Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No u mnie teraz dziwna sytuacja. Test ciazowy wczoraj wyszedl negatywny i pojawilo sie skape krwawienie. Jednak temperatura pieknie stoi w miejscu, wysoko nad krecha... Gdy zawsze podczas miesiaczki mialam ledwo 36 stopni.... Co moze byc powodem takiej sytuacji?
Ruby jakby co to wszystko zgonię na męża
Teraz jak ciąża się utrzyma, to Mu się trochę ukróci
Biedroneczko faktycznie dziwna sprawa...tempka powinna spaść, a tu tak wysoko.
Musisz być cierpliwa i poczekać na dalszy rozwój sytuacji, nasze organizmy to jedne wielkie zagadki, sama się o tym przekonałam
-
Milka super czyli musiała być 25-26DC. Bardzo szybko wyszedł Ci test tak jak Ruby.
Ja czekam właśnie pod gabinetem gin.
Edycik super, że wypad udany
Biedronko czasem temp. spada dopiero po kilku dniach w trakcie @. -
No faktycznie szybko wyszedł zwłaszcza że wyszły też 25 i testy wyłapały to moje 17
Jutro zniosę jajko więc wymyśliłam, że kupię ten sam test na którym mi wyszedł cień cienia w niedzielę i zrobię go jutro rano, bo teoretycznie jeśli beta przyrasta to ten mój cień powinien być jutro bardziej widoczny, dobrze myślę ?
wyniki dopiero ok.16 a tak to bym się chociaż przygotowała jakoś psychicznie
A co Cie czeka w tym gabinecie Kjopka? jakiś podglądzik ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Edycik, szalona ty:)
Kasia, pieknie, pecherzyk wychodowany bez clo, jest poprawa:)
Kjopka mam nadzieje ze szybko sie uda zwalczyc to zapalenie.
Milka ja juz bym odpuscila siurkanie i bym grzecznie czekala na wynik bety:)
Dzis znowu przyjechalam do pracy rowerkiem i mam jakiegos pecha ostatnio. Zaparkowalam, zapielam i slysze nagle ssssssssssssssssssss. Zeszlo powietrze z tylnej opony. Moj P ma zaraz przyjechac i zagladnac co sie stalo, bo ogolnie mam detki ktore sie same naprawiaja, wiec albo musialam przy parkowaniu o cos mocno udezyc albo cos z wentylkiem nie tak. Buuuu chyba bede musiala wracac tramwajemMilka1991, Edycik lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnyMilka Ja robiłam 3 bety w jednym labie co dwa dni każdą żeby widzieć średni przyrost. A potem przed samą wizytą jeszcze machnęłam czyli po jakimś tygodniu od ostatniej bety.
Ja zaczynałam jak ty od dość niskich wartości więc chciałam zrobic jeszcze przed wizyta żeby dac lekarzowi już wyższą wartość.
Edit: ja też robiłam proga, nie wiem jak u ciebie ale ja miałam ryzyko że będzie nisko ( na szczescie nie był) ale warto sprawdzić jeśli nie wiesz jaki miewasz żeby wiedziec czy progesteron nie będzie potrzebnyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 11:30
-
Milka, możesz siurnąć, ale pytanie czy w razie czego się nie zestresujesz? Bo to może być tak, że beta będzie miała ładny, prawidłowy przyrost, a mimo to kreska na teście nie będzie wcale super ciemniejsza - więc grunt, żebyś się nie zestresowała
-
nick nieaktualnyBratek wrote:Milka, możesz siurnąć, ale pytanie czy w razie czego się nie zestresujesz? Bo to może być tak, że beta będzie miała ładny, prawidłowy przyrost, a mimo to kreska na teście nie będzie wcale super ciemniejsza - więc grunt, żebyś się nie zestresowała
U mnie tak było, beta rosła- przyrost prawidłowy ale wartości nie jakies wielkie więc kreska długo była słaba -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dokladnie Bratku o to chodzi, siurki beda bardziej rozcieczone i bedziesz sie Milka niepotrzebnie stresowala. A w ciazy uczymy sie cierpliwosci. Bedzie dobrze Milka:)
I tak jak Rubek pisze, zamiast sikac lepiej zbadac progaRuby, Bratek, Milka1991 lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015