X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Milka1991 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 05:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Za 2 cykle czyli czerwiec / lipiec
    Katiuszko może hsg coś poprawi sytuację

2017 🧒🏻
    2019 👦🏻
    2023💔Puste jajo płodowe 8tc
    01.2025 Crl 1,12cm ❤️
    preg.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry nareszcie piątek :)

Ja dziś w pracy od 6 rano,wczoraj jak wróciłam wykąpałam się i padłam z M.nawet nie wiem o której.Info od chirurga szyny nie musze nosić - cieszy mnie to, z paznokciem ostrożnie ale przedłużenie na jedwab może być na wesele,no i za cholerne wystawienie zaświadczenia o leczeniu itp potrzebne do ubezpiecznia musiałam zapłacić 60zł :( ale wzięłam fakturę i załaczę ją do ubezpieczyciela.

Ruby i jak tam Twoje objawy ciążowe? :)

Chmureczkoo 3kg mniej to super wynik,gratuluję :* Laska będzie na lato na szok :)

Kasia1407 tulę :* relacje z M.napewno da się jakoś naprawić.Głowa do góry i wracaj szybko do nas.

Madka to dobrze,że ziółka działają na Ciebie,może cykl będzie szczęsliwy z zieloną kropeczką :)

Katiuszkaa może się okazać,że owulkę późno będziesz mieć.Ja chyba najpóźniej miałam w 28dc.

Cinnamonku jak się czujesz?

Aguś już po porannej kawie?

Ja drugi dzień z rzędu z M.po pobudce wypiliśmy sok z cytryny :P mniammm :) i samo zdrowie.

madka, Smerfelinka, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam po kawie :)

Madka
    przez ziółka Sroki, prawie bym przegapiła owulkę :D i też czułam jajniki zaraz po @ ...

dziś mam na 16 wizytę, to się dowiem czy owulka faktycznie była

Ruby Ty o której masz?

chmurka
    super wynik, gratki!

Kasiu :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

Lucc zaraz po tobie o 16.30 ;-)
    Proszę o kciuki i oferuje swoje ;-)

Edycik na jedwabiu? To nie wiedziałem że tak też robi się , w takim razie nie będzie tak źle.

Kobiety w Inter marche jest taki szejker / blender do koktajli za 89 zł podobny do tego co Madka kupiła, zastanawiam się nad nim albo wezmę od mamy taki jeszcze stary ale stoi i się kurzy, a obawiam się że mi zapał szybko przejdzie ;-)

Luccecita, Edycik lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry słoneczne :) piękna pogoda u mnie i PIĄTECZEK :D

Mniej mnie trochę ostatnio, ale czytam na bieżąco (takie uzależnienie małe;).
    Trzymam kciuki za testy czekające, za wizyty dzisiejsze, za owocne staranka :)

Uwielbiam WIOSNĘ, napędza mnie i daje energię, czego i Wam życzę.

Edycik, Smerfelinka lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • madka Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piątunio :D

Kasia :*

Edytko super, że szyny już nie ma :) No i pazurki możesz zrobić :)

Lucc kciuki za wizytę :)

Ruby mocno trzymam kciuki :* A co do blendera to ja jednak uważam, że firmowy lepszy. Miałam kiedyś taki bezfirmowy ręczny blender i to była porażka. Rdzewiał, trzeba było go pare minut płukać przed użyciem :/ A w porównaniu do tych tańszych, to do tego mojego nie trzeba kroić owoców, tylko wrzucasz jak leci, a on daje sobie z nimi rade.

Edycik, Ruby lubią tę wiadomość

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madka
    a Twoj maz kiedy wyjezdza?
    moze akurat owulka bedzie szybciej i zdązycie podziałać :)

madka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, oświećcie mnie, po czym na USG gin poznaje, że była owulka?

• AgaL Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucc ja byłam na USG i ginka nie widziała już pęcherzyka, tylko płyn w zatoce Douglasa i powiedziała, ze po owulce.

Luccecita lubi tę wiadomość

• madka Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucc m wyjeżdża we wtorek wieczorem. Dojeżdżam do niego w czwartek. A co do owulki to ja 2 m-ce temu w 11dc miałam pęcherzyk 20mm, a w 13dc pęcherzyka już nie było i płynu też nie.

Luccecita lubi tę wiadomość

"Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• Edycik Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej w poniedziałek w po pracy idę zrobić pazurki ,nareszcie :)
    póki co od rana walczę i składam zgłoszenia przez neta o odszkodowanie za tego mojego palca.

AgaL, madka, Smerfelinka lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Działaj Edycik, działaj niech płacą ! :) ja na pazurki w środę :D

Edycik lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby trzymam dziś kciuki za wizytę :)

Ruby lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madka wrote:
    Piątunio :D

Kasia :*

Edytko super, że szyny już nie ma :) No i pazurki możesz zrobić :)

Lucc kciuki za wizytę :)

Ruby mocno trzymam kciuki :* A co do blendera to ja jednak uważam, że firmowy lepszy. Miałam kiedyś taki bezfirmowy ręczny blender i to była porażka. Rdzewiał, trzeba było go pare minut płukać przed użyciem :/ A w porównaniu do tych tańszych, to do tego mojego nie trzeba kroić owoców, tylko wrzucasz jak leci, a on daje sobie z nimi rade.
    Madka ale ten sam widziałam na allegro za 103 zł , firma russel hobbs
    Nie jest ręczny, z przenośnym kubkiem x 2 i ma nawet funkcję kruszenia lodu więc wydaje się fajny, a twój to jaka firma? bo wydawała mi się też mało znana?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 09:57

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki kobiety ja za chwilę zabieram się za paznokcie chyba walnę sobie róż :D Edycik na pewno by się spodobał kolor :P

Edycik, Luccecita lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madka wrote:
    Lucc m wyjeżdża we wtorek wieczorem. Dojeżdżam do niego w czwartek. A co do owulki to ja 2 m-ce temu w 11dc miałam pęcherzyk 20mm, a w 13dc pęcherzyka już nie było i płynu też nie.
    a jak daleko macie te działkę od domu waszego?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię jak twój test z rana i prog?

Edycik lubi tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) Jeszcze 4 godzinki i weekend ;)
    Luce i Ruby kciuki za wizytę :*

Kasiu tulę :*

Madka jak ja Ci tej działki i tego remontu domu zazdroszczę. Czytam ostatnio o takich zapaleńcach co stare domy remontują i jestem pod wrażeniem ogromu włożonej pracy. Tylko Twoich zdjęć wciąż nie udało mi się obejrzeć :(

Edycik walcz o odszkodowanie, należy Ci się za ten ból :)

Imię nie trzymaj nas w takim napięciu!

Luccecita, Edycik, madka lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • madka Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby działkę mam 70 km od domu, więc nie jest tak źle. Na typowej wsi :) A blender jest kenwooda.

Paryzetko my nie jesteśmy profesjonalistami, robimy tak jak umiemy, najtańszym kosztem. To nie będzie super, wow, willa, stylizowana. Wszystko obite kartongipsem, tak żeby było kulturalnie i czysto :D Wcześniej były gołe dechy, wstawialiśmy okna plastikowe, z zewnątrz wygląda to jak ruina obita papą (ale to też się kiedyś zmieni :D )
    Nie mam zdjęcia porównawczego, ale wrzucę pokój Młodego, który skończyliśmy w ten weekend.
    http://www.fotosik.pl/zdjecie/8e282d92284cbd17

AgaL, Smerfelinka, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje złozone wszystko w PZU i warcie bo mam to nnw :) teraz czekać na jakiś grosik pozostaje.

Różyczko jak wyniki proga i poranne szczanko?

madka, Imię_Róży lubią tę wiadomość

‹‹ 1633 1634 1635 1636 1637 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ