Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
cinnamon, Ty się babolku CIESZ!!!!!!!!!!! A co jest zdrowego w słodkim???? NIC!!!! Więc się ciesz, że Cie do złego nie ciągnie :-*
A ja Wam powiem tak - mój Mąż na swoim kawalerskim został m.in. zaciągnięty na taniec erotyczny. Tzn.organizator zawczasu zaklepał miejscówkę
Powiedziałam, że w sumie jestem w stanie to zaakceptować, ale wolę o tym WIEDZIEĆ. I żeby to nie była jakaś speluna.
Więc poszli do porządnego klubu
Wbrew pozorom, tam się nie dzieją dantejskie sceny, bp np.faceci mieli zakaz dotykania kobiet - a jak się ktoś nie stosował, to go postawni panowie wyprowadzali/wynosili
M. podczas tańca zamówionego specjalnie dla Niego, lap-dance (taniec na kolanach faceta) ... uciął sobie pogawędkę z tancerką Stwierdziła, że mam farta i zapraszała, żeby wpadł jeszcze do klubu, tym razem ze mną
Mówi, że miał tak zakodowane różne rzeczy, że alko alkoholem, ale np.jak zaczęła mu rozpinać pasek do spodni, to zbaraniał i złapał ją za rękę - ona się uśmiechnęła i powiedziała, że spokojnie, nic z tych rzeczy, zresztą im nie wolno... po prostu klamra od paska może ją uszkodzić i chodzi o samo zdjęcie paska.
A najpiękniejsze było to, że jak wyszli bandą, to stwierdzili, że fajne były te babki, nie mówią, że nie... ale i tak im się już stęskniło za swoimi ))))
Więc, jakby to ująć, uważam, że to była bardzo dobra decyzja M.miał kawalerski, jak z filmu a ja udowodniłam, że potrafię nie robić scen
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 01:04
Edycik, madzikk, Milka1991, cinnamon cookie, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
witam się
Milka nie martw się o męża, faceci na takich wieczorach głównie wlewają w siebie duże ilości %%%.A Ty kochana się wybaw
Co do testowania tempka poszła dziś w dół ,ostatni dzien dupka i czekam na @.Nie testuję bo nie widzę sensu.
Bratku brawo za postepowanie Twojego M.
Mój M. jak był na kawalerskim brata też był taniec erotyczny, ale tak jak Bratek pisze popatrzeć można i nie dotykać.
Ja już w pracy, zabieram się za kawkę.Bratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej,
Bratku mój tez miał takowy taniec a nawet dwa bo jeden koledzy mu sponsorowali , a drugi od brata dostał tak jak mówisz patrzeć i nic więcej, zero dotykania...a niech sobie chłopy popatrzą
także Milka spokojnie można z tym żyć
Cynamon mnie na początku też nie ciągnęło do słodkiego , teraz zresztą też nie że ciągnie po prostu jem bo jem, nie wiem czemu, jest to jem ni ebyło by to nie zjadłabym, ale pomidory to móje love , szczególnie malinowe
Edycik spadku nie lubię
Ja też juz w pracym, uciekam na śniadanko
cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Wczoraj byłam tak zalatana, że nie dałam rady wejść na forum.
Lucce tulę mocno :* I kciuki za nowy cykl :*
Smerfku trzymam mocno za betę :*
Cynamonku a tobie też zacisnę kciuki za przyrost Jak się czujesz kochana? Dotarło już do Ciebie?
Milka odpuść mężowi, niech też się pobawić, jak mówi moja koleżanka"jak się jest na diecie to nie znaczy że nie można popatrzeć w menu" Niech sobie patrzy
Bratku i co zabrał Cię mąż potem do tego klubu? Bo ja bym chętnie poszła popatrzeć. Męski striptiz nie zrobił na mnie wrażenia i chciałabym porównać
Spełnienia wszystkich marzeń dzieciaki :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 08:05
cinnamon cookie, Smerfelinka, Bratek, chmurreczkaa, Kjopa3 lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:Paryzetka a co ty masz taki pokręcony ten wykres?
Smerfie kciuki :*
Cynamon za ciebie również o piekny przyrost :*8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Witam wszystkie
Samych najlepszości życzę, wszak wszystkie jesteśmy dziećmi
Paryzetko tak powiedzmy, że dociera zrobiłam betę, myślę, że wynik (o ile dobry) powinien mnie trochę uspokoić i dotrze do mnie ta informacja
Bratku no w sumie to się cieszę, mogłoby tak zostać za to na kolację zjadłam śledzie.....
Co do tematu kawalerskiego, wolałabym by takie atrakcje omijać ale jak by był taniec to by był aczkolwiek uważam, że w tym wszystkim najważniejsze jest nie co innego tylko ZAUFANIE swojego Męża puściłabym bez problemu na taki wieczór, ale jak pomyślę o swoim byłym.... ehhhh szkoda gadać )))
Edycik jak samopoczucie?:*Bratek lubi tę wiadomość
-
Witam
Melduje @. Blizniakow nie bedzie, nie tym razem, no chyba ze u ciacha
Ciacho u mnie to samo, mojego P moglabym puscic ale moich dwoch bylych to az strach. Wydaje mi sie ze moj P nawet by nie chcial, do czerwonej ulicy blisko ale niechetnie tam chodzi nawet popatrzec:)
Trzeba brac sie do pracy, szefa dzisiaj nie ma ale przynajmniej dzirn szybciej zleci.
To milego!
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Hej! Ja tylko na chwilkę wpadłam, bo jadę autobusem do pracy. Chciałam podziękować za wszystkie kciuki, ale mimo dupka zaczęłam plamić... Tak myślałam, że te "objawy" to tylko skutki uboczne. Odezwę się później z biura. Miłego dnia Kochane!👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Hej:-)
Smerfu a robiłaś te bete;-P
Madzikk no to kciuki za ten cykl:-)
Ciacho koniecznie sie odmelduj z betką) na pewno będzie piękny przyrost:-)
Ruby jak pomidory to wróżę ci syna, ja sok pomidorowy piłam litrami:-)
U nas wieczory były tradycyjne, bez ekscesów, alko i same baby lub same chłopy. Ja udaję, że nie ale zazdrośnik jestem okrutny;-))... moją Prawdziwą Obecną Połówkę, puściłabym na taki wieczór, choć serce by mi się w plastry krajało:-) bo po tych 4 latach jestem go pewna.... a z byłymi to tak jak piszecie, nie wiadomo czy i z czym by do domu wrócili:-))
Paryzetka nie widzę twojego wykresu, ale może to blastula;-P takie zwody robi )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 10:29
madzikk lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Ja już plamię, wrr poszłam sobie poprawić humor i kupić sandałki ,zleciałam CCC i deichamana- wróciłam z niczym, nic mi w oko nie wpadło.
Dodatkowo moje stare które mam aktualnie na nogach się rozwaliły przed chwilą.No jakaś złośliwość.Ja sroka jestem i lubię sandałki z blyskotkami chciałam płaskie i jakieś takie biedne były.
Smefrku i co doszła ksiązka? -
Cynamonku, Paryzetko ja też nie lubię
Imię Róży nie robiłam. Stwierdziłam, że nie ma sensu. Jeśli się nie rozkręci, to zrobię przed weekendem, ale coś czuję, że nic z tego.
Edycik przepraszam, ale z nerwów rano nawet do skrzynki nie zajrzałam Do domu wrócę wprawdzie bardzo późno, ale przypomnienie sobie ustawięWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 10:48
👩36 lat 🧑39 lat
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Dziewczyny, ja z kolei wolę raczej proste, klasyczne buty, a też szukam sandałków i znaleźć nic nie mogę👩36 lat 🧑39 lat
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
nick nieaktualny
-
Buuuuu, nie lubię wieści tempkowo-plamieniowych
Paryzetka - no do tej pory się nie zagoniliśmy Ale Małża tam jakoś szczególnie nie ciągnie co mnie cieszy, bo wiadomo - co innego na TAKIEJ imprezie, a co innego - na "co dzień". Jakby chciał latać bez okazji, to pewnie by przykro było.
Nie mniej myślę, że kiedyś się wybierzemy - na dobry taniec bym sobie popatrzyła, czemu nie - dziewczyny potrafią być napraaaaaawdę niesamowite