Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruby ja sobie włączyłam wiatraczek biurkowy i szaleję z moją pracą, ale oficjalnie właśnie zakończyłam poprawianie, uff...jeszcze tylko niech przejdzie przez antyplagiat i będę w domu
Takie gorąco, że szok, na szczęście od poniedziałku ochłodzenie, przynajmniej u mnie -
nick nieaktualnyMilka1991 wrote:Ruby ja sobie włączyłam wiatraczek biurkowy i szaleję z moją pracą, ale oficjalnie właśnie zakończyłam poprawianie, uff...jeszcze tylko niech przejdzie przez antyplagiat i będę w domu
Takie gorąco, że szok, na szczęście od poniedziałku ochłodzenie, przynajmniej u mnie
Nie mogę się doczekać poniedziałku, u nas też podobno zapowiadają niższe tem niż teraz więc czekam z niecierpliwością -
nick nieaktualnyMilka1991 wrote:Ruby ja to zawsze mega wspolczulam ciezarnym w takie upały. Brzuch i upaly - zawsze mnie to przerazało
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruby wiesz, że ja z 28 listopada Ja miałam termin na 27 listopada więc wiesz ... liczę, że na swoje urodziny zostanę forumową ciocią .
Milka trzymam kciuki za obronę i za nowy cykl.
Mid idziesz jeszcze do jakiegoś lekarza?Milka1991 lubi tę wiadomość
-
Heej
U mnie właśnie przechodzi burza stulecia! Wichura, deszcz taki, że szaro się zrobiło, widoczność może na 10 m! Groźnie to wygląda i trochę przerażająco, ale już powoli się uspokaja
Ja dziś wzięłam się za bloga w końcu i dodałam nowy przepis Trzymajcie kciuki, żebym tym razem była systematyczna
Milka my też ratowaliśmy się wentylatorem, bo inaczej ciężko wytrzymać Trzymam kciuki za obronę!
Ale taka temperatura ma jeden zasadniczy plus! Mogę spać nago, a Mężulek zawsze wtedy nie może się oprzeć Szkoda, że już po płodnych...
Ruby w fajnym terminie rodzisz Nie będziesz chodzić w największe upały z wielkim brzucholem, ale też nie będziesz chodzić w ciąży zimą. Idealnie!
Katiuszka widziałam filmik z łódki! Super👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Hej dziewczynki
Edycik się wczasuje, od razu wiadomo, bo o tej godzinie zawsze zdążyła wysmarować jakiegoś posta
Katiuszka filmik z łódki mega. Bo psy to trochę jak dzieci, tylko takie bardziej włochate
Smerfelinka daj linka do bloga bo nie posiadam. A Twoje dania brzmią przepysznie, chętnie coś spróbuję
Dziś szykuje się nieco chłodniejszy dzień. Te burze i ulewy były potrzebne, bo w tych upałach ciężko się funkcjonuje.
Oby do piątku i znów weekend. I tak odliczam aż do września, tydzień po tygodniu, czekając na urlop wakacyjny
Miłego dnia dziewczęta :*katiuszaa lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualnyHej hop,
Ja już po śniadaniu w pracy
Chmurko ja tez odliczam do wrzesnia tylko do końca wrzesnia bo potem juz zaczynam miec czeski macierzyński
Kjopa no kto wie, może isę uda donosić chcoiaż przy cięciu liczę na wszcześniejsze rozwiązanie
U nas dzisiaj pogoda idealna, chłodno, wreszcie da się oddychać -
Witam sie po weekendzie ktory zaliczam do bardzo udanych. Trasa zaliczona ale w polowie bo bylo straszne bloto a tylko ja z dziewczyn mialam specjalne buty. Troche ciezko sie pod gore wchodzilo ale to dlatego ze brak kondycji. Wyjazd naprawde super no i fajnie bylo sie razem spotkac. Nabaeilam sie jakiejs alergii albo cos mialo na mnie zly wplyw bo w sobote wieczorem zaczela mi strasznie piec skora na twarzy i bylam strasznie czerwona i goraca i niedaleko kolan zrobily mi sie czerwone kropki. Nic mnie nie pogryzlo, moze dlatego zenalozylam dwa kremy na twarz a ja niestety na chemikalia jestem bardzo wrazliwa. W niedziele bylam juz tylko lekko czerwona chociaz mialam wrazenie jakbym sie czyms zatrula, bylo mi niedobrze i slabo. Wszystkie miesnie na nogach bola po tym chodzeniu ale taki bol jest dosc przyjemny.
No nic, prace czas zaczac.
Milego dnia, oby ten dzien szybko minal
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Hello
Chmureczko mój blog to: www.ratunkuobiad.blogspot.com
Rozkręcam go na nowo, więc trzymaj kciuki
Ruby u nas też chłodniej, ale podobno szykuje się kolejna fala upałów
Madzik super wycieczka! Szkoda tylko, że z takimi dodatkowymi atrakcjami.
Ja dziś miałam dowiedzieć się szczegółów odnośnie szkolenia, a tu cisza Coraz bardziej wkur*** mnie ten wyjazd!
PS Czuję się już jak na @ Wszystkie objawy wskazują, że może przyleźć nawet wcześniej, niż się jej spodziewam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2016, 11:48
👩36 lat 🧑39 lat
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Madzik super, że wyjazd udany ! będzie co wspominać
Smerfetko Jesteś mistrzem kulinarnym, super przepisy, nie mogę się już doczekać Wielkanocy, żeby zrobić Twój mazurek
A co do @ to różnie może być, nie tracimy nadziei
A ja się wczasuję na początku sierpnia, też będziemy polować na jakiegoś lasta
Wizytuję 05.07. w 14 dniu cyklu, wcześniej nie da rady, mam nadzieję, że nie będzie za późno. clo do 10dc. więc są 3 możliwości na ten dzień, albo owulki nie będzie bo clo nie zadziała, albo będzie ładny pęcherzyk, którego się przebije pregnylem, albo będzie już po owulce
osobiście wybieram bramkę numer 3
Smerfelinka, Kasia1407 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się po weekendzie
Ufff ależ emocje w sobotę na meczu!!! Czyste szaleństwo najlepsze jest to, że od rana wszystkim powtarzałam, że przewiduję 1:1 i wygraną w karnych, każdy na mnie krzyczał żeby tak tylko nie było bo popadają z nerwów i wykrakałam szczerze, to oby się nie powtórzyło bo myślałam, że urodzę
Dziś upuściłam 5 fiolek krwi i jestem lżejsza o prawie 2 stówy, cudo...
Milka super, że kończysz pracę, letnie dni będą wolne
Smerfku trzymam kciuki, by @ nie nadeszła... :*
Chmureczko fajnie, że już jesteś, tylko szkoda, że @ jednak nawiedziła...
Ruby pokrzywka już zeszła?
Madzikk to fajny weekend spędziłaśSmerfelinka lubi tę wiadomość
-
Milka dziękuję, ale to głównie takie tylko moje codzienne pichcenie
Trzymam kciuki za opcję nr 3, ale i 2
Ruby bardziej mnie martwi to szkolenie To już w środę, a szef stwierdził, że mamy dużo czasu!
Cynamonku oj nerwy były i u nas! I ja też stawiałam na remis
Dziękuję za kciuki :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2016, 12:59
Milka1991, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml