Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane. Czy jest jakaś dziewczyna z okolic Kłodzka? Poszukuję jakiegoś dobrego, godnego zaufania ginekologa... Kobieta ginekolog nie wchodzi w grę:*
Wow Lucc gratulations możecie sobie przybić piątkę z Edycikiem
A ja właśnie obejrzałam "Zanim się pojawiłeś" bo polecałyście i faktycznie warto obejrzeć, ale nie godzę się na takie zakończenie...Luccecita, Kasia1407 lubią tę wiadomość
-
Cinnamon no w końcu masz pełne prawo pospać sobie
Ruby mam nadzieję że siostra uchowa się od chorób..skoro i tak nie da się jej zaciągnąć..
Lucc to teraz kciuki za testowanie
A ja zaczęłam dzis nowy cykl..cinnamon cookie lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Ruby wrote:Kjopa piękny spadek, zazdroszczęcinnamon cookie wrote:Kjopa uuuuuu waga leci, pięknie
Dzięki dziewczyny. Jeszcze się pochwalę,że w pasie z 96cm mam 88cm .
Ruby aj ta siostra
Edycik kciuki za następny pęcherzyk i owulkę.
Luc jak dla mnie 14dc owulka i trzymam kciuki aby owocna.
Ja na 12.30 miałam gina ale przez pozalewane ulice w Gdańsku dojechałam 30min, później i gin już nie było. Straciłam 2,5h przez korki
Edit: Mid powodzenia w nowym cyklu Działacie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 21:20
Bratek, midnight, Edycik, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mid to kciuki za nowy cykl.
Kjopka u ciebie juz prawie polowa. Waga leci w dol i klaniam sie, z 96 do 88 to ogromna roznica tak trzymaj!
Normalnie powiedzialabym powoli do celu ale u ciebie idzie to naprawde ekspresowo.
Lucc wlasnie na szyjce tez moga byc zrosty a co za tym idzie armia nie przedostaje sie do srodka. Popytam lekarza we wrzesniu.
Zmykam spac, dobrej nocki!midnight lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Hej
Kjopa szacuun ! Ogromny i gratulacje,pieknie! Waga piekna,ale centymetry super!
Lucc udanej zabawy!
Kobitki z jednej stro.y ciesze sie ze sie zaczal,bo dwa cykle,a juz napewno jeden pelny za mna, na pewno nie zamierzam.sie zabezpieczac,chop siup i tak nie bedzie, ale wykres bede byle jak ale bede prowadziac,nie chce w. Sama owulacje trafiac,sprobuje wycelowac dziewczynke....a nuz wtedy sie uda...w koncu jedna core mam,a synow mam tez. Jestem podekscytowana- przede mna znow mile staranka,ale i zestresowana co bedzie.
Milego dnia :* i milego weekenduWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2016, 05:22
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Lucc miłej zabawy na weselichu Ja też odliczam dni po owulce, nie mam pewności kiedy była, czekam na efekty i jak co miesiąc liczę na cud, ale tym razem szanse jakby większe, bo wyniki męża się poprawiły, więc nadzieja rośnie. Jak tempka spadnie to koniec złudzeń, póki co trzyma się dość wysoko.
Mid. trzymam kciukasy za nowy cykl :* Teraz już wiesz co i jak, jak masz zielone światło od lekarza, mnie więcej wiecie co jest nie tak i jak się zabezpieczać przed kolejnymi stratami, to musi być dobrze. Mocno Ci kibicuję.
Kjopa, chudniesz w oczach
Ja mam -8kg na wadze dzięki diecie od dietetyka, BMI nadal za wysokie, ale tkanka tłuszczowa z początków otyłości najpierw doszła do nadwagi, a teraz jest w normie. Więc chociaż nadal nie jest idealnie, to już nie czuję się tak źle w swojej skórze. W pasie również mam -8cm
Madzik, Twój były coś odpisał? Zestresowałaś mnie trochę tymi wpisami o zrostach, sama bardzo się tego boję, bo kiedyś tak o siebie nie dbałam jak teraz i wiele rzeczy bagatelizowałam, mogą być jakieś ślady w organizmie. Mam nadzieję, że laparo-histero, za miesiąc wszystko wyjaśni i nie pozbawi mnie złudzeń W każdym razie oba te zabiegi będę mieć wykonywane za jednym zamachem, więc i jajowody zostaną sprawdzone i macica.
Ruby - wiedziałam, że będzie chłopisko Gratuluję jeszcze raz
midnight lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
U mnie dziś nowy cykl. Kiedy robić wymaz najlepiej? Jeśli będzie 4-5 dc i lekkie plamienie to chyba za szybko co? Pytam bo chciałabym to jak najszybciej sprawdzić. No i można przed wymazem rano się umyć? Bo chyba Ruby kiedyś pisała, że lekarz nie kazał bo może zaburzyć wynik.
Chmurko ja też z dietetyczką schudłam i to dzięki Wam się zdecydowałam.
Luc udanej zabawy -
nick nieaktualnyHej,
Ale będą emocje za kilka dni bo dużo z was po owulce , trzymam kciuki za was mocno :-*
Kjopa mi nie kazała się rano podmywac i bez plamien bo to nie jest wiarygodny wynik. Więc poczekaj na koniec @...
Dziewczyn ściskam wszystkie w nowych cyklach i powodzenia życzę :-*midnight, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
Hej!
Przepraszam, że się nie odzywałam, ale dopiero teraz mam trochę więcej czasu. We wtorek przywiozłam Męża do domu, ale miałam mnóstwo rzeczy do załatwienia. Mąż wraca do siebie, a ja muszę się wziąć za siebie, bo okazało się, że w wymazie wyszedł mi paciorkowiec Jestem załamana, że jeszcze z tym musimy walczyć. Co dziwne, Mąż miał robiony posiew dwa dni przed moim wymazem i nic nie wyszło, ale pewnie i tak obydwoje będziemy musieli przejść kurację...
Chmureczko czy to nie Wy walczyliście z jakąś bakterią? Jak udało się ją w końcu pokonać?
Kjopa, Chmureczka super wyniki diety! My z Mężem obydwoje musimy w końcu zacząć się lepiej odżywiać. Czy któraś z Was mogłaby mi podesłać przykładowy jadłospis? Tak, żeby tylko się zorientować, jak komponować posiłki w kolejne dni? Nie mam teraz kasy, żeby iść do dietetyka, a chcielibyśmy się już za to zabrać.
Madzik po zamrażaniu nadżerki nie powinno być żadnych problemów, podobno.
Mid trzymam kciuki! :*
Ruby a Ty jak się czujesz?
Czytałam Was trochę, ale dopiero dziś wieczorem może uda mi się nadrobić ten tydzień. Teraz biorę się za obiad, pranie, zmywanie, sprzątanie... Trochę mi się tego nazbierało.
PS W środę wybrałam się na rowerową wycieczkę do lasu i coś mnie okropnie pogryzło. Dziś już trochę lepiej, ale wczoraj jedno z ugryzień napuchło mi na całą szerokość uda! Ja wiem, że jestem uczulona, ale tak jeszcze nigdy nie było. Trzeba bardzo uważać, jak się jedzie do lasu. Macie jakieś sprawdzone sposoby? Jakieś preparaty, które rzeczywiście działają? Bo ja się niby psikałam takim czymś odstraszającym robactwo, ale jak widać nie zadziałało.midnight, madzikk lubią tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Hej dziewczyny wpadam tylko na moment bo siedzę z mojej przyjaciolki dwumiesiecznym synkiem dzis i jutro
Ruby gratuluję synka No to będzie parka Tak sie cieszę A co do siostry to gdzie ona sie uchowala? Kurcze w takim wieku nie byc nigdy u gina to az jestem w szoku. No ale to jej wybór.
Milka ja polecalam ten film i również nie godzilam sie z zakończeniem i przez druga połowę filmu modlilam sie żeby nie zakonczyl sie tak jak sie zakonczyl bo wstydu sobie tylko narobie płaczem
Smerfi ciesze sie ze Mąż wraca do zdrowka a tobie życzę zebys jak najszybciej pozbyla sie tego paciorkowca. I glowa do gory będzie dobrze
Edycik swietna wiadomość Oby pecherzyk pięknie urósł i owulka byla owocna :-)Trzymam kciuki
Ja niestety zaczelam wczoraj nowy cykl. Wiedzialam ze przyjdzie ponieważ tempka ppszla ksiazkowo w dół. Bylo ciężko ale juz sie troszkę podnosze z dołka. Duzo sobie staram sie przetłumaczyć i to mi pomaga a po za tym moj M mnie bardzo wspiera i nie pozwala mi sie smucic. W tym miesiacu nie biorę clo wiec ten cykl idzie na straty ale z tym tez sie chyba pogodzilam
Udanego weekendu życzę :-*Milka1991, Edycik, Smerfelinka lubią tę wiadomość
-
dobry
ja weekend miałam wolny ale same wiecie jak jest wczoraj sprzątanie itp, a zaraz lecę na cmentarz do Taty
Ruby nie CLO nie brałam od dawana, chyba organizm na wczasach się tak wyluzował
Mid, Kasiu powodzenia w nowym cyklu :*
Powiem Wam,że jestem w szoku, dowiedziałam się,że zmarła moja koleżanka z liceum, zostawiła męża i 2 dzieci.Miała 32 lata, w zeszłym roku miała biopsję głowy.Szczegółów nie znam, ale jak tylko slyszę o czymś w głowie odrazu myślę o moim Tacie
midnight lubi tę wiadomość
-
Dobry dzień
Lucc, Edycik, Chmurka nie zawiedźcie nas, proszę zachodzić w ciążę
Mid, Kasia powodzenia w nowym cyklu
Edcyik przykre bardzo, nawet nie chcę sobie tego wyobrażać...
Kasia przerwa od Clo? to ile cykli brałaś?
Ja teraz będę brać drugi cykl jak @ przyjdzie, ale 7 dni a nie pięć
Smerfik zdrowia dla męża ja do lasu się boję chodzić, za dużo niebezpieczeństw tam czyha
midnight, Edycik, Smerfelinka lubią tę wiadomość