Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Milka, z wykresu zdecydowanie wygląda na późniejszą owulkęI tak, jak pisze ciasteczko, z zagnieżdżaniem też różnie bywa.
Kciuki za środowe oznaczenie, ale na razie, tfu tfu, jest dobrze
Wytrzymasz, wytrzymasz :-*Potem będzie niepewność przed USG... potem przed kolejnym USG........ itd., itp. Przyzwyczajaj się
)))))
-
Kupiłam książkę "jak być wspaniałym tata" i wlozylam dwa testy jako zakładki, dam M w prezencie
madzikk, Bratek, cinnamon cookie, Kjopa3, Edycik, midnight, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySuper Milka,ciesze sie bardzo!!
Ciaza na pewno mloda,.bo owulka pozno byla
Patrzac na wykres, ok 24 dnia moze??
Jestes super przykladem dla staraczek,brak ksiazkowego wykresu,plodnego sluzu
A nawet brak owulki i ciaza jest heheMilka1991, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Milka wspaniałe wieści i pomysł z książką bardzo mi się podoba
My z M.już po biwakuwróciliśmy wczoraj wieczorem, było super jak co roku.
Jutro niestety normalnie z pracy do pracy więc powrót do codzienności mnie czeka. hihih z M.nawet do lasu wczoraj przed powrotem do domku naskoczyliśmy
madzikk, Milka1991, Bratek, midnight, Kasia1407 lubią tę wiadomość
-
Milka super!!! bardzo się ciesze!!do środy zleci.podpinam sę pod wcześniejsze wypowiedzi ze niecierpliwość i niepewność będa Ci juz towarzyszyć, i nie powiem że mina po urodzeniu
dzieci to jedno wielkie zmartwienie i radość oczywiście ale mowa o niepewności i cierpliwośći, najwyższy czas się tego nauczyć
pomysł z ksiązką super
Edycik no nieźleEdycik lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Witam po pracy, uff
Cóż za emocje dzisiaj były. Wręczyłam Mążkowi prezent i była taka reakcja jakiej się spodziewałam, uśmiech od uch do ucha i słynne: ale o co chodzi, co to jest, naprawdę?jeszcze się szczerzy i mówi że musi ochłonąć
Nikomu nic na razie nie mówimy, czekamy grzecznie do środy i czwartkowej wizyty u gina (mówił że jak beta wzrośnie to mam przyjść).
Madzik właśnie M wspomniał, że to Jemu w dużej mierze zawdzięczam tą ciążę, właśnie dzięki częstemuhaha, no mamy czasem takie fazy, że często, póki co rządzi nami zew krwi i namiętności
To chyba będę ewenementem wśród staraczek, gdzie ta owulacja ja się pytam
haha
Edycik no jak trzeba to nieważne gdzie i kiedy, sprawę trzeba załatwić
Czyli wyjazd się udał, super, i faktycznie taka zmęczona?
Cierpliwość to teraz moje drugie imię...
Idę spać bo padam...
Branoc :*
Edycik, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
Milka!!!!!!! Ja cie kręcę wchodzę i nie wierzę! !!!! Gratuluje ci kochana :-* Widzisz jednak pecherzyk urósł
Ja cie kręcę ale sie cieszę
Przepraszam ze tak malo sie odzywam ale ze tak powiem staram się wyluzować ze staraniami i jak na razie mi to dobrze wychodzi bo bez clo urósł pecherzyk i dzis mialam zastrzyk a teraz tylko czekam na efekty
Lucc a jak tam u ciebie tescik?
Dziewczynki wpadnę do was jak będę miala chwilkę czasu i was nadrobie. Trzymajcie się kochaneBratek, Edycik, madzikk, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
Witam się z kawą
Ja już w pracy ...niestety.Ledwo wstalam jak budzik 4,50 zaczął dzwonić.
Milka tak jak sądziłam co roku po biwaku zmęczona wróciłam, ale tak to jest.Same stare twarze, człowiek chce się nagadać, mało snu i potem cały tydzien do tyłu.Cieszę sie,że Wam się udało :*
Cinnamonku mój cykl hmmm no jeszcze dwa dni dupka...i zobaczymy.Na razie nie testuję, ani nic.
Kasia super,że pęcherzyk urósł bez CLO
Bratku ale naprawdę kilka grzybów znalazłamhiih....no tak mały skok w las z M. wskazany dla relaksu
Biorę się do pracy kobity,miłego dnia :*
Kasia1407, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Kasia to super wiadomość, postęp jest mega, teraz wszystko na dobrej drodze, ja miałam clo ale nie miałam pregnylu, Ty nie miałaś clo a msz pregnyl, uzupełniłyśmy się, więc pewnie za niedługo dołączysz do mnie, tylko proszę ładnie i intensywnie
Oj biedna Edycik, ale pewnie chociaż psychicznie się zrelaksowałaś
No niech Ci zleci jak najszybciej w tej pracy...
Lucc nieładnieKasia1407, Edycik lubią tę wiadomość