Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lucce nie pozostaje mi nic innego, jak powiedzieć, że ja też nie lubię Trzymaj się! Ja też czuję, że i tym razem nic z tego. Podbrzusze mi dziś wyjątkowo dokucza, więc może i u mnie @ przyjść przed czasem...
Ruby to miłego popołudnia!👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Witam się po pracy, jakoś zleciało, choć było ciężko. Zdążyłam dolecieć do domu przed burzą, teraz leje i grzmi Miałam szczęście, bo nie wzięłam z domu parasola i nieźle bym zmokła.
Luccecita...i ja też nie lubię
Ruby miłego urodzinowego popołudnia :* Jaki prezent w końcu masz dla siostry?
U mnie chyba powoli zbliża się owulka, dziś śluz bardziej wodnisty, ale tempka jeszcze nie wskazuje na owulkę. Jeszcze dziś nie Musimy wyłapać moment by trafić jak najlepiej w dobry czas, bo żołnierzy mamy słabych, więc oszczędzać musimyRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Madzik Kochana przykro mi z powodu przyjaciółki, moja też bardzo długo się stara, dwa razy była w ciąży i dwa razy straciła Też to bardzo przeżywałam.
Nadal trzymam kciuki za brata :*madzikk lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
Witam się popołudniowo
Mój mążek śpi obok mnie, bo w nocy pracował przy kompie, a ja obok walę w klawiaturę, ale chyba Mu to nie przeszkadza ja sobie dziś trochę poplewiłam warzywka i się poobijałam...w sobotę idę na panieński kumpeli, wow, szał ciał :P:P będę mogła ze spokojnym sumieniem schlać się do nieprzytomności (żart - nie aż tak bardzo) chyba...
Lucc nie wiem co lekarz będzie chciał robić dalej, nie rozmawialiśmy o tym. Moje cykle przy PCOS są bezowulacyjne więc w jakiś sposób trzeba będzie te pęcherzyki stymulować, i pewnie CLO znów pójdzie w ruch, na razie o tym nie myślę, jeszcze daleko Przykro mi że wredna @ przyszła...
Smerfiku zatem jutro Ty testujesz, Jesteś zdana sama na siebie, będę odświeżać stronkę od 6 rano i oczywiście kciukaski :*
Madzik daj znać jak coś będziecie wiedzieć...
Ruby 100 lat dla siostry, pochwal się co w końcu wymyśliłaś na prezent?Smerfelinka lubi tę wiadomość
-
Milka ja nawet testu w domu nie mam Ale tak szczerze, to i tak planowałam lecieć na betę, żeby na 100% wiedzieć, czy dupka odstawić Możesz więc spokojnie pospać! Wieści będą po południu (jeśli uda mi się założyć kartę stałego klienta i sprawdzić wyniki w internecie) albo dopiero w czwartek rano.
Chociaż muszę Wam powiedzieć, że chyba nawet dupek na mnie nie działa tak, jak powinien, bo trochę różowego śluzu się dziś pojawiło Coś jakby początek plamienia... Zobaczymy, betę i tak zrobię, chyba że przez noc się rozkręci. Brzuch boli, wszystko się może zdarzyć.
Lecę pograć z Mężulem, a później pewnie wcześnie się położę, bo zmęczona jestem. Miłego wieczorku! :*👩36 lat 🧑39 lat
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Edycik będę się bawić do upadłego martwię się tylko o mężula bo też idzie na kawalerski, a jak będą jakieś laseczki albo striptizerki?...fuck, jestem zazdrosna ;P aaa i mam zrobić tort, wiadomo w jakim kształcie, tak więc wyzwanie niesamowite, mam nadzieję, że chociaż się zorientują że moje dzieło to penis :D:D
Edycik a co u Ciebie? na razie tempka się utrzymuje testujesz po odstawieniu dupka czy jak?
Smerfku wystartowałaś w końcu w tym biegu? czy przegapiłam jakieś info...kontuzja poszła precz? zatem będę odświeżać stronkę po południu, a ten śluz trochę niepokojący, no cóż, jutro będzie być albo nie być
Smerfelinka, Edycik lubią tę wiadomość
-
Milka to wyszalej się porządnie, później już się skończy )) panieński??? Uwielbiam )) swój wspominam tak, że hohoooo.... lepiej na forum nie pisać zabawa była super, po % to nawet zagrałyśmy w wyzwania stare a głupie no a co do kawalerskiego to będzie tam ktoś kto ma takie pomysły? bo od tego wiele zależy
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
Oj Ciastku ja swój panieński też miło wspominam, ale było na poziomie, bez tarzania się po podłodze i gołych facetów w wyzwania na pewno też zagramy, mam też przeprowadzić wywiad z młodym i młodą, trochę zabawy będzie i mamy iść do secret roomu słyszałyście o tej rozrywce? ponoć super sprawa...
a na kawalerskim będą same wariaty dlatego się obawiam, że tak powiem starszy jest mega bogaty więc pewnie nie będzie szczędzić panom rozrywki...no ale obym się myliła
a kurde kurde, nastawiłam sobie knedle i tak się zaczytałam na forum że po zorientowaniu się, została z nich ziemniaczana ciapa, właśnie ją wpierniczają kurki, a ja się nie poddaję i nastawiłam drugą rundę -
Haha Milka to chyba będziesz głodna dziś a co do kawalerskiego to fakt, słyszałam np że z mojej klasy kolega z liceum taki przy kasie, tak zabalował na swoim kawalerskim że trzy dni w Warszawie balowali... i cuda się działy także różnie bywa... a o Secret Room słyszałam, jest już u mnie w mieście ale jeszcze nie byłam
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKobiety kupiłam jej bluzkę, perfum green tea Elizabeth Arden i taki domek malutki na świeczkę do pokoju z serii home sweet home za parę grosików, myślę że jej się podobało Ja już w domku przeżarłam się znowu, dwa desery z galaretkę, dwa ciasta i dwie kiełbasy z grilla jak jak to mieszczę w sobie to nie wiem
Smerfelinka, Milka1991, chmurreczkaa, cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość
-
Milka1991 wrote:Smerfku wystartowałaś w końcu w tym biegu? czy przegapiłam jakieś info...kontuzja poszła precz? zatem będę odświeżać stronkę po południu, a ten śluz trochę niepokojący, no cóż, jutro będzie być albo nie być
Nie wystartowałam Kontuzja jeszcze nie poszła precz, do tej pory nie biegam i już w domu wariuję. W sobotę planuję iść na małą przebieżkę i się przetestować. Zobaczymy, co z tego będzie.
O secret roomie słyszałam dużo, ale też jeszcze nie byłam
Jesteś miszczu z tymi knedlami Ale nic się nie przejmuj, nie Tobie jednej takie numery się zdarzają
Ruby ja bardzo lubię te perfumy Są cudne! I narobiłaś mi ochoty na słodkości! Aż sobie chyba lody zjem, a co
Ja z Mężem rundkę sobie zrobiłam w naszą ulubioną ostatnio grę, ale tak brzuch mnie boli, że idę się położyć Dobrej nocy kobietki!Milka1991 lubi tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Ruby prezenty na bogato Zapach piękny, taki świeży, akuratny na tą porę roku
Milka, Ty to jesteś aparatka. Masz pojedzone
Ja mam w sobotę imprezę firmową, można wygrać wycieczkę na Kubę albo do Hiszpanii. Jadę tam tylko po to, by nie zmarnować swojej szansy
Wieczór Panieński to przyjemna perspektywa, ale o kawalerskie też bym się martwiła. Ja też raczej zazdrośnik jestem, chociaż ufam mężowi, nie byłabym zadowolona wiedząc, że miał takie "atrakcje". Mam nadzieję, że obejdzie się "bez takich". Wyluzuj i baw się dobrze, bo męża pewnie masz rozsądnego, nic głupiego nie narobi.
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
Ruby uwazam ze wasza kolezanka powinna to zglosic na policje. Jak tego nie zrobi to po pierwsze, jak cos sie stanie bedzie musiala zyc z mysla ze wiedziala ze cos sie stanie i nic nie zrobila, po drugie jak faktycznie cos sie stanie to wiadomo kogo pierwszego powinni zatrzymac.
Ciacho ponoc klimuszke mozna nadal pic jak sie zaciazy, castagnus chyba tez.
Ja panienskiego nigdy nie mialam i miec nie bede:) ale bylam u jednej kolezanki i bylo zabawnie, poszlysmy do bananabar, rano byla jajecznica w ksztalcie penisa, a wogole tej nocy sie tak upilam ze od tamtego momentu "nie pije", tak sie zatrulam ze cztery dni bylam chora i bylo mi bardzo slabo i odwalilam straszny cyrk bo wymiotowalam pod barem, nawet nie drgnelam zeby wstac i poleciec do toalety, to bylo okropne.
Moj P puszcza mi program na ktorym pokazuja wnetrznosci ludzi, normalnie cialo lezy na stole i lekarz przekraja (ostatnio bardzo zaciekawilo mnie ludzkie cialo) niektorym moze sie to wydawac okropne ale nie jest tak zle bo krew nie pryska, ogolnie polecam "Autopsy - Life and Death..." sa rozne odcinki na youtube. Wczoraj ogladalismy o ukladzie krazenia a dzisiaj mamy o raku.
Uciekam ogladac.
Dobrej nocki!
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015