Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej,
O jaki piękny suwaczek widzę
Kasiu fajnie że zajrzałaś, czekamy na Ciebie cały czas więc nie spiesz się , napraw wszystko na cacy i ruszaj pełną parą do staranek fajny lekarz ci się trafił, na pewno wam pomoże
Paryzetka no nie 3 podejście do owu?! a już się cieszyłam na kolejne sikanko, no nic do 3 razy sztuka, to musiała być mega owulacja taka wyczekana
Majju bomba widzisz a tak się martwiłaś , a jak pięknie wyrósł działajcie zatem, nie traćcie czasu
Ja mam dzisiaj wolne zatem z racji tego dopiero co wstałam, ogarnęłam się i zjadłam śniadanie na spokojnie a coParyzetka83, cinnamon cookie, Kasia1407 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny.
Edycik Ściskam i życzę powodzenia w nowym cyklu.
Maju, aż mi się ciśnie na usta: a nie mówiłam Gratuluję pięknego pęcherza!
Paryzetko ja też nie cierpię oczekiwania na owulację, a ja mam też zawsze dość późno i nigdy nie wiem dokładnie kiedy będzie. Nie bolą mnie wcześniej jajniki, śluz jest głęboko przy szyjce, a tu bliżej wydaje się typowo kremowy, jak w II fazie. Ciężko się też z tempką połapać, bo skacze jak głupia, a testy owu mi nigdy nie wychodziły, więc z Mężem działamy na czuja. Choć myślę, że lepiej byłoby raz a dobrze, tak przed samą owulką, ale kto to wie kiedy to będzie, żeby trafić w punkt. Żołnierze słabe, więc za często to też niedobrze, bo nasienie nie zdąży się zregenerować Tak źle i tak niedobrze.
W każdym razie postanowiłam, że czerwiec jest mój, bo skoro kobieta jest najbardziej płodna w miesiącu swoich urodzin, to wychodzi na to, że to mój czas
madzikk, cinnamon cookie, Paryzetka83, Bratek, Edycik lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Hej! Witam się popołudniowo, po bardzo pracowitym dniu Weszłam tylko na chwilkę niestety, bo głodni jesteśmy po pracy przeokrutnie, więc trzeba coś upichcić
Edycik awizo było, książka już na moim nocnym stoliku Dziękuję!
I Kochana - powodzenia w nowym cyklu! :*
Cynamonku super słodki suwaczek
Majuś rewelacja! To owocnego weekendu życzę
Chmureczko kciuki za czerwiec w takim razie!
Lecę robić obiadokolację, żeby nie jeść za późno. Buziole! Miłego wieczoru :*
PS U mnie plamienie się rozkręciło, więc dupek nie zadziałał, a skutki uboczne były Wtf?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2016, 17:33
cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Dzień dobry Paniom
Edycik, Madzik, Lucc, Smerfie powodzenia w nowym cyklu ! jak widać honory majowe czyniła tylko Cynamonka i trzeba Jej ustąpić pola
Majuś super pęcherz, niech pęka i owocuje :*
Dzięki za wszystkie opinie związane z kwalerskim, haha, uspokoiłyście mnie, Majuś fajnie określiła sytuację z tym apetytem na zewnątrz i konsumpcją w domu, niech się bawi chłopak
Dziewczyny niechaj czerwiec również nam zaciąży większość zaczyna nowy cykl, więc są duże fajne szanse na cosia ;Pcinnamon cookie, madzikk, Edycik lubią tę wiadomość
-
Edycik, moja landryneczko, niech kolejny cykl będzie Twój :*
Cinnamon zajebisty suwaczek
A ja wróciłam z Targów, padam na ryj ale nawet fajnie było Postrzelałam sobie i popatrzyłam na leopardy i rosomaki, hehecinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość
-
Milka ja chętnie miejscem w maju bym się podzieliła ale że już czerwiec to liczę, że będzie owocny szczególnie, że tyle dziewczyn startuje razem!
Majju domyślam się, że leopardy i rosomaki to jakieś maszyny rolnicze??Milka1991 lubi tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Majju domyślam się, że leopardy i rosomaki to jakieś maszyny rolnicze??
-
majju wrote:Otóż nie! Czołgi i wozy bojowe wojska polskiego Do tego już doszło, że doradztwo rolnicze musi być obecne na Targach Proobronnych Ale naprawdę było na co popatrzeć
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMajju ale miałaś dzień, no fajnie przynajmniej widziałaś, ja nawet nie wiem o czym mowa dopóki nie napisałaś
Smerfie weszłam na twój blog i znowu ślinotoku dostałam
Chmurko w takim razie trzymam za czerwiec!
Cynamon i masz wyczekanecinnamon cookie, chmurreczkaa, Smerfelinka lubią tę wiadomość
-
Cinnamonku piękna beta i baaardzo ładny suwaczek Gdzieś tu chyba czytałam,że ktoś prowadził statystyki i przeważa właśnie 11 cykl. A i miałam się zapytać jak tam Twoja synchronizacja z księżycem w dzień owulki
Luc, Madzik,Edycik powodzenia w nowym cyklu
Chmurko witam w klubie u mnie już płodne ale jeszcze czekam na ten dzień Trzymam kciuki żebyś na tej imprezie wygrała którąś z wycieczek
Madzikk kochana jak wyniki brata?
Milka to suuuper zabawy na panieńskim
Mid super, że zajrzałaś. Myślałam o Tobie
Luna Gratuluję synka Miłego poznawania się
Kasiu cieszę się, że relacje z mężem się poprawiają i że masz takiego gina. Myślę, że on doprowadzi Cię do ciąży.
Majju piękny pęcherzyk.
Smerfelinko może potrzeba jeszcze jednego cyklu żeby się unormowało lub luteina i większa dawka?
Piękna ta nasza pierwsza strona. Mam nadzieję, że teraz serduszka się namnożą.
Ja byłam wczoraj u tej ginki w Lux medzie i zrobiła usg owulka wg. niej jutro do 3 dni. Przejrzała moje wyniki i przepisała dupka. Jak przez trzy cykle nie ruszy to klinika leczenia niepłodności. O ile jeszcze wyniki nasienia będą lepsze niż były.
cinnamon cookie, Milka1991, madzikk, Kasia1407, Bratek, Edycik lubią tę wiadomość