Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej,
WOOOOOOOWWW ale bajer!!!
Ja nie chcę nic mówić ale ja to czułam, napisałam wczoraj tak na odczepnego ale czekałam jeszcze na jeden test Cynamonieeeee super, leć na betę :******
Cynamon i ta 11 kojeny razWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 08:34
Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Cinnamonku zrób betę
który to dzien po owulce i takie dobre info?
no i dość późno ten test także wiecie w 10 dni po to czasem se możemy tylko dla sportu sikaćEdycik lubi tę wiadomość
-
Kochane moje :**** jestem w szoku, nie powiem że nie Edycik mam 33dc, obstawiam że owu była w 18 ale pewności nie mam bo nie mierzyłam tempki....
Ruby to fakt, znów ta 11 pierwsze o czym pomyślałam a na betę polecę, a coRuby, Edycik, Imię_Róży, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:Cynamonku gratuluję po cichutku, dobrze, że nie puściłam kciuków :*
Paryzetka83, cinnamon cookie, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
Kjopa3 wrote:Paryzetko Nabroiłaś nie mierząc codziennie temp. przez ostatnie dni ale stawiam na 20dc jak na razie. Więc chyba lutkę możesz zapodać.
Mierzyłam i już uzupełniłam. Były podejrzanie wysokie i dlatego usunęłamWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 08:47
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Ruby wrote:oo ty tez masz teraz 11 także wiesz 11 zobowiązuje niech się sypie wreszcie po takim przestoju długim
Ruby, kas50, chmurreczkaa, Milka1991 lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
Ciacho ale fajnie:) gratulacje
Wybaczcie moja nieobecnosc, dostalam bardzo nie ciekawa wiadomosc w piatek. Prosze was o modlitwe w intencji mojego brata. Piatek przeplakany, sobota niedziela tez. Jutro beda wyniki, i nie mam glowy do niczego. Nie musze miec dzieci, chce zeby moj brat byl zdrowy. Wybaczcie moje smecnie, pojawie sie jutro jak juz bedzie wiadomo.cinnamon cookie, Milka1991 lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnymadzikk wrote:Ciacho ale fajnie:) gratulacje
Wybaczcie moja nieobecnosc, dostalam bardzo nie ciekawa wiadomosc w piatek. Prosze was o modlitwe w intencji mojego brata. Piatek przeplakany, sobota niedziela tez. Jutro beda wyniki, i nie mam glowy do niczego. Nie musze miec dzieci, chce zeby moj brat byl zdrowy. Wybaczcie moje smecnie, pojawie sie jutro jak juz bedzie wiadomo.
i oczywiście wspieramy modlitwą...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 09:09
madzikk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Woooow Czekamy na betę!
Mówisz Ruby, że 10 dpo to dla sportu? Nie wiem, czy chcę się tak pocieszać, ale skoro u Cynamonka tak późno taki bladzioch, to może jeszcze jest nadzieja...
A czy któraś z Was kiepsko się czuła po dupku? Mam na myśli mdłości, bóle podbrzusza i biegunkę. Ja od trzech dni się męczę, a dzisiaj nastąpiła kulminacja i pomyślałam, że to właśnie dupek.cinnamon cookie lubi tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔