Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymajju wrote:Ruby wczoraj się kurowałam nalewką malinową, bardzo dobrze mi to szło Chyba dziś będę musiała powtórzyć kurację
Też muszę napaść dzisiaj na Rossmanna, jakieś kolorowe cienie bym sobie kupiła, no i tusz oczywiście przez Was polecany
Edit: sukienka na żywo taka sama, no może na mnie trochę inaczej wygląda bo nie mam takich kształtów jak modelka
Majju taka kuracja to najlepsza
tez po ten tusz chyba skoczę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja to mam pecha, co się trochę podniosę i wylezę z dołka to znów mnie coś tam wciąga
Gadałam przed chwilą z koleżanką, urodziła jakiś miesiąc temu, opowiadała o porodzie, o tym jak mała rośnie itd... a mi tylko łzy w oczach stanęły ;( Na koniec przesłała zdjęcia malutkiej. Piękna.
A mnie zazdrość zżera od środka i żal -
Majju kurczaki....ja to rozumiem, wiem co czujesz kochana.To nie jest nic złego,po prostu kobity marzące o pierwszym berbeciu chyba tak reagują.Trzymaj sie kochana, no przecież musi się udać.
Różyczko a ja sądziłam że wysikałaś dwie kreski....ale @ nie przyszła jeszcze? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
HEj
przepraszam że mnie tyle nie było...nie mam usprawiedliwienia na swoją nieobecnosć ale już nadrabiam
Kasiu :* mam nadzieję że szybko relacje z m się poprawia...i następny cykl będzie Twój.
Madka super taka chałupka dużo Cię wychodzi taki remont kosztowo? pytam z ciekawości, bo mamy na oku dom, ale tam też lekko do remontu,
Co do trampoliny to chrześnicy kiedyś się składałam i mają taką ogromną, ale siatka wewnątrz, i tak jest bezpiecznie, a na zewnatrz to nawet nie wiem, ale tam są chyba młodsze od Twojego synka dzieci-nie pamiętam ile Twoj ma
Kciuki za owulację
Katiuszka szkoda że wcześniej do Was nie wpadłam-zaprosiłabym w niedzielę na kawke
Jeszcze kwiecień sie nie skończył także jest nadzieja, ale jak coś to wtedy 4 muszą zajśc w maju, dla równego rachunku , a maj to taki miły miesiąc.
Cinnamonku tulę za test :*
Edycik sliczne pazurki. życze udanej zabawy i żeby ta wredota ni e przyszła :*
Nawet nie wiedziałam że macie grupę na fb
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Edycik chwalić się pazurkami nie będę, jeden kolor na wszystkich, taki koralowy, lekko neonowy ale ciut ciut
Ale jestem wkuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrr........... Piiiiiiiiiiiiiip!!!! Poszłam w końcu do przychodni zapisać się do mojego gina na NFZ... dowiedziałam się, że:
Po 1. Nie ma szans się zapisać już w TYM ROKU.
Po 2. Lekarz ciągle jeszcze nie otworzył prywatnego gabinetu i nie wiadomo kiedy to zrobi.
Po 3. Nie przyjmuje już w tym mieście, do którego jeździłam.
Czyli super, nie mam wyjścia, muszę szukać kogoś nowego. Tylko, że w mojej pipidówie nie ma dobrych ginekologów!!!! ((( wrrrr jestem zła... Do tego w przychodni same ciężarne na ulicach wszędzie wózki... Yhhh to nie mój dzień
PS. nie musicie tego czytać musiałam się wyżalić trochę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny