Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej,
Lucc ja cały czas mówiłam że ja też niskotemp jestem i w ciąży tak samo
Macie wszystkie rację jeśli za 2tygodnie sytuacja się nie zmieni to wezmę l4, nie kasa jest tutaj ważna, a tymczasem jeszcze postaram się bardziej oszczędzać
Chmurko mówił że leżenie tu raczej nic nie da, ale jak czytam fora to jednak warto co mi szkodzi. Mój mi tylko chyba z 10x powiedział że mam na siebie uważać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 09:03
-
Hej
Edycik trzeba było pisać wcześniej, mój M też jest szczęśliwym posiadaczem audi a3 na pewno fajna taka imprezka, ludzie z całej Polski, może na przyszły rok
Rubiku brzmi strasznie, ale od tego są lekarze żeby nas straszyć
Wszystko będzie dobrze
A ja jestem w kropce, dziś 29 dc a @ nie ma i tempka jakoś dziwnie w górze, co tu robić? nie podoba mi się to...
Ciąża to raczej na pewno nie bo nic na to nie wskazuje, ale będę musiała zrobić test, żeby wiedzieć co dalej. Jeśli do piątku rano @ nie przyjdzie to zrobię test chociaż bardzo bardzo tego nie chcę. Tak naprawdę wolę @ dostać, niż poczuć znajome rozczarowanie i ból...
Co myślicie ?
Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruby uwazaj na siebie i brzuszek! Duzo odpoczywaj. Pieniadze nie sa az tak wazne. Szczerze jakby mi tak lekarz powiedzial i mialabym mozliwosc to bym juz dzisiaj na l4 uciekla. Pieniadze nie uciekna. Z glodu nie umrzecie.
Milka jezeli twoje cykle sa regularne i @ powinna byc juz wczoraj i nie masz zadnych boli menstruacyjnych to siurkaj jutro rano ja bym raczej na ciaze nie liczyla, ale jak ja tak mysle to przewaznie jest odwrotnie:) tak mialam chyba z Bratkiem i Ciastkiem
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny
-
Hahahaha Bratku padłam no u mojego M to Gwiezdne Wojny odpadają ale kolejka jak najbardziej i samochody sam był dzieckiem, które gdy tylko wzięło patyk do ręki to było BRUUUUUMMMMMMMMM BRRRRRUUUUUUUMMMMM i tak mu zostało do tej pory znaczy się, pasja do motoryzacji, bo nie biega już z patykiem po podwórku
Milka no ciekawie, nie powiem, czekamy na testa mimo wszystko
Co do Waszych przepowiedni to zgadzam się z Wami w 100%! Będzie albo chłopczyk albo dziewczynka hahahaha przeczucia nie mam KOMPLETNIE żadnegoMilka1991, Bratek, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ciacho a jak patrzysz w lustetko to podobasz sie sobie czy raczej nie? A moze pamietasz jak bylo jak sie staraliscie, staranka byly sporo przrd owulka a moze codziennie? ja mowie ze bedzie chlopczyk. A masz juz wykluczone blizniaki bo pamietam ze twoj prog byl bardzo wysoki:)
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnyMadzikk pewnie ze mną też miałaś takie przeczucia u mnie zawsze były te testy dla świętego spokoju, zawsze od 6 dnia po owu i zawsze śnieżno białe
Co do podobania się sobie, ja z młodą to mi się wydawało że spoko wygladam, teraz czuję się jakby mnie stado os pogryzło taka jakaś opuchnieta
Cynamon ja też nie miałam, jak jak Lucc w pierwszej miałam na syna,niemal 100 % a była córacinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
ciacho - ja czułam, że będzie dziewczynka - i dlatego będzie chłopiec
A tak w ogóle, to meldujemy ciotkom, że:
1. od wczoraj jesteśmy w 8. miesiącu (choć to też różnie liczą)
2. Można zwariować z tymi pomiarami USG... Dopiero było, że Mały będzie raczej nieduży... a tu dziś wyszło, że waży już prawie 2kg (1993g, wg drugiej osoby mierzącej - dosłownie kilkadziesiąt gram mniej). Obwód brzuszka, że hoho, w ogóle wszystko, jak w I trymestrze, wyprzedza termin
Aha, poprosiłam o zmierzenie stóp, ponieważ dostaję ostatnio regularnie kopniaki, po których "coś" sterczy potem z brzucha... Tylko to coś się jakieś duże wydaje...
No i dobrze, że się duże wydaje - jego stopy mają 6,5cm...
Ratunkuuuuu.........
No nic, zostaje ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć, masować, rozluźniać.... i modlić się, by pamiętał, że rosnąć można też po TEJ stronie brzucha... ;]Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 14:17
Luccecita, madzikk, Milka1991, chmurreczkaa, cinnamon cookie, luna91 lubią tę wiadomość
-
Ruby ja zawsze brzydne i puchne po owulacji, przed wygladam bardzo promiennie. Chociaz w tym cyklu moj P dosc dlugo nie mogl sie na mnie napatrzec i mowil mi ze jestem taka piekna, haha, pewnie owulka byla w innym terminie, jezeli byla. W kazdym badz razie z kazdym cyklem sie zblizam do odpowiedniej fazy ksiezycowej. Jak przy odpowiednim ksiezycu nie zajde to dopiero bedzie zonk:)
Czy u was tez tak goraco? Ja sie chlodze w pracy przy klimie, a dzisiaj na plazy bym nie dala rady wysiedziec. Kupilam wczoraj parasol na plaze izamowilam namiocik, mam nadzieje ze w weekend sie przyda:)
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Hejka
Lucc ja raczej nie będę sikać, boję się testów jak ognia. Im więcej razy je w życiu robię tym bardziej się ich boję. Wiem, jestem nienormalna, ale raczej cierpliwie poczekam na @, bo przeczucie mam, że będzie jutro lub pojutrze. Podobnie jak Milka wolę po prostu dostać @ niż czekać jak na szpilkach na wynik testu. Rozczarowanie gdy na teście biel jest dla mnie dużo gorsze. Jeśli @ nie pojawi się do soboty, to będę musiała o tym pomyśleć, bo w niedzielę wybieramy się na wyczerpujący wypad w Tatry. Gdyby jednak stał się cud, to musiałabym nieco zmienić plany, ale raczej się na to nie nastawiam.
Madzik u nas też dzisiaj poprawa pogody, dużo słoneczka, czasem zza chmurki, ale wygląda. Ostatnie dni były paskudne, ale dziś dużo ładniej i cieplej. Ale ja już tęsknię za morzem, a urlop zaplanowany dopiero na wrzesień. Czuję już takie zmęczenie i spadek formy, jak zawsze w połowie roku. Czuję już zmęczenie i wypalenie materiału, mam nadzieję, że jakoś jeszcze ten sierpień pociągnę.
Bratku to sobie chłopina pięknie rośnie Podjęliście już decyzję odnośnie imienia?
Milka Ty jeśli @ nie przyjdzie zatestuj, żeby wiedzieć na czym stoisz, jakby co, to uderz do gina po dupka lub lutkę. Sama jestem ciekawa jak to u Ciebie, wiesz, nigdy nie wiadomo. Gorsze wykresy widziałam, a na końcu zielona kropka
Milka1991, Bratek lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualny
-
Hej
Ruby tak moja wysrasta ze 104, nosi już 110-116 Z łożyskiem słabo...ale mocno trzymam kciuki żeby nic się nie działo..może jeszcze się podniesie ? Leż duzo, wypoczywaj. :*
Kjopa dobrze że odzysaliście te częsci
Lucc no szkoda że nia ma leku..
Cinnamon to życzę dziewczynki
Edycik udanego wypadu
Bratku pięknie chłopak rosnie
Milka, trzymam kciuki że to jednak to, ale nawet jakby nie, to mam nadzieję ze tak sie wyjaśni byś nie musiała niepotrzebnie sie stresować, i smucić
Lecę zaraz po resztę wyników
cinnamon cookie, Milka1991, Bratek lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Dzień dobry
Jak tam dziewczyny? Jakieś nowinki? Milka??? :>
Madzikk u mnie był w 18dc, po tym jak rano było apogeum śluzu ale ciąża jest też tydzień młodsza wg usg, więc nie wiem czy ta owu była trochę później, czy tak późno się zagnieździło czy jak... Pojęcia nie mam co do urody to nie jest tak źle, nie lubię tylko siebie gdy jestem blada a teraz nie mam wyjścia trochę gorszą cerę mam niż zwykle... Ale ja nie wierzę w to, że dziewczynka zabiera urodę a chłopiec dodaje za dużo słyszałam przeciwnych opinii
Chmureczko ja mam tak samo, zawsze w połowie roku mam dość i czekam na urlop jak na zbawienie -
nick nieaktualnyMi właśnie szefo napisał, że w zasadzie to mogę cały czas z domu robić także teraz jak pojadę do biura to tylko dla rozrywki, fajnie że nie muszę tym sobie już zawracać głowy
Cynamon Milka mówiła że jutro zatestuje więc ja też czekam niecierpliwie
Mid napisz jak tam wyszły wyniki i czy coś wniosło nowego do sprawy
Chmurko to ja z tobą czekam niecierpliwie na wrzesień, wtedy też zaczynam urlop i od razu macierzyński po urlopie
Ja wstrętna zjadłam ciastko krówkę ale wcale nie miałam ochoty tylko m kupił i tak stała i patrzyła na mnie z lodówki ta krówka że w końcu ją zjadłam
-
madzikk, u nas w ogóle pogoda ostatnio jest dziwna ;/ Nie tak źle, jak pod koniec czerwca, ale... dziwacznie. W dzień coraz częściej mocno ciepławo, chociaż poranki bywają chłodne ;/
Ruby, super, że tak szef nastawiony
chmurreczko - tak, imię zostało to, które było wybrane zanim jeszcze zaczęliśmy się starać Wybraliśmy wtedy i dla chłopca, i dla dziewczynki
Tak więc - będzie Szymon
Milka1991 lubi tę wiadomość