Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
IR cudne wiesci! Jak napisalas o zdjeciu to juz wiedzialam teraz bedzie wszystko dobrze wydaje mi sie ze kreska w pewnym momencie przestaje juz ciemniec;) ja nawet na wynik twojej bety nie czekam bo wiem ze jest wszystko tak jak powinno:)
Mid czyli jednak zmiana pracy, zobaczysz wyjdzie to na dobre dla ciebie:)
A ja dzisiaj spalam 12h, te hormony i pogoda.
Kjopka nie do konca nie trafialismy bo przewaznie staranka zaczynalismy od 11dc;) ale twraz przynajmniej wiem kiedy jest juz po:)midnight, Imię_Róży lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Hej
Witam się po weselu, było bardzo fajnie, ale wytrzymałam tylko do 1.00
Mid gratuluję podjętej decyzji i trzymam kciuki za szybkie znalezienie nowej pracy
A prezencioch super
IR piękny test !! pogratuluję oficjalnie po betce, niech będzie jak najwyższa
Lucc uła to jeszcze 5 dni i kolejny teścioch
madzikk no to pospałaś, ja spałam 7h i coś czuję że jeszcze muszę się zdrzemnąć bo oczy mnie pieką
midnight, Imię_Róży, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Zwlokłam się z wyrka na betę ... 185,5☺.
Następną jeśli zrobię to koło środy, i nic więcej mam dość tego stresu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2016, 21:55
Milka1991, Kjopa3, madzikk, cinnamon cookie, Bratek, Smerfelinka, midnight, chmurreczkaa, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję kobietki ☺
Lucc to jak dobrze liczę 14 lub 15 dpo.
Kjopa☺tak właśnie zrobię, staram się myśleć pozytywnie, jakiś spokój teraz mam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2016, 21:58
Kjopa3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Imię Róży piękna beta ulalaaaaa trzymam kciuki za przyrost i żeby wszystko było dobrze :* jak się czujesz teraz?
Lucc u mnie przy becie 121 i teście o czułości 10 wyszła druga kreska ale żadna tam mocna wstawiałam tu zdjęcie, była taka różowa, widoczna ale bez szału dla M wysłałam zdjęcie to i tak pytał czy to aby na pewno jest kreska?! Hahahah
Milka to i tak długo wytrzymałaś
Ania witajImię_Róży, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mój gin twierdzi, że większość testów pokazuje dopiero 5-6 nie wcześniej...
Luccecita wrote:Cudownie! Gratuluje!
A ile to dpo?
I patrzcie jakie te testy glupie,przy becie 185 druga kreska to.powinna byc czarna...05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Hej
Ja za 1.5 H jadę na oddział do szpitala. Mam od rana intensywne skurczowe bóle podbrzusza i boli mnie dół pleców. Ginek kazał wziąć drugą no spę i gdy nie przejdzie przyjechać na oddział. Nie przechodzi. Pojadę dla świętego spokoju...Imię_Róży lubi tę wiadomość
-
Kjopka zamelduję ☺.
Właściwie oprócz bólu piersi, senności i delikatnych zawrotów głowy (jak nie zjem) to spoko☺.
A Ty jak się czujesz, kiedy masz wizytę kontrolną?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 14:39
-
Ja byłam w sobotę sprawdzić czy ok. bo muszę się kłuć w brzuch. Więc stwierdziłam, że jak mam się kłuć to muszę mieć pewność,że jest ok. Dzidziol miał 2 cm i serduszko biło. Miałam 8t a wg. USG 8t4d. Więc od dziś się kłuję. Następna wizyta w piątek.
cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość