Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
ja miałam 15 lipca owulacje.
Kochaliśmy się 14,15 i 17 lipca.
Jestem 9-10 dni po owulacji i od 3 dni boli mnie podbrzusze i od czasu do czasu jajniki. Mam parcie na pęcherz...mało pije a musze latać siusiu.
Robiłam dziś test- negatywny
Temperatura w II cyklu 37,2 a dziś 36,8.
Czy wynik testu może się mylić?
-
Ja na szybko. Każda kobieta współżyjąca ma taką . Skoro mnie nic nie swędzi ani nie piecze to nic nie trzeba. Zbadała mnie i kazała zgwałcić dziś chłopa na stole kuchennym Dała skierowanie na prolaktynę. Fajnie też kazała brać przed wejściem do jeziora czy morza jakieś tampony i pontiac ale to mogę wam napisać wieczorem. No a w czwartek wizyta w Invicta na 7.30. Ciekawe jak lekarz.
Bratek, madzikk, cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość
-
Witam się
Kasia kciuki za ten cykl!
Madzikk no faktycznie masz pecha do tego roweru...
Kjopa to gwałc tego chłopa najważniejsze że wszystko ok, daj znać w czwartek.
Miłego popołudniaEdycik lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualny
-
Hej
Nie było mnie kilka dni i co ja widzę
Milka cholerka, a nie mówiłam Niedawno tak się martwiłaś się, że pęcherzyk mały i owulki nie będzie, mówiłam, że będzie Ja w kościach czułam, że tak się skończy, na serio
U mnie w niedzielę przyszła @, spóźniona jakieś 2 dni, pokrwawiłam lekko w niedzielę i poniedziałek, dziś popołudniu tylko raz przy wizycie w toalecie poplamiłam na brązowo i koniec. Coś się chyba pochrzaniło, nie wiem o co chodzi, bo @ zwykle trwa u mnie 5 dni i nigdy nie jest taka skąpa.
Teraz do końca będę się martwić, czy cykl dopasuje się do laparo, czy będzie trzeba przełożyć na inny termin...
Zresztą, co ma być to będzie, ja się póki co cieszę, mamy II kreseczki na forum, jupi
Trzymam kciuki za piękny przyrost bety :*Milka1991, Kasia1407 lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Lekarka poleciła mi te tampony ELLEN:
https://www.doz.pl/apteka/p59778-Ellen_tampon_probiotyczny_Normal_12_szt.
I LACTOVAGINAL:
https://www.doz.pl/apteka/p50103-Lactovaginal_kapsulki_dopochwowe_10_szt.
Mówiła,że jak będę się kąpać w morzu, jeziorze lub basenie to mam je używać żeby mi się nic nie przypałętało
Kasiu super,że masz piękny pęcherzyk Trzymam kciuki
Madzikk może były Cię atakuje z tym rowerem
Coś wspominałaś chyba o bakteriach z żołądka typu Helikobakter Pylori?
Teraz przeczytałam coś z grubsza ale jeszcze nie szukałam konkretnie. Kiedyś miałam to badziewie. I teraz tak mi się przypomniało,że łykałam tabletki na żołądek w 2014r. odstawiłam w styczniu bo miałam gastroskopie i niby nie miałam tej bakterii. Hmmm ale... te leki mogły zafałszować wynik podobno. A przeleczyłam żołądek jakoś od października do stycznia a w lutym zaszłam w ciążę. Później już nic nie brałam na żołądek bo ogólnie zakazane są w ciąży a niektórzy lekarze nawet twierdzą,że należy je odstawić na 3 mies. przed staraniem się bo dziecko może urodzić się "pokręcone".
Kasia1407 lubi tę wiadomość
-
Kjopka mi kilka tygodni temu badali czy mam heliko ale z kalu, cale szczescie ze wynik negatywny, ja na heliko bylam leczons 10 lat temu i tez sie tego pozbylam. Teraz wiem ze u mnie sensacje zoladkowe sa spowodowane przez wysoki progesteron, bo w drugiej polowie cyklu jestem strasznie glodna i jak nie przypilnuje zeby jesc odpowiednio to robia mi sie strasznie zaparcia i mam ogrom kwasu zoladkowego. W tym cyklu jest duzo lepiej, w nocy pije siemie lniane i ograniczam czekolade. Moj brzuch w poprzednich miesiacach ( w drugiej polowie cyklu) wygladal na 5 miesiac jak nie dalej i to straszne uczuczie ciezkosci. Moja kolezanka zaszla w cyklu w ktorym brala tabletki na zoladek. Niestety poronila w 7 tygodniu, nie wiem czy przez te tabletki ale wdniu spodziewanej @ miala robione rtg zeba wiec moze to tez mialo jakis wplyw.
Byly raczej przy rowerku nie mieszal chyba ze telepatycznie negatywna energia. Jutro jade skuterem
Slodkich snow dziewczynki
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
No ja miałam też jakieś 14 lat temu HP i straszne zapalenie żołądka. Teraz mam liczne punkcikowate nadżerki na żołądku więc powinnam brać te tabletki.
EDIT: Już wiem czemu lekarka kazała gwałcić chłopa. Szyjka otwarta, śluz wodnisty, owulka za rogiem. Chociaż w 5-6 dc też miałam płodny śluz. No ale chłop zgwałconyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 22:43
midnight, Bratek, Edycik, Milka1991, madzikk, chmurreczkaa, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Bratku
Kurde stresuje się trochę tą wizytą w czwartek . Wizyta na NFZ i to o 7.30 Różnie lekarze podchodzą do tego. Mam nadzieję,że nie jest to jeden z tych co na prywatnej wizycie jest milusi a na NFZ już niekoniecznie. No i jak usłyszę,że byłam w ciąży to na pewno zajdę, jestem młoda itp. to nie wiem co mu tam zrobię . W razie W mam prywatnego super lekarza.Kiedyś Wam pisałam,że byłam u niego i wizyta była super. No ale, nie uśmiecha mi się robić wszystkich badań prywatnie.On też robi różne zabiegi u siebie i dla mnie to nie wchodzi w grę. Ech, wszystko przez to że do końca roku raptem 5 miesięcy.
Z dobrych wiadomości. Dostajemy podwyżkę 100zł brutto znowu
Edycik u Was też dają? Czy tylko nasz Region?Edycik lubi tę wiadomość
-
Dobry
Kjopa u nas też dają, tym najmniej zarabiającym z tego co udało mi się dowiedzieć,wiadomo nie każdy się załapie.
Cieszę się,że udało Ci się pogwałcić chłopa.I gratuluję wyników
Chmurko tulę :* i oczywiście życze powodzenia w nowym cyklu.
A ja dziś znów z pracy do pracy.Teściowie na urlopie i cały biznes handlowy na mojej głowie. -
Dzień dobry
kurczę mam drugą zmianę a spać nie mogę
Chmurka to fakt, Ty od samego początku we mnie wierzyłaś, a ja się śmiałam, zwracam honor
Nie martw się na zapas, wszystko się ułoży i będą Cię kroić w odpowiednim czasie :p a na kiedy dokładnie masz zaplanowany ten zabieg, coś chyba mówiłaś o sierpniu...
Ciastku czy w 13 tygodniu ciąży miewasz już jakieś objawy czy dalej sielanka?
Kjopka jak tam dietka? dalej pilnie przestrzegasz? na rowerku śmigasz z Małym? Owulka jak się patrzy, mam nadzieję, że chłopaki silne i dotrą tam gdzie trzeba, kciuki :*
Wizyty się nie bój, lekarzy jest mnóstwo, musisz trafić w końcu na odpowiedniego, może akurat ten Ci podpasuje
Madzik może skuter faktycznie będzie lepszą alternatywą, chyba się tak często nie psuje, i jest szybszy
Edycik Kjopka gdzie pracujecie jeśli można wiedzieć? u mojego M też dostają podwyżki ale 200 zł, może ten sam biznes?
Edycik ja Cię podziwiam po raz kolejny, zdradź receptę na tą energię, którą posiadasz?
Edycik, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej kobitki
Edycik u nas dostaje każdy kto zarabia mniej niż 4000zł. Dużo energii życzę żeby ogarnąć wszystko
Milka na razie nie jem wg. jadłospisu ale staram się sama kombinować. Jem o stałych porach. Moja dietetyczka jest na urlopie więc dopiero za ponad tydzień będę mogła sprawdzić czy coś się rusza. W poniedziałek wróciła koleżanka z 2 tyg. urlopu i mówiła,że bardzo schudłam. No ale to na buzi i nogi a brzuch na końcu spada i jeszcze jest co zrzucić Na rowerze też nie jeździłam ostatnio bo w domu jestem o 18-19 i już mi się nie chce. Pracy dużo bo urlopy więc trzeba ogarnąć dwa, trzy rejony
A Ty nie możesz spać z wrażenia
Live dzięki. Powodzenia w nowym cykluWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2016, 10:28
Edycik lubi tę wiadomość
-
Milka Ty spać nie możesz bo za bardzo podekscytowana jesteś tak sądzę :*
Co do energii ojjjej już mi jej brak wczoraj jak padłam spać to nawet nie wiem która to godzina była.A jeszcze przyszły tydzień mnie taki czeka.
Kjopa u nas też tak jak napisałaś każdy kto to zarabia mniej niż 4000zł. Czyli ja się bardzo cieszę.
Lucc tulę i powodzenia w nowym cyklu :* -
Kjopka ale mi życzysz Pieronku
życzmy powodzenia Lucc hihi
Kjopka właśnie każdy mówi że z brzuchem ciężko, no to atakuj jakieś brzuszki
Dziewczyny macie rację, ale raczej podekscytowana nie jestem, bardziej zestresowana, nie wiem czy powinnam się cieszyć i skakać z radości czy zostawić to jeszcze na chwilę, gdy będę coś więcej wiedzieć, na razie jestem pełna obaw, mam nadzieję, że po południu mi przejdzie