Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kurcze wszystko mi skasowalo
Milka ale fajnie weselicho
Rubek udanego leniuchowania.
Dokladnie dajemy czas do konca roku. Tak lekarz stwierdzil po zmacaniu mnie ze endometriozy na jelitach nie ma. Tak sie zastanawiam czy zawsze mialam owulke tak wczesnie, nie wiem kiedy jajo sie wyklulo bo przed chwilka rwalo mnie z lewej strony, moze druga polowa cyklu jest o dwa dni dluzsza niz myslalam, dzisiaj jestem rozpulchniona a zawsze myslalam ze tak mam kilka dni przed owulka, ale klops:). Zaczynamy odliczanie, pierwszy sikaniec jakby co 26 wrzesnia. A ja swoj organizm w tym cyklu bede obserwowac.Milka1991 lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Ha !!!! Widzisz Madzikk może w ogóle nie udało Wam się wcelować w owulkę. Jak u Ciebie ok. to może chłopa przebadaj. O ile już tego nie robiliście bo ja stara sklerotyczka nie wiem kto robił a kto nie Często właśnie jajniki bolą po owulacji. Też tak miałam i myślałam,że owu dopiero jest a było po
Mid kochana oby było dobrze. Daj znać.
Milka Też bym tak siedziała na bank
Dziewczyny mam Białko S 46 (60-130)
Czy już trzeba brać Cleaxane bo nie wiem czy lecieć na gwałt do lekarza.
madzikk, Milka1991, Imię_Róży, midnight lubią tę wiadomość
-
Milka dobry ten obrazek hahahaha uśmiałam się co do pukania Młodego to u mnie nie ma żadnych motylków czy smyrania czy innych takich opisywanych przez dziewczyny rzeczy, tylko po prostu zaczął stukać przedwczoraj wieczorem coś już czułam ale nie byłam pewna czy to jelita czy co a wczoraj już wyraźniej i dziś od rana daje czadu w ogóle wczoraj miałam jeden moment gdy wieczorem oglądałam film i leżałam lekko bokiem to tak jakby przepłynął mi pod ręką poczułam dużo więcej niż tylko jedno puk puk aż straciłam wątek w filmie przez to bo skupiłam się po więcej
Madzikk pierwszy sikaniec 26 września??? Łooo matko, masz Ty cierpliwość kobietomadzikk, Milka1991, Imię_Róży, midnight lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak Lucc:-) .... masz nosa;-)
Dwie tłuste krechy... hmmm już wczoraj wiedziałam, cieszę się i boję
ps. nie ogarniam tej pokazywarki miało mi, przysłać coś na pocztę i nic...jak to garnę to wstawię.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2016, 08:07
Milka1991, midnight, cinnamon cookie, chmurreczkaa, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jakieś 10 czy 11 dpo wyszedł mi ślad ale po czasie to uznałam za negatyw. Wczoraj teścior i 2 krechy ale cienka, dzisiaj już gruba. Na betę pójdę jutro do laba 24 7 dni w tygodniu lub w poniedziałek rano. Mały nie chodzi do pkola 2 dni bo przeziębiony i ja też smarkata.echhh....
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualny
-
IR cudownie !!!!
Tutaj wrzuć
http://naforum.zapodaj.net/
W Pokazywarce wciskasz dodaj zdjęcia + ,wybierasz zdjęcie i pokazuje ci się link.
Na forum zapodaj wciśnij przeglądaj a na dole rozmiar zdjęcia może być 200x200 a potem kopiujesz kod BB coś tamWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2016, 09:26
Imię_Róży lubi tę wiadomość