katiuszko może hsg coś poprawi sytuację

2017 🧒🏻
    2019 👦🏻
    age.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry nareszcie piątek :)

Ja dziś w pracy od 6 rano,wczoraj jak wróciłam wykąpałam się i padłam z M.nawet nie wiem o której.Info od chirurga szyny nie musze nosić - cieszy mnie to, z paznokciem ostrożnie ale przedłużenie na jedwab może być na wesele,no i za cholerne wystawienie zaświadczenia o leczeniu itp potrzebne do ubezpiecznia musiałam zapłacić 60zł :( ale wzięłam fakturę i załaczę ją do ubezpieczyciela.

Ruby i jak tam Twoje objawy ciążowe? :)

Chmureczkoo 3kg mniej to super wynik,gratuluję :* Laska będzie na lato na szok :)

Kasia1407 tulę :* relacje z M.napewno da się jakoś naprawić.Głowa do góry i wracaj szybko do nas.

Madka to dobrze,że ziółka działają na Ciebie,może cykl będzie szczęsliwy z zieloną kropeczką :)

Katiuszkaa może się okazać,że owulkę późno będziesz mieć.Ja chyba najpóźniej miałam w 28dc.

Cinnamonku jak się czujesz?

Aguś już po porannej kawie?

Ja drugi dzień z rzędu z M.po pobudce wypiliśmy sok z cytryny :P mniammm :) i samo zdrowie.

madka, Smerfelinka, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam po kawie :)

Madka
    przez ziółka Sroki, prawie bym przegapiła owulkę :D i też czułam jajniki zaraz po @ ...

dziś mam na 16 wizytę, to się dowiem czy owulka faktycznie była

Ruby Ty o której masz?

chmurka
    super wynik, gratki!

Kasiu :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

Lucc zaraz po tobie o 16.30 ;-)
    Proszę o kciuki i oferuje swoje ;-)

Edycik na jedwabiu? To nie wiedziałem że tak też robi się , w takim razie nie będzie tak źle.

Kobiety w Inter marche jest taki szejker / blender do koktajli za 89 zł podobny do tego co Madka kupiła, zastanawiam się nad nim albo wezmę od mamy taki jeszcze stary ale stoi i się kurzy, a obawiam się że mi zapał szybko przejdzie ;-)

Luccecita, Edycik lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry słoneczne :) piękna pogoda u mnie i PIĄTECZEK :D

Mniej mnie trochę ostatnio, ale czytam na bieżąco (takie uzależnienie małe;).
    Trzymam kciuki za testy czekające, za wizyty dzisiejsze, za owocne staranka :)

Uwielbiam WIOSNĘ, napędza mnie i daje energię, czego i Wam życzę.

Edycik, Smerfelinka lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • madka Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piątunio :D

Kasia :*

Edytko super, że szyny już nie ma :) No i pazurki możesz zrobić :)

Lucc kciuki za wizytę :)

Ruby mocno trzymam kciuki :* A co do blendera to ja jednak uważam, że firmowy lepszy. Miałam kiedyś taki bezfirmowy ręczny blender i to była porażka. Rdzewiał, trzeba było go pare minut płukać przed użyciem :/ A w porównaniu do tych tańszych, to do tego mojego nie trzeba kroić owoców, tylko wrzucasz jak leci, a on daje sobie z nimi rade.

Edycik, Ruby lubią tę wiadomość

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madka
    a Twoj maz kiedy wyjezdza?
    moze akurat owulka bedzie szybciej i zdązycie podziałać :)

madka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, oświećcie mnie, po czym na USG gin poznaje, że była owulka?

• AgaL Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucc ja byłam na USG i ginka nie widziała już pęcherzyka, tylko płyn w zatoce Douglasa i powiedziała, ze po owulce.

Luccecita lubi tę wiadomość

• madka Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucc m wyjeżdża we wtorek wieczorem. Dojeżdżam do niego w czwartek. A co do owulki to ja 2 m-ce temu w 11dc miałam pęcherzyk 20mm, a w 13dc pęcherzyka już nie było i płynu też nie.

Luccecita lubi tę wiadomość

"Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• Edycik Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej w poniedziałek w po pracy idę zrobić pazurki ,nareszcie :)
    póki co od rana walczę i składam zgłoszenia przez neta o odszkodowanie za tego mojego palca.

AgaL, madka, Smerfelinka lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Działaj Edycik, działaj niech płacą ! :) ja na pazurki w środę :D

Edycik lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby trzymam dziś kciuki za wizytę :)

Ruby lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madka wrote:
    Piątunio :D

Kasia :*

Edytko super, że szyny już nie ma :) No i pazurki możesz zrobić :)

Lucc kciuki za wizytę :)

Ruby mocno trzymam kciuki :* A co do blendera to ja jednak uważam, że firmowy lepszy. Miałam kiedyś taki bezfirmowy ręczny blender i to była porażka. Rdzewiał, trzeba było go pare minut płukać przed użyciem :/ A w porównaniu do tych tańszych, to do tego mojego nie trzeba kroić owoców, tylko wrzucasz jak leci, a on daje sobie z nimi rade.
    Madka ale ten sam widziałam na allegro za 103 zł , firma russel hobbs
    Nie jest ręczny, z przenośnym kubkiem x 2 i ma nawet funkcję kruszenia lodu więc wydaje się fajny, a twój to jaka firma? bo wydawała mi się też mało znana?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 09:57

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki kobiety ja za chwilę zabieram się za paznokcie chyba walnę sobie róż :D Edycik na pewno by się spodobał kolor :P

Edycik, Luccecita lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madka wrote:
    Lucc m wyjeżdża we wtorek wieczorem. Dojeżdżam do niego w czwartek. A co do owulki to ja 2 m-ce temu w 11dc miałam pęcherzyk 20mm, a w 13dc pęcherzyka już nie było i płynu też nie.
    a jak daleko macie te działkę od domu waszego?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię jak twój test z rana i prog?

Edycik lubi tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) Jeszcze 4 godzinki i weekend ;)
    Luce i Ruby kciuki za wizytę :*

Kasiu tulę :*

Madka jak ja Ci tej działki i tego remontu domu zazdroszczę. Czytam ostatnio o takich zapaleńcach co stare domy remontują i jestem pod wrażeniem ogromu włożonej pracy. Tylko Twoich zdjęć wciąż nie udało mi się obejrzeć :(

Edycik walcz o odszkodowanie, należy Ci się za ten ból :)

Imię nie trzymaj nas w takim napięciu!

Luccecita, Edycik, madka lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • madka Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby działkę mam 70 km od domu, więc nie jest tak źle. Na typowej wsi :) A blender jest kenwooda.

Paryzetko my nie jesteśmy profesjonalistami, robimy tak jak umiemy, najtańszym kosztem. To nie będzie super, wow, willa, stylizowana. Wszystko obite kartongipsem, tak żeby było kulturalnie i czysto :D Wcześniej były gołe dechy, wstawialiśmy okna plastikowe, z zewnątrz wygląda to jak ruina obita papą (ale to też się kiedyś zmieni :D )
    Nie mam zdjęcia porównawczego, ale wrzucę pokój Młodego, który skończyliśmy w ten weekend.
    http://www.fotosik.pl/zdjecie/8e282d92284cbd17

AgaL, Smerfelinka, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje złozone wszystko w PZU i warcie bo mam to nnw :) teraz czekać na jakiś grosik pozostaje.

Różyczko jak wyniki proga i poranne szczanko?

madka, Imię_Róży lubią tę wiadomość

‹‹ 1633 1634 1635 1636 1637 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ