Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzik Ty czarownico
Musisz zmienić fach...
Kurde kurde, nie wierzę, uwierzę jak wyjdzie beta tak na 100 %
Teraz to się dopiero będę stresować...madzikk, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dopiero będę jechać na badanie więc wyniki pewnie po południu, ale dam od razu znać jak będą
Za gratki jeszcze nie dziękuję
Z objawów takich poważnych to w sumie tylko wrażliwe jakby napompowane piersi i uczucie gorąca, no ale podwyższona tempka to normalne -
Milkaaaa ale sie cisze! Jednak sie sprawdza:) czyli musze byc negatywna przy kazdej nastepnej sikajacej:) nie wierze, to juz trzeci raz ja juz gratuluje, cokolwiek by sie dzialo to sie i tak udalo, a to jest najwazniejsze:) no Milka dodalas mi pozytywnej energii, bo ogolnie to wstalam chyba lewa noga dzisiaj:)
Milka1991, Bratek lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Milkaaa:-) ... no wróciłam na forum w odpowiednim momencie, trzymam kciukasy z całych sił) za betę...daj boziu żeby to była następna forumowa ciąża:-)
Lucc za ciebie też trzymam póki @ nie ma, to jak mawiają starzy górale ...
O to drugi przypadek na naszym forum, że teścior wyszedł pozytywny późno, Ciacho tobie chyba też później wyszedł?
P.s. ja mam albo ból owulacyjny, albo mi coś za bardzo tej jajowód rozepchała;-(..ten cykl to chyba na straty śluzu ja na lekarstwo.
Milka1991, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Imię_Róży wrote:
O to drugi przypadek na naszym forum, że teścior wyszedł pozytywny późno, Ciacho tobie chyba też później wyszedł? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Milka a mialas plamienie implantacyjne?
A teraz z innej beczki. Czy ktoras wie moze czy tequilla moze sie przeterminowac? Kolezanka mi przywiozla juz jakis czas temu, a ze ja raczej niepijaca jestem i tak myslalam zeby ja wypic jak sie wprowadze do nowego domu (jeszcze trzy lata :-p), tak wlasnie bede czcila powrot do polski, beda mnie zbierac z podlogi kiedys trzymalam szampana na ta okazje ale moj P nie wytrzymal i go calego wypil. Teraz wszystkie trunki musze przechowywac w miejscu niedostepnym dla niego.
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Milka... tfu tfu tfuuuuuuuu, KCIUKASYYYYYY )))))))
Jest pięknie.... (tfu tfu tfu ).
I bardzo dobrze, że brak plamień, objawów etc. U nas było to samo - człek się nie wkręcał, nie dopatrywał... a się udało
Lucc, przykro mi
Imię_R, oj tam, za mocno Niech pracuje, jajniczor jeden.
A czy u Milki test późno... wiecie co, że ja też mam wrażenie, że tam po prostu ovu była później
Madzik - chyba nie, cukru tam nie ma, to w sumie nie ma się chyba, co zepsuć
A ja poszłam do labu, upuściłam krem na TSH, ale od razu wątrobę, bo coś mi już to swędzenie za bardzo dokucza. Powiedziałam M., że mogę poczekać do wizyty w pt., ale sam stwierdził, że będzie spokojniejszy.
No i jakieś zamieszanie jest z moimi wynikami konfliktu płytkowego, bo już ze 3,5 m-ca temu robiłam, a wyników brak... ;/madzikk, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
Beta 17.15. Ciąża jest ale bardzo młoda. Owulka musiala być faktycznie późno. W środę powtórka i wszystko będzie jasne, tylko nie wiem jak wytrzymam te dwa dni w niepewności...
cinnamon cookie, Bratek, Luccecita, madzikk, Ruby, Kjopa3, Edycik, chmurreczkaa, Paryzetka83 lubią tę wiadomość