Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Edycik fajnie Ci Ja lecę wysiadywać w poczekalni najpierw endokrynolog, potem internista Może jakieś l4 wezmę A jak się uda to wejdę do ginki i dopytam o ten komentarz do badań.
Miłego popołudnia wszystkim :*8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:Edycik fajnie Ci Ja lecę wysiadywać w poczekalni najpierw endokrynolog, potem internista Może jakieś l4 wezmę A jak się uda to wejdę do ginki i dopytam o ten komentarz do badań.
Miłego popołudnia wszystkim :*
Edycik miłego popołudnia u kosmetyczki, napisz jaki kolor wybrałaś
Ja za 30 min też znikam bo do MC donalda obiecałam młodej a potem do zozolandii tj. bawialni -
Ruby dobrze prawi Jak zwykle zresztą
Edycik ja właśnie wróciłam od kosmetyczki tylko chodzę na zabiegi na moją "japę" bo wyglądam okropnie. Ale cinnamon mówiła mi żeby gluten odstawić to może się polepszy. Narazie jest strasznie.
Jeżeli chodzi o badanie nasienia mojemu M pierwsze wyszły nie najlepiej ale za drugim razem ginek powiedział że nie można się ich czepiać ruchliwość jest troszkę słabsza i teraz dał mu leki żeby je troszkę poprawić.
A ja otrząsnę się na pewno tylko potrzebuję troszkę czasu i dobijają mnie te wstrętne dolegliwości które nie dają mi normalnie funkcjonować w ciągu dnia.Ruby, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cinnamon cookie wrote:Ale tu cisza....
Paryzetka jak tam, jesteś już w domu? Nasiedziałaś się w kolejkach?
Edycik jaki kolor wybrałaś? Tradycyjnie róż? ja jutro rano lecę, zmieniam czarne, teraz może hmmmmm.... Czerwień?
Lubię czerwień na pazurkach8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Dobrej nocki Wszystkim! Padam z nóg,zalatwien masa ostatnio...a tu juz powoli trzeba ogarnąć walizeczkę i pakować się nad morze spodziewam się wiatru,wiec szukam na szybko polaru ciepłego itp. Jutro jeszcze zajrzę do galerii....oj nie cierpię sie pakowac,ale podróżować kocham
Pazurki robicie....hmmm...ja jutro idę i mam juz plan na pastele,z mala kotwicą na jednym pazurku
Trzymam kciuki zeby @ nie przyszły !Edycik, chmurreczkaa, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ciacho tak jak Ruby napisala, najpierw trzeba wykluczyc problem u chlopa. Hsg nie nalezy do przyjnych badan, a jak armia nie jest zbyt silna to i hsg nie pomoze.
Ale Edycik tobie zazdroszcze. Chcialabym polozyc sie w salonie na 12h i zeby sie mna non stop zajmowali. To bylby relaxEdycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
witam się ja dziś od 6 w pracy a po pracy jade teścia zmienic więc w domku to będę po 19
Ruby oczywiście kolory rózne dosłownie tylko kciuki zrobiłam niebieskie bo ładnie pokryły mojego krwiaka pod paznokciem
http://static.pokazywarka.pl/i/6542761/494470/paznokcie.jpg
Kasia ja zabiegi na twarz też lubię zwłaszcza z alg ale teraz pewnie jakoś przed sezonem letnim sobie zrobię ekstra nawilżenie.
Cinnamonku czerwien też mnie kusiła.Czekamy dziś na relację jakie zrobisz?
Paryzetka to kuruj się nam i zdrowiej kochana.Na L4 siedzisz?
Melduję,że @ dalej nie przyszła.ZakreconaŻona, Kasia1407, AgaL, cinnamon cookie, MamaTuśka, Ejrene, Imię_Róży, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny.
Witam się na szybko przed pracą, jak mi się nie chce.
Paryzetko, kuruj się :*
Edycik póki nie ma @ jest nadzieja. Pazurki piękne
Zgadzam się z dziewczynami, że najpierw trzeba chłopa przebadać. My nigdy nie wiedzielibyśmy co jest nie tak. Fakt, ja mam PCOS i inne cuda, ale łatwo reaguję na leki i owulkę u mnie łatwo wystymulować. Na clo zawsze miałam owulkę książkową, pęcherze same pękały, a ciąży nie było. Mój M. zrobił rozszerzone badanie nasienia i wtedy wyszło co i jak. Ilościowo super, żywotność extra, ale morfologia i leukocyty do dupy. Tak więc warto chłopów przebadać.
Choć u nas problem jest złożony damsko-męski, więc i ja mogę wymagać szerszej diagnostyki, HSG chyba będzie trzeba robić w lipcu. Ale to się jeszcze zobaczy.
Póki co czekam na owulkę, ale śluzu brak i myślę, że w tym miesiącu może być lipa.
Miłego dnia laseczki :*Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Edycik piękne pazurki! ja jutro idę a to że @ nie ma.... super, trzymam nadal :*
Chmureczko życzę by owulka przyszła jeszcze
Miłego dnia Kobiety! ja mam pracy sporo....Edycik lubi tę wiadomość
-
Edycik i oby tak bylo dalej A pazurki piękne :*
Agus to kiedy wyjazd? Ale ci zazdroszczę sama bym chetnie gdzieś odpoczela
A ja szykuje się do pracy niestety a dzis tak mi się nie chce. A mój M ma dzisiaj rozmowę o pracę bo postanawia cos w swoim życiu zmienić. Probowalam wczoraj z nim sie dogadac ale zakończyło się mega awantura. Jeszcze nie czas na godzenie się
Miłego dnia dziewczynkiEdycik lubi tę wiadomość
-
Kasiu w piątek popołudniu mam zamiar nadrobić godziny w tygodniu, żeby w piątek wyjść wcześniej z pracy, a na pon urlop Życzę by z M się poukładało jak najszybciej, ale miło widzieć, że mimo to się uśmiechasz
Kasia1407 lubi tę wiadomość
-
Kasiu obyście się pogodzili z M.Może dziś po rozmowie wróci w lepszym nastroju.
Aguś super,że wypoczniesz.Przyda Ci się kochana.
Chmureczkoo spokojnie owulka napewno zawita do Ciebie.
A ja co chwilka latam do wc sprawdzić czy @ nie przyszła, w końcu dziś 13 dpo.
Właśnie Różyczko jak Twoje testy kochana?AgaL, Imię_Róży, Kasia1407 lubią tę wiadomość