X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    która to . ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 14:42

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luccecita wrote:
    która to ?
    Lucce nie uzywamy tutaj żadnych danych personalnych, pamietaj, jak co to na prive ! :)

edit: skasuj imię z postu jak możesz :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 10:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Ruby wczoraj się kurowałam nalewką malinową, bardzo dobrze mi to szło :D Chyba dziś będę musiała powtórzyć kurację :D
    Też muszę napaść dzisiaj na Rossmanna, jakieś kolorowe cienie bym sobie kupiła, no i tusz oczywiście przez Was polecany :)

Edit: sukienka na żywo taka sama, no może na mnie trochę inaczej wygląda bo nie mam takich kształtów jak modelka :)

Majju taka kuracja to najlepsza ;)
    tez po ten tusz chyba skoczę ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oki, spoko :)

Ruby lubi tę wiadomość

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luccecita wrote:
    która to Wiola ?

Popatrz na grupie na FB gdzieś tam na początku jest post w którym się przedstawiałyśmy nickiem z tąd :)

Ruby, Luccecita, Edycik lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majjciu ja tam cierpliwości nie mam kochana tyle boję się tej cholernej bieli.No ale czekam do jutra kochana nie ma co.

Lucc teraz jesteś w tajnym kręgu :P

Luccecita, AgaL lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Lucc teraz jesteś w tajnym kręgu :P

czuję sie zaszczycona :D

Edycik lubi tę wiadomość

• Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heja biel na teście
    Edycik ratuj kwiecień

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 11:35

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • majju Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to mam pecha, co się trochę podniosę i wylezę z dołka to znów mnie coś tam wciąga :/
    Gadałam przed chwilą z koleżanką, urodziła jakiś miesiąc temu, opowiadała o porodzie, o tym jak mała rośnie itd... a mi tylko łzy w oczach stanęły ;( Na koniec przesłała zdjęcia malutkiej. Piękna.
    A mnie zazdrość zżera od środka i żal :(

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju kurczaki....ja to rozumiem, wiem co czujesz kochana.To nie jest nic złego,po prostu kobity marzące o pierwszym berbeciu chyba tak reagują.Trzymaj sie kochana, no przecież musi się udać.

Różyczko a ja sądziłam że wysikałaś dwie kreski....ale @ nie przyszła jeszcze?

• Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik @ brak

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Różyczko ale ja tam na cud nie liczę bo żadnych objawów nie mam,nawet piersi nie bolą.I brzuch przestał boleć.

Ale się paskudna pogoda zrobiła, zimno, wiatr tylko patrzeć jak deszcz zacznie padać.

Cinnamonku jak tam pazurki?

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tez pogoda straszna, niby wydawało się ok, ale wyszłam z koleżanką na obiad to myslałam że mi głowę urwie wiatr :/

Dzieczyny może jednak uda się uratowac ten marny kwiecień? zobaczymy, kibicujemy i ja się już nie mogę kolejnych II doczekać!

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby
    co dobrego jadłaś?

u nas też ziąb :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja miałam testować w kwietniu, to mnie drugi raz owulka zaskoczyła :D i czekam na maj.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luccecita wrote:
    Ruby
    co dobrego jadłaś?

u nas też ziąb :/

Indysjkie curry kokosowe ale za słodkie nie zbyt mi smakowało, ja robie lepsze :D
    Ale za to mają bezkonkurencyjne pad thai! w przyszłym tyg pójdę :)

Luccecita, majju lubią tę wiadomość

• midnight Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HEj
    przepraszam że mnie tyle nie było...nie mam usprawiedliwienia na swoją nieobecnosć ale już nadrabiam

Kasiu :* mam nadzieję że szybko relacje z m się poprawia...i następny cykl będzie Twój.

Madka super taka chałupka :) dużo Cię wychodzi taki remont kosztowo? pytam z ciekawości, bo mamy na oku dom, ale tam też lekko do remontu,
    Co do trampoliny to chrześnicy kiedyś się składałam i mają taką ogromną, ale siatka wewnątrz, i tak jest bezpiecznie, a na zewnatrz to nawet nie wiem, ale tam są chyba młodsze od Twojego synka dzieci-nie pamiętam ile Twoj ma
    Kciuki za owulację

Katiuszka szkoda że wcześniej do Was nie wpadłam-zaprosiłabym w niedzielę na kawke :)

Jeszcze kwiecień sie nie skończył także jest nadzieja, ale jak coś to wtedy 4 muszą zajśc w maju, dla równego rachunku , a maj to taki miły miesiąc.

Cinnamonku tulę za test :*

Edycik sliczne pazurki. życze udanej zabawy :) i żeby ta wredota ni e przyszła :*

Nawet nie wiedziałam że macie grupę na fb ;)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik chwalić się pazurkami nie będę, jeden kolor na wszystkich, taki koralowy, lekko neonowy ale ciut ciut ;)

Ale jestem wkuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrr........... Piiiiiiiiiiiiiip!!!! Poszłam w końcu do przychodni zapisać się do mojego gina na NFZ... dowiedziałam się, że:
    Po 1. Nie ma szans się zapisać już w TYM ROKU.
    Po 2. Lekarz ciągle jeszcze nie otworzył prywatnego gabinetu i nie wiadomo kiedy to zrobi.
    Po 3. Nie przyjmuje już w tym mieście, do którego jeździłam.
    Czyli super, nie mam wyjścia, muszę szukać kogoś nowego. Tylko, że w mojej pipidówie nie ma dobrych ginekologów!!!! :(((( wrrrr jestem zła... Do tego w przychodni same ciężarne :( na ulicach wszędzie wózki... Yhhh to nie mój dzień :(

PS. nie musicie tego czytać :P musiałam się wyżalić trochę :P

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojej :/ Cynamonku :/ kup sobie na pocieszenie ... czekoladę :D

jeszcze chwila i zmykam do domu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynamon to rzeczywiście lipa :/ a pisz ile chcesz ja tam zawsze wszystko czytam uważnie...a gdzieś w mieście obok nic się nie znajdzie? jakiś dobry w miarę lekarz? ordynator szpitala?

‹‹ 1643 1644 1645 1646 1647 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ