Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
O jaaaa Edycik ale super!!!! Zazdroszczę! Ale tak pozytywnie.
Ja już dawno zapomniałam, że byłam na urlopie.
Ruby GRATULUJĘ...syna?
Cinnamonku jak się czujesz? Oprócz śpika coś dolega??
BRATKU!!! Gdzieś mi się kołacze z tyłu głowy, że pisałaś kiedyś, że sama komponowałaś dla M suplementację? Masz gdzieś jakąś magiczną rozpiskę?> Ten Fertilman okrutnie drogi dziad
Zaczęłam kolejny cykl, brzuch okrutnie boli ale serce chyba jeszcze bardziej...Edycik, Ruby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie na telefonie ledwo co strona się ładuje A przy kompie będę dopiero wieczorkiem...👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Witam jestem tez
pogoda piękna na zewnątrz w duszy gorsza, ale biorę się w garść...muszę działać
miłego dnia
i wywaliło mi avatara... ???Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2016, 14:37
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualny
-
Majjuś :* kochana...trzymaj się
Edycik super że wreszcie urlopik! udanego wywczasu
Madzikk pewnie tak
Ostatnio miałam okropnego doła dziś ciut lepiej
miałam jeszcze parę słow odnośnie dyskusji..ale zapomniałam więc innym razem ponudzęEdycik lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Ruby ja już chyba wcześniej pisałam, że jak komar chce kogoś ugryźć to z 10 osób siedzących razem wybierze mnie i zawsze rośnie mi dość spory bąbel, nawet jeśli dosłownie tylko zdążył się wbić... więc to na pewno mi z wiekiem nie minęło
-
nick nieaktualny
-
Jeee jeszcze przed wylotem zdążyłam do Was zajrzeć super.
Ruby tak za osobę dokładnie tak jak napisałaś.
Majciu powodzenia w nowym cyklu,niech wreszcie będzie szczęsliwy :*
Mid śliczny awatarek.
Milka również powodzonka w nowym cyklu.Trzymam kciuki.
Ja już spakowana. 3 piwko piję.Takkk nienawidzę latać.wrrr.midnight lubi tę wiadomość
-
majju, nie mam
Po prostu zrobiłam rozpiskę tych głównych supli, spisałam zawartość w nich substancji itd. i potem dobierałam na piechotę poszczególne składniki, głównie ze Swansona (przez allegro).
mid, ściskam :-* Pogoda też pewnie nastrojowi nie sprzyja, jeśli u Ciebie podobnie, jak u nas.... Żyć się nie da, słowo dajęmidnight lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Edycik udanych wczasorków Nie zjaraj się za bardzo, albo zjaraj Zazdroszczę :*
Może jak wrócisz to zastaniesz tu jakieś 2 kreski
Ruby kiedy połówkowe?Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMilka 5 lipca mam dostać skierowanie, wtedy będzie 19 tydzień więc pewnie za jakieś 3-4 tyg od dzisiaj połówkowe bo chyba od 20 do 24 tyg jakoś się robi...
Milka dobrze, że skończyłaś cykl z antykami, powodzenia z CLO, miałaś już kiedyś?Milka1991 lubi tę wiadomość
-
Tak Ruby. Miałam w ostatnim cyklu ale chyba za dużą dawkę, stąd hiperstymulacja i ta torbiel. Dlatego teraz połowa wcześniejszej dawki i w 5 a nie 3dc. I potem podglad czy udało się wyhodować jakiegoś porządnego pęcherza. Ale nie nastawiam się na sukces w pierwszym eksperymentalnym cyklu po anty