Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Mid, jak wyniki?
Ruby, masz fajnego szefa:)
Ciacho widzialam twoje zdjecia, wygladasz pieknke. Bedzie chlopak:)
Edycik sie jeszcze dzisiaj nie meldowal. Aaa, ona chyba dzisiaj jedzie na Mazury:)cinnamon cookie lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Hej
Witam się popołudniowo popracowo ;P
Tak, mam już test, a nawet dwa, w razie bieli, druga runda w niedzielę
Nienawidzę jak mi się @ spóźnia, tworzą się jakieś niepotrzebne nadzieje...
Już miałam odłożyć testowanie, ale doszłam do wniosku że muszę być twarda i jutro uczynię swą powinność i położę kres spekulacjom
Mam nadzieję Mid, że jutrzejsze rozczarowanie mnie bardzo nie zdołuje na weekend, muszę sobie to jakoś przetłumaczyć pozytywnie -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jutro rano szybki teścior i do pracy
Nie będę miała jak pisać, więc skrobnę tylko, że biel i odezwę się dopiero wieczorem -
Cześć dziewczyny:-) przepraszam że tak zniknęłam z dnia na dzień ale.... potrzebowałam detoksu od forum i od tego całego starania. Pomogło głowa przewietrzona ....
Dzisiaj jestem świeżo po hsg, bolało w trakcie i boli teraz jak znieczulenie puszcza (jak na paskudny okres), ale cieszę się że już po i że nie czytałam w necie o zabiegu bo pewnie tak szybko bym sie nie zdecydowała:-). Wynik: lewy jajowód drożny a prawy przepchany;-) ... Stwierdziłam, że 11 cykli to już dużo i czas na konkrety tzn. ponad miesiąc luz całkowity, potem wizyta i od razu decyzja o hsg. Jak nie pomoże to rzeźbimy badania dalej...
Milka kciuki za jutrzejszy test:-)
Bratku, Ruby... synkowie rosną jak na drożdżach:-))
Nie doczytałam jeszcze mamy jakąś nową forumową ciążę)???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2016, 20:05
Milka1991, Bratek, cinnamon cookie, madzikk lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Imię Róży - jaki avatarek A potrzebie detoksu się nie dziwię - też czasem musiałam się "przewietrzyć"
Bardzo się cieszę, że zdecydowałaś się na HSG. Przyjemne toto nie jest ;/ ale za to ważne... i bywa bardzo skuteczne
Kciuki za efekty :-* )))))
P.S. Niestety, cinnamon jest najświeższą ciążą ;/
Ale już czas na nowe!!!!Imię_Róży lubi tę wiadomość
-
Ruby ale super, że dogadałaś się z szefem.
Milka kciuki za teścik.
Mid jak wyniki? Coś rozszyfrowałaś?
Imię co tam? Dobrze, że hsg zrobione. Kiedy najbliższe testy?
Bratku gratuluję 8-ego miesiąca. Jeju już niedługo będziecie razem
Dziś brat do mnie dzwonił i kupił pierścionek zaręczynowy Jadą w poniedziałek do Zakopanego na pięć dni i tam chce się oświadczyć Znaleźć fajną klimatyczną restaurację i najlepiej zamówić piosenkę albo może byliby na żywo jacyś grajkowie Oj, będę płakać mój braciszek dorósł
A u mnie ból jajników? Śluz jakby przezroczysty i rozciągliwy ale wczoraj jeszcze plamiłam i mam chyba 6 dcBratek, Imię_Róży, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Kjopa.... no to wiesz... na wszelki wypadek... Nie krzywdujcie sobie... Weekend idzie...
Aaaaaa.... pierścionek Kieeeeeedy to było Trzymam kciuki za Brata, żeby Mu się za mocno jęzor nie poplątał
P.S. No ba! Owsem, niedługo będziemy razem, straaaasznie szybko to leci - choć czuję, że jego stopy JUŻ są ze mną
Btw - oglądałam dziś skarpeteczki takie śmieszne w Rossmannie.... Małe jakieś...........Kjopa3, madzikk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Milka :* czekamy dalej
Imię Róży no heeeeeeeeeeeej welcome home!!! konkretne kroki widzę, hsg, podobno nic to przyjemnego ale może dać dobre efekty :*
Kjopa no cuuuudnie, brat podejmuje poważne kroki Mój strasznie się stresował jak się oświadczałMilka1991, Imię_Róży, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Imie rozy fajnie ze juz po hsg ale najwazniejsze ze jeden zostal przepchany. Oby hsg przynioslo jakies efekty.
Ciacho bo ja patrze na twoje zdjecia i potrafie sobie ciebie teraz wyobrazic jak mozesz wygladac, wiesz taki dziewiaty zmysl I tak bedzie chlopak.
Milka przykro ze biel ale piers do przodu:)
Piaaateeeek:)Milka1991, Imię_Róży, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
cinnamon, żebyś wiedziała, jak mój własny M. się stresował, hihihi )))
Wspominam to z rozrzewnieniem, chociaż i bawi mnie z lekka do dziś Bo to było takie... urocze
Milka, cieszę się, że się nie łamiesz :-*
Kciukamy dalej!Milka1991, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMilko:* ja też dalej ściskam kciuki za ciebie i za wszystkie inne kobietki:)
IR no wróciłaś córko marnotrawna skoro złapanie dystansu pomaga to czemu by go nie łapać Fajnie, że już po HSG teraz pójdzie jak z płatka zobaczysz!
Kjopa no braciszek się starzeje, zaraz będziesz ciocią
Bratku jak segregowałam po młodej skarpetki to takie że mi palec tylko wszedł, ciężko uwierzyć że takie małe stopy ( no u ciebie to będzie stopa gigant akurat ) ja to już zapomniałam jak młoda takim noworodkiem byłaMilka1991, Imię_Róży, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczynki:-) jednak tu jest jak w domu człowiek wraca po miesiącu i ciepło go witają)
Ja mam dzisiaj jeszcze bardzo delikatne plamienie i trochE mnie ten prawy jajnik ciągnie.
Taka patrzę Ruby i Cynamonku na wasze suwaczki i oczom nie wierzę że to już ten tydzień... a że Bratek zaraz rodzi...dopiero pamiętam betę 10;-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2016, 13:41
cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Hej
Dziewczyny jeszcze jedno zostało badanie, te nie wiem czy cos wniosą..
Białko C 78,04% (70-140), białko S 110,32% (57,60-112,50) jedno trochę wysoko drugie trochę nisko ale mieszczą sie. Przeciwciała przeciw beta-2 glikoproteinie IgG ok, za to przeciwciała przeciw beta-2 glikoproteinie IgM 26,5 norma do 20, ale co to i po co to nie wiem, ale dzięki za zainteresowanie...
Ruby jedno ciacho nie zaszkodzi, ale że nie masz ochoty to potwierdza chłopaka
Bratek Szymon piekne imię
Imię dobrze że już po, czekam i trzymam kciuki za efekty!
Milka :*Imię_Róży, Bratek lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Hej
Kjopka romantycznego masz tego brata, super pomysł, ale może fajniej by było gdzieś w jakiejś dolinie, w plenerze, a później kolacja, niech to przemyśli
Witaj Różyczko fajnie, że wróciłaś, Jesteś po detoksie więc możesz zacząć owocne działania. A z tym hsg to mnie przerażacie po prostu...
Bratek beta 10? w którym dpo to było? to chyba bardzo świeżo po zapłodnieniu
Mid ważne, że wyniki mieszczę się w normie, wszystko oki i tego się trzymać
A ja się delikatnie posmuciłam rano, a teraz już czuję się ok, to był chyba najmniej bolesny test, bo najmniej się spodziewałam, że coś zobaczę.
Także ten tego jest ok, ale muszę czekać na @, żeby zacząć nowe staranka, a to czekanie jest bardzo wkurzające...
Imię_Róży, Kjopa3, midnight lubią tę wiadomość