Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam
Kjopa o ludzieeeee co za chamstwo u Was?! Żeby tak w biały dzień złodzieje kradli spod domu?! Dobrze, że mąż był akurat i wszystko załatwił
Edycik szczerze mówiąc, to nawet nie wiem gdzie to jest ale życzę dobrej pogody i udanej zabawy sami jedziecie?
Ruby Ty lepiej poczekaj parę tygodni, wiesz u mnie wszyscy dziewczynkę wróżą
Madzikk miłego odpoczywania :* opal się na murzynkęEdycik, madzikk lubią tę wiadomość
-
Dobry dzień dziołszki
Kjopa Twój facet to prawdziwy hero...pogratulować
Edycik czyli wczasy bardzo dobrze nam służą
Madzikk zazdrosczę plażingu, u Was takie ciepło ? u mnie brzydko i tylko 15 st.
Cookie dla równowagi ja też obstawiam u Ciebie dziewczynkę
Chmurka trzymaj kciuki, nie zaszkodzi mimo mikrych szansEdycik, cinnamon cookie, madzikk lubią tę wiadomość
-
Milka ja się za dziewczynkę nie obrażę jak patrzę na te sukieneczki, kokardeczki i opaseczki to aż się wzruszyć można zresztą u mnie w rodzinie przewaga kobiet, więc jakoś tak rozumie samo przez się ale z kolei u mojego Męża jest dużo facetów, więc wszystko możliwe
Milka1991, Edycik lubią tę wiadomość
-
Cinnamonku w związku z tym,że kobieta nosi dziecko w brzusiu życzę Ci dziewczynki
Na Mazury nie jedziemy sami, to nie będzie wypoczynek tylko kilka nieprzespanych nocy ludzie z całej Polski z audi a3 klubu się zjeżdzają więc będziemy przy ognisku pić i bawic się.
Wrócę bardziej zmęczona niż wyjade, tak jest co roku
Milka ojj tak wczasy na owulki wskazaneMilka1991, cinnamon cookie, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Edycik to jedna wielka imprezownia się zapowiada! szalej szalej, póki jeszcze możesz
Lucc domyślam się, kupa kasy idzie dla chłopca nie ma tak cudnych rzeczy, aczkolwiek jak czasami widzę takich 4-5 latków wystrojonych to też jestem pod wrażeniemEdycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hello
Ja niby na urlopie, a na nic czasu nie mam i już mnie to wszystko męczy, a niestety do końca jeszcze daleko. Potrzeba nam teraz mnóstwo cierpliwości, i Mężowi, i mnie. Boję się tylko mojego powrotu do pracy. Nie wiem, czy już powinnam Męża zostawić samego...
Dzięki za wszystkie rady odnośnie ugryzienia. Wczoraj już było lepiej, a dziś już jest dobrze.
Zaraz Was poczytam, a przynajmniej mam taką nadzieję, że tym razem się uda i znów coś nie wyskoczy...
Kjopa dziękuję! :* Jeśli mogłabyś mi coś jeszcze na maila podesłać, to będę bardzo wdzięczna, bo z dietetycznymi potrawami to u mnie jest problem, a kasy na dietetyka póki co nie mam i mieć nie będę Wysłałam Ci zaproszenie
Edycik ale super sprawa taki zlot Jak mój wydobrzeje, to też go może wyciągnę na taki, tylko bmw
Cynamonku ja tak jak Ruby, obstawiam chłopaka
Ruby doczytałam dzisiaj, że na pewno chłopak u Ciebie, więc forumowe ciotki-wiedźmy dobrze Ci wywróżyły Super A jak tam problem z imieniem, coś już ustaliliście?
Lecę wstawić szybciutko zmywanie (o jak ja tego nie znoszę!) i wracam poczytać
PS Dziewczyny strasznie Was przepraszam, że tak długo trzymam "naszą" forumową książkę, ale dopiero ostatnio miałam czas, żeby poczytać i doszłam do wniosku, że jednak chcę ją skończyć, bo chyba mi się to przyda... Nie będziecie złe, jak jeszcze trochę ją potrzymam?cinnamon cookie lubi tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Chmureczko widzisz, to u mnie z kolei jest ten paciorkowiec, a u Męża nic nie wyszło. Może w takim razie on nie będzie musiał się leczyć, a tylko ja. Zobaczymy, tak czy tak muszę iść do lekarza...
A odnośnie diety, to wysłałam Ci zaproszenie, bo naprawdę przydałaby mi się inspiracja. Ostatnio naprawdę brak mi pomysłów, więc każda pomoc się przydachmurreczkaa lubi tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
cinnamon cookie wrote:Milka ja się za dziewczynkę nie obrażę jak patrzę na te sukieneczki, kokardeczki i opaseczki to aż się wzruszyć można zresztą u mnie w rodzinie przewaga kobiet, więc jakoś tak rozumie samo przez się ale z kolei u mojego Męża jest dużo facetów, więc wszystko możliwe
chmurreczkaa, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBratku myślę , że mój odetchnął że no more my little pony w naszym domu
Dzisiaj miałam wizytę i wszystko ok ale....
Lekarz powiedział, że mamy problem z tym łożyskiem...że jeśli zacznę krwawić to od razu na IP i mam zakazać badania na fotelu. Nawet jeśli miała bym podpisywać dokumenty absolutnie nie dać się badać palcami, nawet on mnie nie badał tylko założył wziernik... także wesoło poza tym to wszystko ok, ale czuję się jakbym stąpała po polu minowymWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 20:43
-
nick nieaktualny
-
Ruby lekarz nie sugerował, żeby zmienić nieco tryb życia? Co właściwie powiedział? Jest jakaś rada?
Tak jak dziewczyny myślę, że powinnaś jednak trochę zwolnić. Jak najwięcej teraz odpoczywaj, a jeśli nie chcesz rezygnować z pracy, bierz jej jak najwięcej do domu.
Uciekam do pracy, buziaki :*Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny