Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Rany dziewczyny taka synchronizacja, że jak sypnie w czerwcu/lipcu ciążami to z gratulacjami nie wyrobimy:-))))
U mnie od 8 dc śluz niby płodny ale to chyba za wcześnie, czai się owu za rogiem ale jajniki nie bolą, jakoś dziwnie w tym cyklu, a że lwd to pójdę do ginki to zobaczy czy była owu czy nie;-))
Dziewczynki ale plamienie to nie przekreśla robienia bety, ja o ciąży z synem dowiedziałam się w 8-9 tyg. bo w terminie okresu miałam plamienie i myślałam że to @) bo na ciążę się nie nastawiałam.
Ciachu o której beta?, ja też miałam taki plan że po ciąży schudnę i będę miała płaski brzuch....i schudłam (teraz znowu nadrobiłam ale walczę
ale brzuch płaski to już wspomnienie, nie mogę go wyćwiczyć do takiego stanu jak prze ciążunią;-(echhh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 11:49
chmurreczkaa lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
cinnamon, uwierz mi, na pewno byłby zachwycony (!!!!!!!)
Mój uwielbia, jak tańczę, pomimo, że robię to ekstremaaaaaaaaaalnie rzadko, zwłaszcza, że bez % nie ma bata, bym się odważyła
I kiedy ja się skupiam na każdej fałdce i grudce cellulitu, to Małż ma takiego banana na twarzy, że hej i twardo twierdzi, że zakochany facet ma w d... takie drobiazgi !!!!!
P.S. Wiecie co - a odnośnie brzucha, zaczynam poważnie zastanawiać się nad tym, by po porodzie udać się do specjalisty na konsultację, zanim zacznę ćwiczyć. Podobno mięśnie mogą się w taki sposób rozciągnąć, że np.klasyczne brzuszki tylko pogarszają sprawę. A przyznam, że ja często czuję brzuch, wywaliło mi bambaryło, że hej... Więc serio boję się troszkę, co to będzie po porodzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 11:51
Edycik, cinnamon cookie, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
Normalnie epidemia plamien dziś....no to piątka dla plamiących kobity, dobrze,że nie jestem sama.Pewnie jutro u mnie @ rozkręci się na dobre.
Cinnamonku u mnie na fitnessie zrobili kilka grup pole dance od I do III i jak troszkę jeszcze zlecę z wagi pójdę się szkolić a cotez bym potańczyła M.
Imię R. dobrze kojarze mi obie 7 czerwca wizyty mamy u ginekologów? Ja pewnie będe po @ ale te jego szamańskie globulki mi się pokończyły więc muszę iść.
Madzikk dla mnie większośc garderoby mogłaby być bizuterią, uwielbiam bluzki z dżetami i cyrkoniami, sandałki tak samo
Smerfelinka lubi tę wiadomość
-
Edycik no to 7 czerwca zaklepany dla nas:-)) ja się może dowiem czy owu była, a ty czy będzie:-)
Bratek widzę że ty już 6 miech ciążysz:-) i powiem ci że ja w 6/7 miesiącu miałam taki brzuch, że pytali mi się czy już rodzę, wszystko poszło mi w brzuchol, z tyłu wyglądałam normalnie, ale z boku...uchh:-)... mnie się rozlazły mięśnie po porodzie, tak ,że dłoń do połowy wsadzałam w brzuch, coś tam ćwiczyłam, tylko nie brzuszki a jakoś na ukos lewa noga prawa ręka i odwrotnie. Potem się ładnie zeszły, ale mały flaczek został, skóra się chyba rozciągnęła;-)Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Imię Róży ja wiem, że plamienie nic nie przekreśla, ale u mnie ono jest co miesiąc, więc nie robię sobie niepotrzebnie nadziei
Poczekam i zobaczę, jak to dzisiaj będzie wyglądać.
Edycik super! Dziękuję bardzo, w takim razie jutro rano lecę na pocztę
Cynamonku gratuluję raz jeszcze! Nie mogło być inaczejW końcu ratujesz nasze statystyki
PS Edycik jasne, że razem raźniej, ale nie lepiej byłoby razem zameldować dobre wieści? Ehhh, tak mi się marzy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 12:51
cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Imię Róży, nie strasz - chyba idę w Twoje ślady w takim razie, w kontekście brzucha
)))
Serio, mam wrażenie, że on się wciąąąąąąąąąąąąąąż rozciąga
Lucc, to gratki!!!!!!
Ale Ty młoda wtedy byłaś. A ze mnie już stara d... jest, hihi)))))
-
Bratku nie straszę tylko mówię jak jest:-))) a serio mnie się wydawało w 6 miechu że już więcej się nie da wyciągnąć, no to w 9 przestało mi się wydawać
) najpierw wchodził brzuch potem ja;-PP za to w dzień porodu "zrzuciłam" prawie 14 kg:-) dieta cud:-))
Edycik, Bratek, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
Hej wszystkim!
Przepraszam ze rzadko wpadam, pewnie nie zaczesto będę, ale czytam Was, z tym ze nie chcę za bardzo zamęczać swoimi problemami.
Na początku przede wzzystkim gorące baardzo gratulację Cinamonku!!! baaaardzo się cieszę ze w końcu doczekałyśmy dobrych wieści!! oby maleństwo rosło duże i szybkiego usłyszenia serduszka!!!
Dla mnie dzień matki nie był traumą, skupiłam sie na młodej...gorzej dziś...wizyta na cmentarzu i znicze zamiast zabawek...eh...
Majusia nie poddawaj sie !!! o nie!! znam osobę która miała juz siezapisywac na invitro i zaskoczyli sami!! wierzę że w końcu sie uda!!
Madzik modlę sie za brata :*
bardzo mi przykro z powodu koleżanki...
Luna ogromne gratulacje!
Lucc :*
Wszystkie co plamią i @ tulę...
Edycik zaraź determinacja! też muszę zacząć coś ze sobą robić, chociaż tyle mieć z życia
cinnamon cookie, Bratek, Imię_Róży, madzikk, Edycik lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualny
-
Paryzetko za tydzień w czwartek mam zadzwonić do tego swojego gina i jakoś mamy się złapać na badanie
jeszcze nie wiem czy w szpitalu będzie miał dyżur czy w tym nowym gabinecie no ale jakoś to będzie
Lucc to był pierwszy cykl z ziołami, a do tego to co zawsze czyli wit D i kwas foliowy teraz akurat w Pregnavit bo był w promocjimiałam z dwa dni taki lekki śluz i na trzeci pojawiło się rano kurze białko
więc popołudniu było
i tak to jakoś wyszło
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny