Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Milka no właśnie zainteresowałam się bardziej tematem bo ta jedna lekarka chciałaby mi zapodać CLO więc orientuje się w temacie
Ruby rozwaliłaś mnie. Już sobie wyobrażam jak kurczaczki łażą za Twoją córą . Oby tak dobrze radziła sobie kiedyś z chłopakami .
Cinnamon oby się znalazł . W końcu na badania też wozimy siuśki więc żadna różnica do czego będą potrzebne. Ja w pierwszej ciąży to liczyłam, że okres dostane w sobotę. No ale nie przyszedł. W środę jechałam do kuzynki i stwierdziliśmy z P że już czas zrobić test. Chciał być ze mną. Więc nasiurałam do pojemniczka i po drodze kupiłam test. Od razu jak wsiadłam do samochodu to zrobiłam test i zobaczyliśmy dwie kreski . Nie bolał brzuch jak na okres, cycki chyba jeszcze też nie. Życzę Tobie żebyś miała podobniecinnamon cookie, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
dzien dobry
ja też się witam bo oczywiście dziś w pracy musiałam być
Ruby fajna sprawa z tymi kurczakami pewnie Młoda tylko o nich będzie teraz mówić
Paryzetko no taka miłość od pierwszego wejrzenia jest piękna
Smefku mam książkę ze sobą i dziś obiecuję wysłać.
Jutro sobota tez pracuję u tescia ale 9-14, na 8 rano skoczę na siłownię, a potem relaks na ogórdku oby tylko pogoda była ładna.
Paryzetka83, Smerfelinka lubią tę wiadomość
-
Hej
Matko Edycik ja Cię naprawdę podziwiam. Na 8 rano na siłownie to by mnie nikt nie zaciągnął.
Ruby, śmieszna sprawa z tymi kurczakami, chyba ją traktują jak mamę
Miłego dnia dziewczyny, ja muszę się zbierać na zakupy, potem do pracy. Jutro odprawiamy z moim Mężusiem wspólne urodziny, więc mam dużo do ogarnięcia.Edycik lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Cześć Piękne.
Ja też w pracy.
Edycik siłka na 8 rano? No way
Cinnamonku czekam na efekty słoiczkowego testowania!
Ruby normalnie rozczuliła mnie historia z kurczackami, sama słodycz
Paryzetko wcale się nie dziwię Twojemu zakochaniu, takie maluchy chwytają za serce...
Powiem Wam, że cieszę się że już po Dniu Matki, zawsze mnie mocno dotyka, że to już kolejny raz kiedy jeszcze nie mogę go obchodzić tak jak bym chciała.Edycik, Paryzetka83, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Powiem Wam,że lubię jechac na siłownie jak jest mało ludzi z rana. I tak z hantalami wyglądam jak oferma ale już widzę poprawę jakości skóry.
Dietka dobra,jemy racjonalnie i zdrowo, M. sie do tego przyłaczył.
Cinnamonku trzymam kciuki!!!!
Chmureczkoo to świętowanie Wam się zapowiada super pomysł wspólne urodziny.
Majju niebawem będziesz obchodził dzień Mamy zobaczyszmadzikk, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość
-
Oj ciężko się do pracy wstawało, wczoraj mieliśmy małą posiadówkę ze znajomymi i jestem półprzytomna
Mój wykres jak zwykle wyczynia cuda, ale z tym się już pogodziłam.
Cynamonku jak test?8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Ciacho na to czekamy na rozwoj wydarzen.
A jak wogole znosisz klimuszke? Zauwazylas jakies zmiany? Ja przez kilka ostatnich dni mialam sluz bardzo plodny (bardziej niz w owulacje), wiec albo owulka sie przestawila i ojczulek klimuszko w tym maczal paluszki bo chce zsynchronizowac z ksiezycem, albo byla na czas a moj organizm szaleje. No ale w blizniaczej cionszy wszystko jest mozliwe:)
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Madzikk mi rzadko się zdarzał taki śluz jak kurze białko, a w tym cyklu miałam więc może to przez zioła? Ogólnie to zglupiałam teraz przez tego proga... wie któraś co się stosuje na obniżenie? Czytam, że za wysoki może powodować blokowanie zapłodnienia...
-
Kochana narazie nie.... ale czytam co jakiś czas i trzymam za Was mocno:*:*
u mnie bez zmian, tzn. w ciąży nie jestem, ale jak będę oczywiście się pochwalę poza tym dużo czasu na powietrzu, dużo czytam, staram się relaksować i czerpać z życia. Póki co owocuje to owulacjami, ale narazie bez skutku dalszego
Całusy dla Wszystkich jak już jestem :*:*:*
P.S Majju ja też wczoraj miałam takie przemyślenia odnośnie Dnia Matki....:*Bratek, Edycik, majju, madzikk, Paryzetka83, Kasia1407, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
Hej!
Mam dzisiaj strasznie dużo do ogarnięcia, trzeba mieszkanie trochę wysprzątać, ugotować obiad dla gości i potem coś na stół. Wczoraj zrobiłam torta, mam nadzieję, że jak zdejmę boki z tortownicy to mi się krem nie wyleje To mój pierwszy torcik w życiu, zrobiłam czekoladowy z truskawkami Zobaczymy czy będzie jakoś wyglądał i smakował. Zrobię jeszcze deser: galaretkę z owocami i bitą śmietaną. Na obiad marynuje się porcja schabu, do tego biała kapusta i ziemniaczki. Skromnie i tradycyjnie, ale za gości mam tylko rodzinę, więc nie chciałam kombinować z wymyślnym menu. Jeszcze czeka mnie zrobienie sałatki i jakiś koreczków, żeby stół nie świecił pustkami
Cynamonku - nigdy nie zastanawiałam się, że prog. może być za duży. Na wszelki wypadek zapytaj lekarza, szkoda, że nie przyniosłaś nam dobrych wieści. Przytulam i czekam na efekty picia ziółek. Ja póki co piję Srokę drugi cykl, jeszcze w nast. cyklu będę piła, potem przejdę na Klimuszkę.
Miłego dnia Kochane, ja się biorę za robotę.
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Witam się sobotnio !!
Ja się zaraz biorę za sprzątanie, a potem spadam do szkoły na ostatnie zajęcia
Cynamonku wysiurałaś coś ?
Kjopa to myślę że Twoja gin wie co robi i nie ryzykowałaby w Twoim przypadku jakby nie miała pewności, ale przypomnij Jej o tym. Trzeba być bardzo ostrożnym w takich sprawach.
Rubiku tempka się utrzymuje
Chmurko to bawcie się dobrze, 100 lat dla Was :* -
Witam witam
Milka nie sikałam bo nie widzę sensu - czekam na @, dziś powinna być.... miłych ostatnich zajęć
Edycik no nareszcie zaplanowałaś odpoczynek, brawo!!!
Chmureczko zapytam na pewno o tego proga... a menu brzmi bardzo smacznieMilka1991, Edycik lubią tę wiadomość