Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Laski mam sporo do nadrobienia a jakoś nie mogę się jeszcze w domu ogarnąć. Było super ekstra cudownie Piękne miasto, cudowny klimat, wspaniali ludzie. Ale latać samolotem chyba nie polubię
Znajdę wieczorkiem czas to poczytam co się działo jak mnie było, chociaż z tego co "przeleciałam" to chyba smutno
-
nick nieaktualny
-
Hej Kobietki!
Mam dziś okropny dzień od rana (szef dał mi popalić), więc wybaczcie, ale odezwę się jutro... Dziś naprawdę nie mam siły
Dziękuję za wszystkie miłe słowa. Bardzo dziękuję Jesteście niezastąpione! Mam nadzieję, że jutro mój dobry nastrój wróci albo może już wieczorkiem, bo dziś nowy odcinek gry o tron
Cynamonku ja nic nie mówię, ale trzymam kciukicinnamon cookie lubi tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Cinnamon zależy jakie normy czy nmol/l czy ng/ml. Ja ostatnio miałam 48,36 nmol/l (5,3-86) więc tak akurat. W przeliczeniu 15,21 ng/ml.
A u Ciebie by wyszło 11,79ng/ml w normach (1,7-27,04). Powyżej 10 to niby jest dobrze bo można uznać, że owulacja była. Podpytaj lekarza i zobacz jakie masz normy na wynikuWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 19:19
Edycik, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ciacho super wynik:)
A Kjopka jak zwykle obcykana. Jak ty to policzylas?
Teraz juz wiem ze jak mi wtedy wyszedl prog 95 to byla ta druga wersja. A czy ktos mi wytlumaczy czy przy LUF prog tez moze byc tak wysoki?
Smerfelinka odpoczywaj.Smerfelinka, Edycik lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Majju super, że zadowolona jesteś i wypoczęta. Witam z powrotem . Powodzenia w nowym cyklu.
Madzikk to kciuki za te bliźniaki Kiedy się spodziewać?
Mamo Tuśka to super, że postawiło Cię na nogi z powrotem.
No Chmurko i Edycik też chyba przez Was pójdę do dietetyczki. Jedna jest w mojej przychodni. 2 tyg. jadłospis i 1 kontrola 250zł a 4 tyg. jadłospis i 2 kontrole 300zł. Drugą znalazłam niedaleko i 2 tyg. jadłospis 140zł i 1 kontrola a 4 tyg, jadłospis 280zł i 2 kontrole,pierwsza wizyta gratis. Jak czytam o waszych postępach to chyba się za to wezmę
Umówiłam się dziś do tej ginekolog i zobaczę co wymyśli. Wpisali mnie jako dodatkową pacjentkę i 1.06 idę. Trochę się martwię o której tam pojechać bo ostatnio miałam na 18.20 a weszłam o 20.00 ale wiem, że jest naprawdę dobra i to opóźnienie też o tym mówi.
No właśnie która teraz testuje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 19:31
-
Witam się poweekendowo, już nadrabiam ;P
Smerfku ja też bardzo się cieszę że Twoja nowa gin jest konkretna i zna się na rzeczy, nie ma to jak dobry lekarz, który ma plan i konsekwentnie do niego dąży. Teraz już po owulce więc czekamy na @ albo test ?
Ruby gratuluję zakupu sukienki!! pochwal się jakąś fociszką...młoda też już ma?
Chmurko masz rację, mój gin po prostu zaaplikował mi clo bez jakiegoś wstępnego wywiadu czy w ogóle przygotowania, ech, 30.05 wizyta u innego.
Moja koleżanka po laparo...była w szpitalu 5 dni, miała usuwane torbiele, kurczę, żeby Ci się to nie zbiegło jakoś, może da się na później przełożyć ten zabieg?
Majju Barcelona warta zobaczenia? i co jakoś przeżyłaś lot? coś fajnego i niefajnego jednocześnie. powodzonka w nowym cyklu!!! z takim nastawieniem szanse od razu rosną
Ciastku piękny próg, zazdroszczę, ja miałam 8 ;P na pewno wszystko jest w normie :*cinnamon cookie, Smerfelinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycynamon prog cudowny, miałam właśnie taki 10 dni po kiedy i beta była dodatnia także tego ci życzę
Milka jak znajdę na necie to wrzucę a jak nie to jak się wybiorę w sobotę i młodą to wam poślę fotkę bez głowyMilka1991, cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość
-
Mi się wydaje, że wtedy może oznaczać, że bardzo dobra owulacja była bo jak jest kiepska to też jest niżej i mniej proga wytwarza albo dwa jaja pękły.
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Dzięki dziewczyny za kciuki a powiedzcie mi jeśli nie ciąża to czemu taki wysoki?
taka dla młodej suknia:
http://pokazywarka.pl/5y3w9x/ ZdjęciaKjopa3, Smerfelinka, Milka1991, chmurreczkaa lubią tę wiadomość