Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Milka, z wykresu zdecydowanie wygląda na późniejszą owulkę I tak, jak pisze ciasteczko, z zagnieżdżaniem też różnie bywa.
Kciuki za środowe oznaczenie, ale na razie, tfu tfu, jest dobrze
Wytrzymasz, wytrzymasz :-* Potem będzie niepewność przed USG... potem przed kolejnym USG........ itd., itp. Przyzwyczajaj się ))))) -
Kupiłam książkę "jak być wspaniałym tata" i wlozylam dwa testy jako zakładki, dam M w prezencie
madzikk, Bratek, cinnamon cookie, Kjopa3, Edycik, midnight, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySuper Milka,ciesze sie bardzo!!
Ciaza na pewno mloda,.bo owulka pozno byla
Patrzac na wykres, ok 24 dnia moze??
Jestes super przykladem dla staraczek,brak ksiazkowego wykresu,plodnego sluzu
A nawet brak owulki i ciaza jest heheMilka1991, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Milka wspaniałe wieści i pomysł z książką bardzo mi się podoba
My z M.już po biwaku wróciliśmy wczoraj wieczorem, było super jak co roku.
Jutro niestety normalnie z pracy do pracy więc powrót do codzienności mnie czeka. hihih z M.nawet do lasu wczoraj przed powrotem do domku na skoczyliśmymadzikk, Milka1991, Bratek, midnight, Kasia1407 lubią tę wiadomość
-
Milka super!!! bardzo się ciesze!!do środy zleci.podpinam sę pod wcześniejsze wypowiedzi ze niecierpliwość i niepewność będa Ci juz towarzyszyć, i nie powiem że mina po urodzeniu dzieci to jedno wielkie zmartwienie i radość oczywiście ale mowa o niepewności i cierpliwośći, najwyższy czas się tego nauczyć
pomysł z ksiązką super
Edycik no nieźleEdycik lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Witam po pracy, uff
Cóż za emocje dzisiaj były. Wręczyłam Mążkowi prezent i była taka reakcja jakiej się spodziewałam, uśmiech od uch do ucha i słynne: ale o co chodzi, co to jest, naprawdę? jeszcze się szczerzy i mówi że musi ochłonąć
Nikomu nic na razie nie mówimy, czekamy grzecznie do środy i czwartkowej wizyty u gina (mówił że jak beta wzrośnie to mam przyjść).
Madzik właśnie M wspomniał, że to Jemu w dużej mierze zawdzięczam tą ciążę, właśnie dzięki częstemu haha, no mamy czasem takie fazy, że często, póki co rządzi nami zew krwi i namiętności
To chyba będę ewenementem wśród staraczek, gdzie ta owulacja ja się pytam
haha
Edycik no jak trzeba to nieważne gdzie i kiedy, sprawę trzeba załatwić
Czyli wyjazd się udał, super, i faktycznie taka zmęczona?
Cierpliwość to teraz moje drugie imię...
Idę spać bo padam...
Branoc :*
Edycik, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
Milka!!!!!!! Ja cie kręcę wchodzę i nie wierzę! !!!! Gratuluje ci kochana :-* Widzisz jednak pecherzyk urósł Ja cie kręcę ale sie cieszę
Przepraszam ze tak malo sie odzywam ale ze tak powiem staram się wyluzować ze staraniami i jak na razie mi to dobrze wychodzi bo bez clo urósł pecherzyk i dzis mialam zastrzyk a teraz tylko czekam na efekty
Lucc a jak tam u ciebie tescik?
Dziewczynki wpadnę do was jak będę miala chwilkę czasu i was nadrobie. Trzymajcie się kochaneBratek, Edycik, madzikk, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
Witam się z kawą
Ja już w pracy ...niestety.Ledwo wstalam jak budzik 4,50 zaczął dzwonić.
Milka tak jak sądziłam co roku po biwaku zmęczona wróciłam, ale tak to jest.Same stare twarze, człowiek chce się nagadać, mało snu i potem cały tydzien do tyłu.Cieszę sie,że Wam się udało :*
Cinnamonku mój cykl hmmm no jeszcze dwa dni dupka...i zobaczymy.Na razie nie testuję, ani nic.
Kasia super,że pęcherzyk urósł bez CLO
Bratku ale naprawdę kilka grzybów znalazłam hiih....no tak mały skok w las z M. wskazany dla relaksu
Biorę się do pracy kobity,miłego dnia :*
Kasia1407, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Kasia to super wiadomość, postęp jest mega, teraz wszystko na dobrej drodze, ja miałam clo ale nie miałam pregnylu, Ty nie miałaś clo a msz pregnyl, uzupełniłyśmy się, więc pewnie za niedługo dołączysz do mnie, tylko proszę ładnie i intensywnie
Oj biedna Edycik, ale pewnie chociaż psychicznie się zrelaksowałaś
No niech Ci zleci jak najszybciej w tej pracy...
Lucc nieładnieKasia1407, Edycik lubią tę wiadomość