Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się i ja
Cynamon dobrze napisała, faza powinna się mniej więcej zgadzać z tą w jakiej się urodziłaś chyba może być do 2 dni różnicy.
Lucce a sprawdzałaś w kalendarzu z roku twoich narodzin czy wiesz w jakiej fazie się urodziłaś?
Mnie się obie sprawdziły z tym, że nie akurat dzień fazy tylko dwa dni po półksiężycu w obu ciążach.
Kasia nie ma co się przejmować takimi głupotami, a koleżanka trochę przesadza, jak jest w 4 tyg ledwo co się dowiedziała z testu, chyba nawet u lekarza nie jest w stanie potwierdzić w 4 tyg.
Lucce no to cykl zdaje się książkowy
Madzikk kciuki za brata!
Paryzetka jak nasi kuzyni się włamali do swego domu po wczasach bo zapomnieli kluczy to sąsiedzi wezwali policję i niemal zostali skuci w kajdanki także ciesz się że cię to ominęło
Paryzetka83, madzikk, Kasia1407 lubią tę wiadomość
-
Smerfku fajnie, że masz wolne. Nareszcie trochę odpoczniesz
Cynamonku obeszło się bez kominiarskie, ale łom był w użyciu Teraz jak już po wszystkim to też uważam to za zabawne, wczoraj nie było mi do śmiechu.
Kasiu podła ta Twoja koleżanka. Jak tak można komuś powiedzieć, szczególnie komuś kto się stara.
Lucce mi się pokryły akurat jak zaszłam więc coś w tym jest, ale dowiedziałam się po fakcie:) Kciuki za nowy cykl :*
Edit: Ruby bardzo się z tego cieszę, zwłaszcza że żadne z nas nie ma meldunku w tym mieszkaniu i musieliby chyba moją mamę wzywać bo mieszkanie jest na niąWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 10:08
Smerfelinka, Kasia1407 lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasia twoja 'kolezanka' zero wyczucia.
Partyzerka nam sie kiedys zacial zamek ale jak bylismy w srodku, cale szczescie taty nie bylo i udalo mu sie zdjac drzwi z zawiasow po zewnetrznej stronie, moj tato to zlota racza, kiedys otworzyl bez klucza drzwi do domu mojej siostry:)
Ciacho ponoc w ciazy kalafior z mozgu sie robi;)
Mi sie z ksiezycem nie pokrywa od samego poczatku staran (21 cykli), co sie zblize odrobinke to zaraz sie cykl wydluza i sie znowu oddalam.
Smerfku helicobacter zwieksza ilosc kwasu solnego w zoladku, to wlasnie powoduje ssanie, prowadzi do wrzodow w zoladku i czesciej w dwunastnicy, ja wlasnie czuje takie jakby sciskanie dwunastnicy (w przeszlosci sciskalo mi zoladek). Ogolnie gorsze samopoczucie, dwie ostatnie noce chyba mialam stan podgoraczkowy, moga wystapic wymioty. Zoladek bolal jakby ktos go w reke zlapal i mocno scisnal, inaczej tego opisac nie potrafie, kiedys zdarzalo mi sie cos zjesc i za parenascie minut wszystko wydalic (dolem). Ssie mnie juz od dwoch tygodni, a dwunastnice czuje od dzisiaj wiec to dopiero poczatek. Bede tez chciala zribic badania w kierunku gronkowca, zobaczymy co lekarz powie. A z tym dawca chodzilo o to ze zarejestrowalam sie jako honorowy dawca krwi (beda robili badania podstawowe na hiv hcf syfilis gr krwi itd, ale ponoc maja badac tez moj ogolny stan zdrowia, zelazo itd). Jak badania wyjda dobre i nie bedzie zadnych przeciwskazan to dzwonia w momecie jak krew jest potrzebna.Kasia1407 lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Ehh, ja dziś ostatni dzień przed wolnym i urwanie głowy Gdyby nie to, że już mam klepnięty urlop, to pewnie mogłabym o nim zapomnieć. Dobrze, że wczoraj to załatwiłam
Kasiu współczuję :* I dziewczyny dobrze piszą! Za grosz taktu! Trzymaj się Kochana i nie daj wkurzać. Może lepiej dla Ciebie, żeby uciekła na zwolnienie? Będziesz miała święty spokój
Ruby przypomniałaś mi o moim blogu! Aż wstyd, bo niestety ostatnio w ogóle nie miałam na niego czasu, ale muszę się za to wziąć i go reaktywować
Madzik dziękuję za odpowiedź. Tak spytałam, bo kiedyś u mnie go podejrzewali (często miewałam zgagę i niestrawność) i ciekawa byłam objawów. Mam nadzieję, że jednak się to paskudztwo do Ciebie nie przyplątało, ale jeśli tak, to że szybciutko uda się zwalczyć!
Może źle napisałam, ale tak podejrzewałam. Ja dawcą krwi być nie mogę podobno (kiedyś chciałam, ale mi nie pobrali). Wiem jednak, jakie to ważne, dlatego tak napisałam. Przynajmniej dobrze Cię przebadają
U mnie wciąż to dziadowskie plamienie Zaczęło się w środę wieczorem, więc dupek nic nie zadziałał. Może rzeczywiście potrzeba na to więcej czasu, jeszcze jeden-dwa cykle z nim spróbuję, bo tak ginka radziła, a później zobaczymy. Mam nadzieję, że uda się to opanować, bo tak tylko zaczynam się znów martwić👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Cynamonku plamienia 2-3 dni przed @ (bywały nawet dłuższe) i po też Ale progesteron w fazie lutealnej był niby ok, bo z tego co pamiętam ok. 14,5. Badanie robiłam 22/23 dc, a owulacja była, z tego co pamiętam, 17 dc. Myślałam, że dupek rozwiąże ten problem, ale jak widać nie...👩36 lat 🧑39 lat
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Ostatnio gdzieś czytałam, że (o dziwo!) za wysoki progesteron może powodować plamienia.. To może Twój prog plus jeszcze dupek to za dużo? Sama miałam problemy z plamieniami i bardzo krótkimi @ dlatego właśnie teraz zrobiłam tego proga, który wyszedł taki wysoki, no ale jest ciąża, więc dalej nie wiem jaki był przed na zdrowy rozum myślałam, że za niski progesteron powoduje plamienia i krótkie @...
-
Tak, i za wysoki, i za niski podobno nie jest dobry. No a u mnie był podobno ok, chociaż mógłby być ciut wyższy. Ginka mówiła, że progesteron ok. 20 jest idealny, ale że mój nie powinien powodować problemów. Na próbę dostałam dupka. Efekty jak widać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 13:19
👩36 lat 🧑39 lat
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Hej
Kasia życze zeby sie poukładało wszytsko z mężem i żeby w końcu udało się zajść..koleżnakę spróbuj olewać, a raczej ej teksty
Maju gratuluję pęcherzyka, do dzieła.
Fajnie takie wielkie maszyny pooglądać mlodej by sie podobało , byliśmy w skansenie z pociągami to był szał
Paryzetko dzięki, oby te dwa tyg szybko zleciały i oczywiście pozytywnego testowania
Cinnamonku śliczny suwaczek
Edycik :* powodzenia w nowym cyklu
Lucc , madzik, Wam za Was również trzymam kciuki w nowym cyklu
Kjopa dziękuję za przywołanie myślami trzymam kciuki zeby udało się w ciągu tych 3 miesięcy
Chmurka nie wierz w głupoty tylko do dzieła! niech pokryją się głupoty z urodzinami ja w ciąży błam 4 razy i nie zawsze się to pokrywało z księżycem
Madzik kciuki za brata cały czas zaciskam, co do helikobaktera, to mam nadzieje ze da się go szybko pozbyć? i szacun za dawcę ja się aktywowałam na nowo w dkms...bo chociaż może się przydam
Co do tego progesteronu to pomyślałam zeby nakłonić któregoś lekarza zeby i mi zbadać..? może za mało luteiny brałam..?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 14:10
Kasia1407, madzikk, Paryzetka83, cinnamon cookie, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Mid spróbuj! Moim zdaniem warto wszystko nawet dwa razy posprawdzać :*👩36 lat 🧑39 lat
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLucce w sumie ja też zaszłam bez luteiny bo cykl po zabiegu miał być stracony , a prog miałam niby marny, za to jak zaszłam to odbił mi swój pięknie...gin jeszcze w razie w dołożył luteinę, ale ja miałam ponad 40 więc moim zdaniem zbędnie....no ale nie będę się stawiać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny