Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyluna91 wrote:Cześć dziewczyny. Czasami wchodzę do Was, często o Was myślę i wspominam super czasy z Wami. Pod koniec ciąży leżałam w szpitalu, bo synek mię chciał wyskoczyć.
Gratuluję Cynamon jestem w szoku i mega się cieszę z Tobą.
A ja urodziłam Olka 22 maja o 7:10 poród SN. Rodziłam 7 godzin. A teraz siedzę w domu z tym oseskiem i poznajemy się nawzajem. Bywa Ciężko, ale mały jest kochany.
Lunka gratulacje, synuś cudny :*luna91 lubi tę wiadomość
-
Witam się
Kochane moje jesteście po prostu NIESAMOWITE!!! )) przekochane ) Bratku to chyba jakoś telepatycznie tą ciążę wyczułaś ja sama nic a nic się nie domyślałam... a te Wasze obrazki które wstawiacie rozwalają mnie na łopatki ))) beczeć mi się chce przy każdym, ale hormony mi świrują )
Aguś ściskam mocno ) i czekam na Ciebie cały czas w końcu jak na forumowe siostry przystało, zaraz dołączysz na pewno
Lunka gratuluję ))) będzie tylko lepiej, jestem tego pewna
Czyli mamy forumowe dzieciaczki! CudnieAgaL, Kjopa3, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
Lunka, serdeczne gratulacje!!!
Mileczko, 3 miesiące szybko zlecą, zobaczysz. Dzięki za energię, przyda się
Aga, z takim nastawieniem szybciutko trafisz na fioletową stronę mocy :*
Ruby, jak teraz się czujesz?
Bratku, no właśnie ciężko u mnie z sumiennością ale chyba muszę się wziąć porządnie za o.Srokę, nastawić jakieś przypomnienie w telefonie czy cuś.
AgaL, Bratek lubią tę wiadomość
-
Hej z rana:-))
Luna gratulacje )... tak te pierwsze chwile bywają bardzo trudne, bo to nagle nowy człowiek pojawia się w życiu całkowicie zdany na mamę i tatę, i ma się wiadomość ogromnej odpowiedzialności za tego małego ludzika, jego bezpieczeństwo, no i z bardziej trywialnych rzeczy, to człowiek uświadamia sobie, że już nie jest panem samego siebie, bo jest dziecko, ale dla równowagi te słodkie uśmiechy maleństwa wynagradzają wszystko:-))
Cynamon robisz jutr drugą betę?
Edycik trzymam kciuki za testa:-))
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualnyWitam z pracy, urwanie głowy mam od rana
Ruby
ojej, dzidzia pewnie rośnie i rozciąga macicę w razie bólu no-spa
Majju
właśnie, że silna jesteś babka, 20 cs wytrzymać i walczyć dalej- niejedna by się poddała!
ja dopiero 3 cs, a już mam dość Srokę też zapominam pić, ech
luna
gratki!
Milka
a gin ma jakiś plan co po tych 3 mscach ? Clo odpada?
Imie R
no to nie ma bata, 11 cs musi być szczęśliwy
Cynamon
powiem ci, że w 1 ciąży do końca do mnie nie docierało, że mam w brzuchu dziecko
wiecie jaka była moja pierwsza mysl jak mi ją po porodzie położyli na brzuchu ? "O Jezu, ona naprawdę tam była"Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 09:41
cinnamon cookie, Bratek, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
Witam. Dziekuje za sparcie. Jestescie kochane. Wynikow jeszcze nie ma, beda w czwartek. Jestem troszke spokojniejsza bo ponoc jest metoda ktora leczy w 96%, droga bo 40tys euro ale jak nie bedzie wyjscia to sa tylko pieniadze, ktore zawsze mozna wykombinowac. Jest rowniez metoda darmowa ale jest bardzo niski % wyleczalnosci i leczenie trwa ponad rok, zawsze mozna sprobowac chyba ze nie bedzie wyjscia to wtedy ta odplatna. Najpierw trzeba poczekac na wyniki a pozniej bedziemy myslec co dalej, bo moze nie bedzie tak zle.
Ciacho z tego proga to ja ci mowie ze beda jeszcze blizniaki:)
Lunka gratulacje.
Smerfelinka u ciebie ogromna zmiana nastawienia, oczywiscie na lepsze:)
Smerfelinka, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki kobiety jest ok, chciałam wziąć nospę ale przeszło, chyba jak pisze Lucc więzadła czy coś tam się rozciągają...
Madzikk wiadomo kasa to tylko kasa, człowiek wykombinuje jak trzeba, ale mam nadzieję że diagnoza jednak się nie potwierdzi i na strachu się skończy...
Cynamonku to bardzo wyczekana ciąża na forum więc wszystkie jesteśmy wzruszone
madzikk, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Hej! Witam się z pracy Ach jak mi się dziś dobrze spało Padłam już o 22 i po raz pierwszy od dawna spałam jak dziecko do rana Dobrze jest się czasem wyspać! Nawet kawa nie była potrzebna
Edycik jasne, że dam znać Muszę sprawdzić dziś skrzynkę, bo dawno tam nie zaglądałam
Lunka gratulacje mamusiu!
Madzik to jeszcze raz mocno zaciskam kciuki! Wiem, jak takie czekanie jest wkurzające.
Lucce ja jutro rano lecę na betę i będzie wszystko jasne. Dziś biorę ostatniego dupka planowo, więc chcę mieć pewne informacje, czy go odstawiać. A w następnym cyklu zobaczymy. Pogadam z ginką i może rzeczywiście luteina będzie lepsza. Tego nie wiem, nigdy nie brałam.
Ruby oszczędzaj się Kochana :* Dobrze, że dziś w domku.madzikk, Edycik lubią tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Ryby, odpoczywaj duzo!
Zapomnialam wam napisac, moja przyjaciolka stracila ta ciaze, w niedziele mi o tym napisala, byla w szpitalu. To juz drugie poronienie. Moze faktycznie za wczesnie zaczeli sie starac.
Lucc ja bede sikac dopiero po 3 czerwca, moze tak ze trzy dni po terminie.
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny
-
Imię Róży tak, zrobię jutro drugą, jak się powiedziało A to trzeba B
Lucc coś w tym jest co mówisz trudno w to uwierzyć.....
Madzikk życzę, by wyniki brata wyszły jak najlepsze... :* i przykro mi z powodu koleżanki
Ruby myślę, że każda ciąża naszych starych wyjadaczek będzie teraz tak cieszyć jesteśmy razem tu już prawie rok... a jeszcze ten przestój się trafił... teraz może być już tylko lepiej )
Majju a może Klimuszko zamiast Sroki? Chociaż te zioła się pije 3 razy dziennie a Srokę chyba raz?Edycik, madzikk, Imię_Róży lubią tę wiadomość
-
Madzik przykro
Cynamonku ja aż nie mogę uwierzyć, że pierwszy raz napisałam na naszym forum pod koniec lipca... Wprawdzie moja obecność tutaj była z przerwami, ale mimo wszystko wydaje się to szmat czasu. Mam nadzieję, że tak jak piszesz, teraz będzie już tylko lepiej
A Twoja beta niech rośnie wysoko, wysoko!cinnamon cookie, madzikk lubią tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
lunka, nareszcie się odezwałaś ))))))))))))))))))))
GRATULACJE )))))))))))))))
Życzę owocnego poznawania się :-*
madzikk, echh, to czas ciężkich wieści masz w takim razie Przykro z powodu przyjaciółki. No i cały czas kciuki za wyniki brata
A co do docierania do człeka info o ciąży... To chyba faktycznie idzie tak etapami
Najpierw ciężko było uwierzyć, że nareeeeszcie nam się udało.
Potem, że w środku w brzuchu, jest już ludek, który wygląda całkiem ludkowo )))) a nie tylko, jak jakaś kijanka
Potem etap, gdy wyszło, że ma z 15cm długości plus nóżki, a brzuch był wtedy nadal nieduży... Co chwila gapiliśmy się z Mężem na brzuszek i zastanawialiśmy się - GDZIE ON SIĘ MIEŚCI?????? Wiem, że się zwija i w ogóle, ale.... serio serio
Tera brzuch mi wywaliło, jak bęben więc prędzej jestem w stanie uwierzyć - nie mniej pewnie co jakiś czas takie zdziwienie będzie się pojawiało już do końca )))) -
Smerfelinko to prawda, niesamowicie szybko czas leci.... ja to widzę szczególnie teraz, gdy wszystkie sobie na początku pisałyśmy o tym, żeby w końcu udało się zajść, a tu już pierwsze rodzą... głęboko wierzę, że w przyszłym roku wszystkie dostaniemy swoje prezenty ))
Bratek, Smerfelinka, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny