Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Witam się i ja wiosenne, sobotnio, sprzątająco
Cmurko zazwyczaj się nie chce iść, a później się okzazuje że jednak warto było, korzystaj póki możesz i szalej, z bąblem na imprezy nie będziesz chodzić
Różo, Katiuszka ma racje, może ta biel jeszcze o nim świadczy, cierpliwie czekamy.
Rubiku cieszę się że wszystko ok, to musi być cudowne uczucie słyszeć bicie serca maluszka? ile bejbik mierzy?
Smerfiku to powodzenia w przygotowaniach, i oby się nie okzazały takie męczące, tylko bardziej relaksująceSmerfelinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:sama się przekonasz jakie to uczucie już niedługo :* a młode waży 1,5 cm byk po tatusiu
Ruby lubi tę wiadomość
-
Ja dzisiaj jakiś słabeusz jestem, cały tydzień trochę osłabiona się czułam a dziś to już nic a nic mi się nie chce Czyżby kolejny skutek uboczny Sroki czy po prostu wiosenne przesilenie? Z psami byłam teraz prawie godzinkę na spacerku i przyszłam zmęczona jak nie wiem. Wypiję kawę to mi się polepszy mam nadzieję
KATIUSZKA, masz wiadomość :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 11:44
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualnyMilka1991 wrote:Rubiku 1.5 cm to kawał hmm, właściwie to czego? jeszcze nie wiadomo, powiedzmy że kawał bejbika. Mdłości przeszły? kiedy kolejna wizyta?
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
Właśnie się dowiedziałam, że jedna ze znajomych jest po raz trzeci w ciąży. To bardzo fajne zgrane małżeństwo, mają dwójkę uroczych dzieci, więc jak najbardziej mnie cieszy ta wiadomość, tylko nie potrafię pojąć dlaczego jedni mają tyle szczęścia a inni tak bardzo muszą walczyć by mieć z tego choć odrobinę. Ja byłabym przeszczęśliwa mając choć jedno dziecko, a jakoś się nie udaje. Trochę z nią popisałam na fb i powiedziała, że mamy się nie poddawać, bo ona ma kuzynki bliźniaczki, poczęte dzięki in vitro. Zawsze jest nadzieja i nie wolno jej tracić. Z tym przesłaniem zabieram się za porządki Kiedyś będzie nam dane, wiem to
cinnamon cookie, AgaL lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Chmurko nie widzę innej opcji, wyczytałam kiedyś, że tak naprawdę z tych wszystkich niepłodnych kobiet, tylko niewielki procent nigdy nie doczeka się bejbika. Tak więc udać się uda na pewno, tylko kwestia tego jak długo mamy jeszcze czekać i znosić te porażki...
-
Edycik wrote:Ja już odpoczywam z M.byliśmy w odwiedzinach u dzidzi za ścianą.nosiłam malutką a jak tylko odkladałam płakała.M.też do Niej gadał i minki stroił.potem Was nadrobię teraz lampka winka z mężem.
Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry niedziela w pracy, jak ja to uwielbiam....
Edycik witaj w klubie, ja tempki nie mierzę więc nie wiem czy w dół ale cycki rozbolały ewidentnie na @ więc nie mam złudzeń.... yhhhhh wkurw!#@/ mnie to już kolejny cykl z o.Klimuszka, zobaczymy co się będzie działo...
Jak tu cicho w weekendy a jutro od rana się zacznie gwarno jak na targu hahahWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 09:24
-
nick nieaktualny
-
Agulka901 wrote:Dziewczyny, możecie spojrzeć na mój wykres? Chyba nie ma co się łudzić i nic z tego nie będzie, co?
Skąd taki wniosek? Wygląda, że owu była, więc to może być TEN cykl Nie wiem skad te wertepy na wykresie i zmiany temperatur, możliwe, że termometr niedokładny, ale wciąż powyżej pierwszej połowy wykresu, więc w porządku. Nie wiem czy wyświetla się mój wykres ovu jeszcze, nie zakończyłąm go więc powinien- mam podobne wahania temperatury w cyklu, w którym siadło. -
nick nieaktualny
-
Marietta wrote:Skąd taki wniosek? Wygląda, że owu była, więc to może być TEN cykl Nie wiem skad te wertepy na wykresie i zmiany temperatur, możliwe, że termometr niedokładny, ale wciąż powyżej pierwszej połowy wykresu, więc w porządku. Nie wiem czy wyświetla się mój wykres ovu jeszcze, nie zakończyłąm go więc powinien- mam podobne wahania temperatury w cyklu, w którym siadło.
Chodzi mi głównie o to że dzisiaj trochę spadła temp ale cała druga faza jakaś taka pokręcona. Może to przez mojego synka bo zabrał mi termometr i coś powciskał a to było jakoś 3dpo i od tej pory taka skakanka. Jutro chyba zatestuje jak temp będzie wyższa
Adaś 36 tc - 1950g szczęścia (2014)
Karolek 20tc - Aniołek [*] (2017)