Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRóżyczko
przykro mi bardzo
no, ale dobrze, że coś ruszyło, następnym razem się uda!
Ruby
trzymam kciuki za wózek!
Chmurka
to chyba zatestujemy razem, ja mam 3 dpo, a musze zatestować jak skończę dupka
chociaż też tego nie lubię, zwłaszcza, że zawsze mam okres jak w zegarku ,nigdy się nie spóźniaImię_Róży lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRÓŻYCZKO tulę bardzo mocno i jak pisała chmureczka jesteśmy z tobą!
Ruby w pełnej krasie wrzucę zdjęcie w niedzielę to i fryzura będzie. Na razie macie paznokcieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2016, 10:09
Imię_Róży, Ejrene lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya no
serio, raz w zyciu mi sie spóżnił, w 1 ciąży, a tak to raczej ma tendencje przychodzić wcześniej niż później
a Ty, zaczęłaś już nowy cykl ?
to teraz rozumiem wyciągasz ciężką artylerię! monitoring, sumiennie mierzenie tempki, testy owu, suplementy i of kors. tak ?? mieliście przerwę, to teraz trzeba ruszyć pełną parą
gdzie Edycik, ja sie pytam ? -
nick nieaktualny
-
IR bardzo mi przykro :-* Następny cykl jest Twój. Zbadaj tą tarczycę, najlepiej zrób sobie od razu cały zestaw: TSH, Ft3, Ft4, Anty.-Tpo, Anty.-TG. Robiłaś kiedyś po owulacji ten progesteron? Trzymaj się kochana. A to prawda,że faceci mają inaczej. Jak powiedziałam mojemu P ,że jestem w ciąży. Ja ryczałam a on się cieszył i powiedział "mówiłem,że jak przyjdzie czas to będzie". Faceci.
No właśnie co z Edycik? Przyzwyczaiłam się że wchodzę na forum a tu już czeka na mnie post od niej .
Luc, Chmurka kciukiLuccecita, Imię_Róży lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam
Ir mnie również bardzo smutno i przykro z tego powodu
My kobity zawsze się zdążymy odpowiednio nakręcić, a później cierpimy z tego powodu...
Katiuszka to czekamy na fotkę ale wesele jutro czy w niedzielę?
No to Lucc, Chmurka pośpieszcie się bo Katiusza już depcze Wam po piętach
Imię_Róży, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
IR masz prawo byc smutna. To jak cios w serduszko. Ale jedno jest pewne, w ciazy bedziesz i urodzisz pieknego zdrowego dzidzie. Wyplacz sie i zbieraj sily na kolejny cykl bo cos mi sie wydaje ze bedzie owocny.
Edycik pewnie na detoxie.
U mnie albo owulka albo torbiel, ostatnim razem tak bolalo prawie dwa lata temu. Jutro koncze klimuszke, wezme acard bo boje sie skrzepow, wtedy @ bardziej boli a od 5 wrzesnia lekarz:) juz sie nie moge doczekac jak mi zagladna do brzucha:)Imię_Róży lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuccecita wrote:katiusza
a ktory masz dc? może trzeba @ wywołać luteiną?Milka1991 wrote:Katiuszka to czekamy na fotkę ale wesele jutro czy w niedzielę?
No to Lucc, Chmurka pośpieszcie się bo Katiusza już depcze Wam po piętach
madzikk wrote:U mnie albo owulka albo torbiel, ostatnim razem tak bolalo prawie dwa lata temu. Jutro koncze klimuszke, wezme acard bo boje sie skrzepow, wtedy @ bardziej boli a od 5 wrzesnia lekarz:) juz sie nie moge doczekac jak mi zagladna do brzucha:)
madzikk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej
IR strasznie mi przykro jak dziewczyny radzą, TSH i Prog musisz zbadać bo szkoda kolejnego cyklu...jakby nie patrząc coś się zadziało i to w cyklu , który miał być stracony więc główka do góry i walczymy dalej :* ale prawdą jest , że człowiekowi przykro na maksa.
Kjopa i co postanowiłaś z wolnym?
Madzikk uwielbiam twoje podejście do zabiegów itp. powinnaś być lekarzem, albo chociaż pracować w szpitalu - lubisz diagnozowanie, dociekanie co gdzie, czemu , masz do tego smykałkę
Edycik na detoksie zdaje się...
Katiusza o to właśnie mi chodziło, z fryzurą już tak na cacy
oby a wesele nie przyszła @ żebyś się nie musiała stresować nią.
Lucc, chmurka kciuki trzymamy i czekamy na pierwsze sikanka
Ja dzisiaj odwiedzam koleżankę, która urodziła 3 tyg temu jakoś
-
Róza jeszcze raz tulę mocno :* i może z ode mnie zabrzmi to niewłaściwie lub głupio-ale ''lepiej'' że teraz, niż później...masz szansę zacząć sie od razu strarać...chociaz na każdym etapie to boli i musi minąć czas żalu i żałoby :*
Lucc też tak kiedyś miałam, zawsze dizeń wcześniej @ nigdy dzień później-chyba że ciąża tylko ostatnio mi sie rozregulowało, no ale nie tak długo...zwykle max 28 dni..
Udanego wypoczynku!
Katiuszka czekam na foto w niedzielę !!! i oby nie na wesele @, a po weselu niech przychodzi i zaczynaj pełną parą!! będę trzymać kciuki za owocne staranka!
Za Edycik i reszta nieobecnych dziewcząt trochę tęskno już...
Madzik no niech by to owulka była!!
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualny
-
Ruby dziś rano sprawdziłam i zwolniło się miejsce w Lux medzie na 25 sierpnia. Będę miała urlop to zobaczę co lekarka powie. Będę jeszcze zaglądać żeby trafić na 1-2 września bo za te dwa tyg. to wydaje mi się za szybko.
Ruby lubi tę wiadomość
-
Dobra dziewczynki..jak nic sie nie zadzieje jeszcze przez ok godzinę, to spadam na betę...mam już dosć czekania i niepewności i doszukiwania się cieni.. i tak już wydałam na testy a tak przy okazji zrobię tsh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2016, 11:33
Ruby, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnymidnight wrote:Dobra dziewczynki..jak nic sie nie zadzieje jeszcze przez ok godzinę, to spadam na betę...mam już dosć czekania i niepewności i doszukiwania się cieni.. i tak już wydałam na testy a tak przy okazji zrobię tsh
midnight lubi tę wiadomość