Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
witam się....
u nas za oknem dziś pochmurno ale ciepło
Smefrku co do dupka lekarz mi mówił,że lepiej testować zanim się odstawi.Co prawda jak nie będziesz brała 2-3 dni nic nie powinno się stać, ale wiadomo lepiej uważać.
Cinnamonku było sikanko?Smerfelinka lubi tę wiadomość
-
Cześć Piękne, ja nadal nie nadrobiłam co pisałyście jak mnie nie było. Za to teraz czytam na bieżąco
Ruby 6 cm robi wrażenie Świetnie, że wszystko dobrze. A sukienka młodej piękna! Będzie szał
Cinnamonku nienawidzę jednej krechy. Fu, łe, ble. U mnie jeszcze ładnie, też bym cosik z grilla zjadła.
Edycik Ty to jesteś aktywna dziołcha. Odpocznij chociaż jutro.
Ja w poniedziałek mam wizytę u innego gin. Gin- endo. Ciekawe co mi powie. Mam nadzieję, że zrobi usg, będzie to 9 dc więc może akurat będzie widać jakiś mini pęcherzyk.
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruby gratuluje maaaluszka.
Cinnamon.no dziwne...ale nie poddawaj sie z siuraanien bo jednak 9 po to wczesnie...u mnie bladzioch wyszedl chyba z 11-12 dni po i ledwo go bylo widac,takze nic nie przesadzone
Kjopa u profesorka 7.06 ale moja ginka mowila ze do niego warto isc bo go zna bo z nim w szpitalu pracuje.
Dziewczyny z okolic krakowa albo suchej beskidzkiej,jaka macie proggnoze pogody na ten weekend?cinnamon cookie lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Kasiu, przytulam mocno :-* Ciężki czas, nie dziwię się, że chcesz odetchnąć.
cinnamon, prog świetny Nie musi o niczym świadczyć (w sensie ciąży), ale TYM BARDZIEJ nie musi o tym świadczyć bledzioch w.... serio, 9dpo? Elllooo, kobito...
mid, kciuki za owoce wizyty
Smerf, doorny szef, słowo daję. Co do odstawiania - szkoły są różne. Jedni lekarze mówią, by odstawić, a jak przyjdzie pora - testować, bo jak się ma utrzymać, to i tak się utrzyma. Inni każą robić betę, zanim się odstawi.
P.S. Niedawno moja znajoma miała też niezłe jazdy z gościem, który jest nad nią w strukturze firmy. Wymyślił sobie, że coś tam zrobi... Powiedziała, że dziś już nie zdąży.
"To zostaniesz po godzinach" - bez pytania czy może, czy coś - ot, ZAŻĄDAŁ.
"Nie zostanę, mam już plany na dziś".
No to się postarał, żeby nie dostała premii, którą miała dostać za poprzedni, wykonany zgodnie z terminem i założeniami projekt.... 1.000zł w plecy.......cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Hej! Jak dobrze, że jeszcze tylko dziś i weekend
Edycik a wiesz może, ile dni bierze się dupka? Albo w którym dpo (na ile przed spodziewaną @) się go odstawia? Bo jak dzisiaj nie uda mi się dodzwonić do ginki, to będę w kropce.
Cynamonku to dopiero 9 dpo. Wiem, że niektórym pozytywny test wychodzi dopiero ok. 14 dpo. Oby tak było u Ciebie. Daj sobie jeszcze trochę czasu.
Maju to kciuki za wizytę!
Lucce to kiedy testujemy? Razem raźniejcinnamon cookie lubi tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Bratku to co? Najlepiej betę zrobić? I tak co miesiąc? A do którego dpo go brać? Przepraszam, że tyle pytań, ale to dla mnie nowość, a z wrażenia nie dopytałam pani doktor...
U mnie szef potrafi zrobić to samo. Zostajesz po godzinach i koniec. Mnie zdarza się go olać, to wtedy zwykle kończy się obcięciem premii. Niestety atmosfera potrafi być naprawdę ciężka, ale rzucić pracy teraz nie mogę ze względu na kredyty👩36 lat 🧑39 lat
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Ciacho 9dpo to mozna ewentualnie zbadac bete. Mojej kolezance sikaniec nie wychodzil nawet w 20dpo a w ciazy byla. Za wczesnie siurkalas. Ja nadal trzymam kciuki:) a prog naprawde piekny, pewnie mnoga owulacja.
Masakra Bratku, jak wogole mozna tak postepowac, czlowiek sie stara a niektorzy naprawe nie potrafia tego docenic. Jeszcze rozumiem jakby dali znac wczesniej a nie na ostatnia chwile.
Bratku a takie pytanie do ciebie (moze reszta tez zna odpowiedz) czy w momencie jak komorka laczy sie z plemniczkiem, ale jeszcze przed zagniezdzaniem ma to wplyw na wzrost progesteronu?
Lucc zazdroszcze, u mnie jeszcze trzy dni pracy i dwa dni wolnego;)cinnamon cookie lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Edycik dziękuję W takim razie 10 dni i beta, a wcześniej może jakiś teścik. Dziś jeszcze będę próbować dodzwonić się do ginki, ale w razie gdyby się nie udało, mam już plan
Lucce to ja też zapisuję się na 30.05👩36 lat 🧑39 lat
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
nick nieaktualnyHej,
Smerfku ja też brałam tak samo jak Edycik 10 dni, ale nawet jakbyś bety nie , a odstawiła dupka to i tak nic nie powinno się stać. To tak drastycznie nie spada podobno, a dłużej nie ma co brać bo cykl niepotrzebnie ci wydłuży.
Cynamon no wiele się nie spodziewałyśmy po 9 dniach po , ale nie powiem ten prog pobudza naszą wyobraźnię, tak czy inaczej za kilka dni można siknąć raz jeszcze pro forma W sumie to trochę szukałam co może taki duży prog oznaczać jeśli nie ciążę, ale nie znalazłam za dużo, nie jest to jakaś anomalia chyba tak jak pisała Madzikk bardzo obfita owulacja, może nawet z dwóch jajników
Majju to powodzenia na wizycie, może nowa gin wniesie jakieś nowe informacje, leczenie itp. jeśli nie działa tak to trzeba spróbować inaczej z innym ginem być może
My jutro planujemy grilla u moich rodziców tym razem, bo u nich jest procesja Bożego Ciała - tzn na ich ulicy i na pewną będą piękne ołtarze.
Wczoraj znalazłam cudowne buty nawet dwie pary- takie jak chciałam mega wygodne , obcas idealny, kolor szary piękny ale oczywiście nie ma moich rozmiarów, były 40 i kiedy ja czasem takie noszę to tym razem akurat były za duże więc poszukiwań ciąg dalszy w piątek
Z dobrych wieści jeszcze, że przez ostatnie 2 tyg przybyło mi 300 gram więc może ta waga troszkę się opanuje i nie będzie tak szalenie szła w górę
Podobno Lunka urodziła także mamy nasze pierwsze forumowe dzieciaczki na świecieEdycik, Smerfelinka, cinnamon cookie, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
Smerf, to już w sumie Twój wybór Moja ginka mówiła, by po prostu odstawiać. Ja robiłam zwykle betę... Byłam wtedy spokojniejsza - żadne tam "widzę bladziocha, może się wybarwi"... Za dużo mnie to kosztowało nerwów po kolejnych nieudanych cyklach. Chciałam też mieć takie wewnętrzne poczucie pewności, że "jakby co", zrobiłam wszystko, co mogłam.
W szczęśliwym cyklu mieliśmy farta, bo z racji snu o super-hiper-wielkiej-mocy teście z trzema kreskami siknęłam na wariata popołudniu i pojawił się bledzioszek, więc polecieliśmy do szpitala na betę. To był 10dzień po domniemanym terminie owulacji.
A co do szefów - no to widzę, że masz podobnego do mojej kumpeli.
Btw-u nas notorycznie wychodzi się po godzinach, ale przynajmniej nie mam premii, którą można by odciąć )))
madzikk, specem od rozrodu nie jestem, więc pytanie czy mam kompletne informacje, ale nic mi nie wiadomo, żeby samo połączenie mogło wpływać, bo za wzrost proga odpowiada organizm matki, który na tak wczesnym etapie nie wie, że była już dobra impreza i tych dwoje tam gdzieś w czeluściach się połączyło
Ruby, no to super )) Życzę zapanowania nad wagą
Lunka? Extra ))))) Carolq też już z tydzień po cc. No i Marietta chyba powinna być już po? Sprawdzałam dziś, że termin miała na któregoś -nastego
A tak z innej parafii - chciałam zgłosić, że po prostu nie potrafię nie lubić mojego Małża
Wczoraj wieczorem tak sobie siedzi na balkonie, pyka e-papierosa (echhh.... no ale co poradzę), wyturlałam się do Niego na posiadówkę, a On nagle: "Piękną mam żonę w ciąży... nawet, gdy zasmarkaną ". Mój ci On!!!!!!!!!!!!!!!
Swoją drogą, to ciekawe, że facet potrafi się skupić na czymś zupełnie innym, niż nam się wydaje (np.nogach ), podczas, gdy baba zasuwa z bajzlem na głowie i w "pelerynie" z koca z racji walki z przeziębieniem...Edycik, Ruby, Milka1991, Milka1991, Imię_Róży, Smerfelinka, madzikk, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruby ja chyba tak jak Bratek pisze, będę wolała dla pewności polecieć na betę, żeby wiedzieć, że zrobiłam wszystko, co mogłam
Bratku ja mam podobne podejście, więc trudno, dam się kłuć
A do szefa już przywykłam. Gbur z niego i cham, ale mówi się trudno. Zawsze mogło być gorzej.
Kochany ten Twój, trzeba mu to przyznać👩36 lat 🧑39 lat
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml