Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dzień dobry wszystkim...
Objedzone truskawkami ? ja jadę jutro do babci mojej na truskawki..
Nie wiem, mam mętlik w głowie..wczoraj ''dopuściłam'' w końcu mojego wyposzczonego lubego...ale się nie zabezpieczyliśmy, ale tak czytam że różnie to bywa...i teraz sie martwię bo jakby co, to dużo za wcześnie...ale kupie dziś chyba test ciążowy, żeby sprawdzić czy beta jeszcze sie utrzymuje bo chyba jak jest ten hormon podwyższony to nie można jeszcze zajść w ciążę?...lekarze mi bety nie zlecili...to dziwne bo poprzednio miałam robioną żeby sprawdzic czy wszystko się oczyściło..Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Dzień dobry
Madzikk póki co to nie widzę różnicy w odcieniu, ale bolą jak cholera, dotknąć się nie mogę ale wiem, że niektórym szybko ciemnieją, reguły nie ma dobrze że przypomniałaś mi o siemieniu
Mid a ile beta się utrzymuje??madzikk lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny.
To mnie pocieszyłyście Kochane z tym księżycem, jeśli nie zawsze się pokrywa to czuję ulgę bo wcześniej wszystkie pisały, że się te fazy księżyca zgadzają.
Dziewczyny źle mnie zrozumiałyście, ja nie zamierzam zrezygnować z laparoskopii, jeśli do tego czasu nie zaciąże, to na pewno ją zrobię. Chodziło mi o to, że mam nadzieję jej uniknąć zaciążając wcześniej
Wczoraj byłam u fryzjera, podcięłam włosy, dziś muszę się jeszcze zafarbować i sruuu na imprezę firmową. Nie wiem tylko w co się ubrać. Mam mętlik w głowie. Wyciągnęłam sobie taki kombinezon materiałowy ale nie wiem czy to wypada. Mogę wrzucić zdjęcie na fb to ocenicie czy mogę tak iść? Bo mam doła, jak każda kobieta nie wiem w co się ubrać
Nie wiem co u mnie z owulką, ale mam przeczucie, że była w nocy. Zawsze w okresie okołoowulacyjnym miewam bardzo dziwne sny, dziś też takie miałam. Obudziłam się z ciężkim cycem i bolącym jajnikiem z prawej strony, tempka póki co w miejscu, ale śluz zmienił się w lepki i myślę, że już po wszystkim. Niedługo zobaczymy, czy to fałszywy alarm, czy rzeczywiście tempka odbije. były, więc teraz pozostaje czekać na cudRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualnyHej,
Mid mogliście się jednak zabezpieczyć w razie w pamiętaj o tym następnym razem bo jeszcze chyba za wcześnie....Ale mama nadzieję że wszystko ok.
Cynamon no właśnie pytałam na folecie o piersi czyli masz to co ja od początku...
Madzikk mi też pociemnialy i zrobiły się większe...
Co do karmienia i bolacych piersi to nigdy nie słyszałam o tej zależności, ba w pierwszej ciąży bolały a karmiła tylko dwa miesiące także chyba jakich zabobon?
madzikk lubi tę wiadomość
-
Nie wiem czy zabobon...ja sobie tylko tak pomyslLam...mnie nigdy nie bolaly,mloda krotko karmilam...jakk bola to wiem ze rosna a jak rosna to chyba i mlekiem bedzie co wypelniac? Hmmm nie wiem...Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
W sumie jakkbym zaszla to bym nie narzekalaa.bardzoej martwia mnie leki,bo te ktore teraz biore musze minimum miesiac wczesniej przed staraniami odstawic...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2016, 10:19
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnymidnight wrote:Nie wiem czy zabobon...ja sobie tylko tak pomyslLam...mnie nigdy nie bolaly,mloda krotko karmilam...jakk bola to wiem ze rosna a jak rosna to chyba i mlekiem bedzie co wypelniac? Hmmm nie wiem...
-
nick nieaktualnymidnight wrote:W sumie jakkbym zaszla to bym nie narzekalaa.bardzoej martwia mnie leki,bo te ktore teraz biore musze minimum miesiac wczesniej przed staraniami odstawic...
-
https://zapodaj.net/c05dc03ad7ca9.jpg.html
tadam ! ideał to nie jest ale się starałam ;P
Smerfelinka, chmurreczkaa, Edycik, Ejrene lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Milka aż mi serce szybciej zabiło jak zobaczyłam link do zdjęcia!!! Myślałam, że zdjęcie testu wrzuciłaś Zapomniałam, że zdjęcie tortu miałaś wrzucić. Super jest.
Ruby
Mid jedna dziewczyna pisała, że beta jej spadała po zabiegu 8tyg. więc wiesz... Wiem, że się cieszysz jakby się udało i ja bym się bardzo cieszyła ale chyba musisz jeszcze uważać. Czy tam się już wszystko zagoiło.
Chmurko miłej zabawy. Wyglądasz super. Już nic nie pisałam na FB bo dziewczyny wszystko napisały . Trzymam kciuki za wygranie wycieczki. No i witam w klubie też mi się coś dzieje z owulacją Niby jajniki troszkę pobolewają ale bardzo delikatnie. Śluz mega rozciągliwy ale dziś już 17dc A jajniki nie bolą dziś. Chyba coś mi się pierdzieli. No i owulkę mam tylko z jednego jajnika zawsze więc chyba owulacja może być raz lepsza raz gorsza.
Miłego dnia kochane. -
No jeszcze jej nie ma właśnie a ostatnio była 14-17dc. Miałam z 2 razy 20dc ale to rozjechanie bardzo mi się nie podoba. No i dziś to raczej nie ten dzień może jutro albo jeszcze dalej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2016, 12:14
-
Milka super ten tort
Chmureczko wyglądasz super! Aż nabrałam ochoty na taki kombinezon! Baw się dobrze:)
Kjopa ja też mam jakieś problemy z owulacją, też mi się przesuwa ostatnio o kilka dni. Chociaż u mnie już na pewno po. Co gorsza, zaczynam się nakręcać bo śluz kremowy mam taki jak wtedy, gdy się udało.8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
cinnamon cookie wrote:A ja zawsze wypatrywałam tego kremowego śluzu a teraz się udało i nic praktycznie nie miałam susza jak widać każdy organizm inny
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć?