Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja po owu zawsze mam kremowy potem lepki i to dużo, więcej niż w czasie owulacji.
Paryzetko mocno trzymam kciuki żeby się udało. Mam dobre przeczuciaParyzetka83 lubi tę wiadomość
-
Kochane ja się już zbieram na tą imprezę...hih ubrana, umalowana, wypindrzona, ruszam na podbój miasta trzymajcie kciuki żebym jutro była w stanie napisać Wam jak było
Paryzetka83, cinnamon cookie, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
Hej! Wybaczcie, ale dziś nie jestem w stanie napisać nic konstruktywnego. Melduję pierwszy dzień @ Myślałam, że tym razem nie będę tak przeżywać, bo wiedziałam, że nic z tego, ale znów to samo...
U mnie po owu też zawsze śluz jest kremowy, a później znika prawie całkowicie, pojawia się plamienie i przychodzi @, tak jak teraz.
Milka udanej imprezki!
PS Torcik bomba!👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
cinnamon cookie wrote:Smerfelinko :*
Milka udanej imprezki ))
Paryzetka wiesz, że trzymam kciuki nie muszę chyba pisaćcinnamon cookie lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Milka torcik super:)
Partyzerka, teraz chyba kolej na ciebie:) kiedy siurasz?
Mid ja cie podziwiam. Silna babeczka z ciebie:)
Smerfelinko kochana trzymaj sie.
Ja caly dzien w parku bylam, jutro tez, trzeba korzystac jak jest sloneczko, chyba nawet troszke kolorku zlapalam:)Smerfelinka lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Ruby badania itp jeszcze w lesie...do genetyka dopiero 3 pażdziernika, do profesorka idę 7 czerwca...bardziej chodziło mi o to że dla mojej psychiki bym sie wcale nie obraziła o ciąże tak szybko...szczególnie że niedługo będę miała za sąsiadkębliską koleżankę, która miała miesiąc wcześniej termin ode mnie...tak smutno mi jak się z nią widzę , bo przypomina mi się że moja ciąża była o miesiąc młodsza...na zewnątrz jestem twarda w środku mm ju z dosyć...wiem że zadne dziecko nie zastąpi mi tych straconych, jednak ciąża była by teraz jakąś formą terapi...eh..mimo że wiem że ze strony rozsądku powinnam poczekac, pobadac się itp...ciężko mi to wyjaśnić w kilku słowach
Milka ten tort zarąąąąbisty! super pomysł! gratuluję wykonania udanej zabawy!!
Kjopa teścik będe jutro robić włąśnie żeby dowiedzieć sie czy spadła beta, bo jak nie to chyba dobrze???-na mój rozum jeśli organizm jeszcze myśli że jest w ciąży to w koolejną nie zajdzie...wiem ze muszę uważac...ale to takie denerwujące...jeszcze chwile temu byłam w ciąży a dzis muszę pamiętac o zabezpieczeniu..??!! sick
Smerfelinko przykro mi :* kiedys musi sie udać, wierzę w to
Madzikk nie pisz tak...za każdym razem jak któraś z Was tak piszę to chce mi się ryczeć...nie jestem silna, bardziej myślę że zrobiłam sie zimna ryba...i już mnie to nie rusza...normalka...ta co traci ciąże..
Korzystaj ze słoneczka jak jest okazja
Smerfelinka lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
midnight wrote:na zewnątrz jestem twarda w środku mm ju z dosyć...wiem że zadne dziecko nie zastąpi mi tych straconych, jednak ciąża była by teraz jakąś formą terapi...eh..mimo że wiem że ze strony rozsądku powinnam poczekac, pobadac się itp...ciężko mi to wyjaśnić w kilku słowach
Przypomniała mi się niedawno moja koleżanka która mieszkała w tym samym bloku. Kiedy dorosłyśmy nasze drogi się rozeszły. Urodziła synka nie wiem dokładnie wcześniej czy później ale w tym samym roku co ja. Jak młody miał 2 latka i byłam u mam chyba na noc bo rano jechałam do pracy a młody z babcią został. Spotkałam tą koleżankę w windzie i była w ciąży. Ja zadowolona jej pogratulowałam i powiedziałam, że też bym już chciała drugie. A ona niestety powiedział, że jej pierwsze dziecko zmarło mając ok. 6 miesięcy. Strasznie źle się poczułam i nie wiedziałam co powiedzieć. W sumie nic mądrego nie mogłam. Wydusiłam tylko,że mi przykro i ledwo powstrzymałam przy niej łzy . Ale dążę do tego, że powiedziała mi właśnie, "Że ta ciąża i dziecko to taka forma terapii".
-
nick nieaktualny
-
Hej
Wychodzi na to że się wszystko oczyściło..tak trochę śmiesznie bo wyszłona to że wróciłam do testowania z Wami test ujemny
Trochę nie dobrze, bo to znaczy że ryzykowaliśmy, za cholere nie wiem kiedy mogę mieć teraz owulację i czy wogóle mogę? jeszcze przed pierwszą @
Kjopa na przyszłość-chociaz lepiej żeby sie nigdy nie przydawało, jest taka stronka tam fajnie wyjaśniają jak rozmawiać z osobami po stracie, jak sie zachować itp...
https://www.poronienie.pl/warto-wiedziec/aspekt-psychologiczny/otoczenie-i-bliscy/ty-i-rodzina/
myślę ze dobrze napisali..
Udanej i słonecznej niedzieli wszystkim życzę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2016, 08:09
Milka1991 lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Hej dziewczęta:-))
Trochę mnie nie było, ale też trochą sie działo:-) Mały dostał na dzień dziecka traktorek i .... się z nim nie rozstaje jeździ nim całymi dniami, dobrze że teraz mamy kombiaka bo wrzucamy w całości do bagażnika i bez traktorka się z domu nie ruszamy:-)) Ja nie wiem czy jestem przed owu, czy w trakcie czy po ,popierniczony ten cykl i jeszcze się przeziębiłam od klimy i smark do pasa, gardło drapie, stan podgorączkowy...echhh...
Paryzetka trzymam kciuki za DWIE KRECHY:-))
Smerfku powodzenia w tym cyklu:-)
Mid super że się oczyściło (choć wiem jak to brzmi),ale dobrze że zajmiesz teraz głowę kolejnymi cyklami i czy owu się pojawi:-) .. bardzo dobrze że już działacie życie idzie do przodu i fajnie że nie macie dużej przerwy w serduszkowaniu to was wzmocni i zbliży:-)) trzymam kciuki:-)
Edycik 7 czerwca trzymam kciuki za twoją wizytę, bo mnie przesunęła ginka na 8 czerwca:-))
Kjopa kiedy testujesz?
Milka hahaha rozwaliłaś mnie tortem zdolniacha z ciebie:-)))Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2016, 09:28
Smerfelinka, Edycik, Milka1991 lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Imię ja miałam owu wczoraj albo będzie jutro . Także do testowania jeszcze daleko. Fajnie, że traktorek się spodobał. Mój młody dwa lata temu dostał motorek na trzy kółka i mało nim jeździł ale za to rok temu nadrabiał. Daliśmy lepszy akumulator i jeździł szybciej i dłużej aż pewnego dnia silnik zajeździł . A niedawno w pracy wzięłam od babki małe auto terenowe i mój P ma zobaczyć czy będzie jeździł jeszcze na akumulatorze i damy dzieciakom z bloku.
-
Hej dziewczyny.
Wczorajsza impreza była mega zajebista Wybawiłam się jak nie wiem co, graliśmy w żywe piłkarzyki (super zabawa), robiliśmy zdjęcia w fotobudce, był kabaret i dwa koncerty Do tego wielki parkiet i Dj na scenie. Można było jeszcze brać udział w wielu konkursach, naprawdę taka impreza na wypasie. Nastawiona byłam raczej sceptycznie, a było extra Pełno żarcia i picia, wszystko za free więc dziś to przepłacam bólem głowy. Mimo wszystko naprawdę było warto. Nic nie wygrałam, ale naprawdę warto było tam iść
A co z moją owulką to ja już nie wiem. Dziś tempka lekko w dół, więc chyba jeszcze jej nie było, śluz stał się lepki, chyba tym razem będzie cykl bezowulacyjny, a my poszaleliśmy z mając nadzieję, że coś z tego będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2016, 11:27
Bratek, Kjopa3, Smerfelinka, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Kasiu, szkoda gadać z tą koleżanką. Przecież ona pewnie jeszcze nie ma żadnych objawów na tym etapie - poza tymi, które sobie wmawia... Zresztą może jestem dziwna, ale wkurza mnie takie księżniczkowanie się ze sobą, bo m.in. stąd potem niektórzy niezainteresowani zaciążaniem patrzą na ciężarne, jak na użalające się nad sobą księżniczki....wrrrrrr.... To JEJ sprawa, że jest w ciąży. Po co takie kretyńskie teksty.... Jeszcze osobie mającej problemy z zaciążeniem... WWWWWWWWWWWWWWWW, normalnie się zagotowałam.
chmurreczka, wyluzuj. Gdyby faza księżyca była takim idealnym sposobem, to jej zastosowanie byłoby szersze
Jeśli mnie pamięć nie myli, u nas się nie zgodziło
P.S. Co to są żywe piłkarzyki
mid, kurczę, to mam nadzieję, że jakby co, jeszcze się nie udało. Btw-rozmawiałaś z Mężem, jak ważne jest to, żebyście się teraz zabezpieczali? Tak, żeby też wziąć część tej odpowiedzialności na siebie? :-*
Myślę, że wiem, o co Ci chodzi o ciąży w kontekście formy terapii, aczkolwiek mnie akurat martwi kwestia stricte fizjologiczna :-*
A ja....JADĘ JUTRO NA URLOP, hurraaaaaaa )))))))))))
Na campingu nie ma internetu - tyle, co połączymy się przez komórki, więc bardzo proszę w tym czasie nie produkować za dużo stron ale za to naprodukować dużo dwóch kreseczek
A druga rzecz.... po długich rozmowach z M., paru wylanych łezkach, opiendrolu od lekarki, wiszeniu na telefonie z Mamą itd. itp. - podjęłam decyzję - idę na L4 od 01.07.
Dziwne uczucie, zakładałam 01.08. i że w ogóle będę jeszcze śmigać, ale... no cóż, jednak nie będęKjopa3, Smerfelinka, Kasia1407, cinnamon cookie lubią tę wiadomość