Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ruby jadę do mamy i po drodze mam CDL i Diagnostykę, cdl mam bliżej poza tym diagnostyka nie ma cennkika..
A ile w Alab za betę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2016, 11:54
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnymidnight wrote:Ruby jadę do mamy i po drodze mam CDL i Diagnostykę, cdl mam bliżej poza tym diagnostyka nie ma cennkika..
A ile w Alab za betę?
no właśnie drożej niż w diagnostyce, w diagnostyce jakoś 22 zeta albo 20 a w ALABIE 28-30 zł więc lepeij może ta diagnostyka jak masz po drodze -
W cdl-u patrzyłam to niby w cenniku mają 20zł...i tsh 15 wiec byłoby nieźle i najbliżej po drodze ale będzie mój wq**rw jak dostanę @ jeszcze przed wynikami albo zaraz po każdy normalny człowiek wyrzuciłby test taki jak mój ten wieczorny do kosza a ja się w niego wpatruje jak debilka i coś tam mi się mieni jak dobrze spojrze...pewnie nawt jak coś wyjdzie to tak mało że będzie kolejne zmartwienie...ale jakby była C to dla mnie lepiej bo ide za półtora tyg do tej poradni patologii mogliby od razu zacząć działać..eh sorki ale sie nakręcam
A tak przy okazji miłgeo dzionka dziewczynki!! :* :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2016, 12:05
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Imię Róży, tulę mocno, moooocno :-*
Trzymam kciuki za badania i kolejne cykle. To straszne, że się nie udało rozwinąć dalej, ale wiesz, jak się czasem mówi - to dobry znak, bo coś najwyraźniej ruszyło.
A faceci... no mają trochę inne podejście. A z drugiej strony - oni są od trzymania się dzielnie i pocieszania Więc starają się to robić i nie pokazywać, że im przykro, bo cóż po DWÓCH płaczących osobach?
Imię_Róży lubi tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczynki każdej z osobna za wszystkie ciepłe słowa ☺
Tak Bartku masz rację mój m. jest kochany i dobrze że mnie trzyma w pionie. Przytuli wytłumaczy pokaże pozytywy.
Ciekawe kiedy okres dostanę mam nadzieję że bardzo mi się nie wydłuży cykl.
Kjopa te badania co pisałaś to będzie wystarczająco do tarczycy? Bo giną mi napisała na kartce ale ja ciamajda zgubiłam.
Miduś kciuki za betę ☺
Aha proga badała dwa razy raz po dupku był 26 a bez prawie 17 więc jest okej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2016, 12:39
Milka1991, Bratek lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Rozyczko trzymam mocno kciuki by wszystko sie poukladalo I w kolejnym cyklu zebys juz byla.w zdrowej ciazy!!!
Krwi upuscilam wyniki po 18. W cdlu miallybyc na wtorek wieczor,to sobie poszlam do diagnostyki a poza tym wszystko mi sie sypnelo w drobny maak...znow stres zwiazany ze szefem...jesli bedzie ciaza to napewno ja znow przez dupka strace. Sory za ewentualne bledy ale z telaMilka1991, Imię_Róży lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Milka1991 wrote:O hej Paryżetko
Co u Cię ??
Mid kciuki !!!
Sorry, że tak na smutno. Dlatego między innymi tak żadko tu wchodzę.8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Partyzerkaaaaaa glowa do gory kochana. Wiem ze czekanie jest straszne ale trzeba byc dobrej mysli. Kiedys to nastapi:)
Mid to czekamy na wyniki:)
Rubek ja bym sie w wielu zawodach odnalazla. Wszystko co zwiazane z IT, matematyka, biologia, geografia, astronomia, i wogole logicznym mysleniem. Kazdy mi mowi ze jestem bardzo dokladna i skupiona na szczegolach i do tego zainteresowanie medycyna wiec bylabym bardzo dobrym chirurgiem. Nigdy nie bylam kujonem, oceny takie sobie. Niestety z polskiego bylam do bani ale przedmioty scisle byly moje:) jestem tak zorganizowana i praktyczna ze niektorych to irytuje. Do tego jestem realistka i u mnie na wszystko znajdzie sie logiczne wytlumaczenie. Zawziecie daze do celu, nie odpuszczam a jak ktos mi stanie na drodze to go zniszcze. Ale jestem tez bardzo pomocna, wrazliwa i uwielbiam sie przytulac i zartowac:) To tyle o mnie:)Imię_Róży, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Madzikk jak pięknie opisałaś siebie ja bym tak obiektywnie nie potrafiła siebie opisać
Paryżetko tak myślałam, że chwilowy dołek, mam nadzieję, że szybko z niego wyskoczysz. Czemu tak odpuściłaś ten cykl? Nie odpuszczaj !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2016, 15:05
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
Puk, puk... można jeszcze...
Nie było mnie i nie było. Postaram się ponadrabiać, ale póki co wszystkie pozdrawiam cieplutko. Gratuluję dwóch kreseczek, bo widzę, że nowe przyszłe mamy zastałam.
Różyczko... w grudniu miałam najpierw betę 50, po 48h spadła do 25. W następnm cyklu byłam w szczęśliwej ciąży ;*. Przytulam.
I wszystkim wielki ;*Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2016, 17:47
Imię_Róży, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny