Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
dzień dobry nareszcie piątek
Ja dziś w pracy od 6 rano,wczoraj jak wróciłam wykąpałam się i padłam z M.nawet nie wiem o której.Info od chirurga szyny nie musze nosić - cieszy mnie to, z paznokciem ostrożnie ale przedłużenie na jedwab może być na wesele,no i za cholerne wystawienie zaświadczenia o leczeniu itp potrzebne do ubezpiecznia musiałam zapłacić 60zł ale wzięłam fakturę i załaczę ją do ubezpieczyciela.
Ruby i jak tam Twoje objawy ciążowe?
Chmureczkoo 3kg mniej to super wynik,gratuluję :* Laska będzie na lato na szok
Kasia1407 tulę :* relacje z M.napewno da się jakoś naprawić.Głowa do góry i wracaj szybko do nas.
Madka to dobrze,że ziółka działają na Ciebie,może cykl będzie szczęsliwy z zieloną kropeczką
Katiuszkaa może się okazać,że owulkę późno będziesz mieć.Ja chyba najpóźniej miałam w 28dc.
Cinnamonku jak się czujesz?
Aguś już po porannej kawie?
Ja drugi dzień z rzędu z M.po pobudce wypiliśmy sok z cytryny mniammm i samo zdrowie.
madka, Smerfelinka, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej,
Lucc zaraz po tobie o 16.30
Proszę o kciuki i oferuje swoje
Edycik na jedwabiu? To nie wiedziałem że tak też robi się , w takim razie nie będzie tak źle.
Kobiety w Inter marche jest taki szejker / blender do koktajli za 89 zł podobny do tego co Madka kupiła, zastanawiam się nad nim albo wezmę od mamy taki jeszcze stary ale stoi i się kurzy, a obawiam się że mi zapał szybko przejdzieLuccecita, Edycik lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry słoneczne piękna pogoda u mnie i PIĄTECZEK
Mniej mnie trochę ostatnio, ale czytam na bieżąco (takie uzależnienie małe;).
Trzymam kciuki za testy czekające, za wizyty dzisiejsze, za owocne staranka
Uwielbiam WIOSNĘ, napędza mnie i daje energię, czego i Wam życzę.Edycik, Smerfelinka lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Piątunio
Kasia :*
Edytko super, że szyny już nie ma No i pazurki możesz zrobić
Lucc kciuki za wizytę
Ruby mocno trzymam kciuki :* A co do blendera to ja jednak uważam, że firmowy lepszy. Miałam kiedyś taki bezfirmowy ręczny blender i to była porażka. Rdzewiał, trzeba było go pare minut płukać przed użyciem A w porównaniu do tych tańszych, to do tego mojego nie trzeba kroić owoców, tylko wrzucasz jak leci, a on daje sobie z nimi rade.Edycik, Ruby lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lucc m wyjeżdża we wtorek wieczorem. Dojeżdżam do niego w czwartek. A co do owulki to ja 2 m-ce temu w 11dc miałam pęcherzyk 20mm, a w 13dc pęcherzyka już nie było i płynu też nie.
Luccecita lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadka wrote:Piątunio
Kasia :*
Edytko super, że szyny już nie ma No i pazurki możesz zrobić
Lucc kciuki za wizytę
Ruby mocno trzymam kciuki :* A co do blendera to ja jednak uważam, że firmowy lepszy. Miałam kiedyś taki bezfirmowy ręczny blender i to była porażka. Rdzewiał, trzeba było go pare minut płukać przed użyciem A w porównaniu do tych tańszych, to do tego mojego nie trzeba kroić owoców, tylko wrzucasz jak leci, a on daje sobie z nimi rade.
Nie jest ręczny, z przenośnym kubkiem x 2 i ma nawet funkcję kruszenia lodu więc wydaje się fajny, a twój to jaka firma? bo wydawała mi się też mało znana?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 09:57
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry Jeszcze 4 godzinki i weekend
Luce i Ruby kciuki za wizytę :*
Kasiu tulę :*
Madka jak ja Ci tej działki i tego remontu domu zazdroszczę. Czytam ostatnio o takich zapaleńcach co stare domy remontują i jestem pod wrażeniem ogromu włożonej pracy. Tylko Twoich zdjęć wciąż nie udało mi się obejrzeć
Edycik walcz o odszkodowanie, należy Ci się za ten ból
Imię nie trzymaj nas w takim napięciu!Luccecita, Edycik, madka lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Ruby działkę mam 70 km od domu, więc nie jest tak źle. Na typowej wsi A blender jest kenwooda.
Paryzetko my nie jesteśmy profesjonalistami, robimy tak jak umiemy, najtańszym kosztem. To nie będzie super, wow, willa, stylizowana. Wszystko obite kartongipsem, tak żeby było kulturalnie i czysto Wcześniej były gołe dechy, wstawialiśmy okna plastikowe, z zewnątrz wygląda to jak ruina obita papą (ale to też się kiedyś zmieni )
Nie mam zdjęcia porównawczego, ale wrzucę pokój Młodego, który skończyliśmy w ten weekend.
http://www.fotosik.pl/zdjecie/8e282d92284cbd17
AgaL, Smerfelinka, Paryzetka83 lubią tę wiadomość