Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
No mid szaleństwo z tym wykresem ;P dzidzia w drodze jak nic
Mid najlepiej liczyć z 10 dni od tego skoku, wcześniej raczej nic nie wyjdzie...
Pulpeciki wyszły super ale sos za rzadki, kurczę dałam mąki ale się porobily grudki i musiałam je wydlubac, ciekawe czemu...
Prenatalne 27.09 także hoho i jeszcze trochę -
Milka zleci o którym skoku mówisz? mi się zdaje że jeśli owulacja była, to tak 13-14 dc...ale pewności nie mam, pewność mam że jeśli miała być to na pewno już była, jeśli nic nie dostane do soboty, to planuję w sobotę rano test zrobić..tak dla pewności, czy mogę zabalowacCórcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Miduś trzymam kciuki☺za teścik.
Dzisiaj rano w pkolu jeszcze większy ryk niż wczoraj, jak wyszłam to ja ryczałam na stacji paliw aż się gość pytał czy wszystko w porządku. Głowa mi pęka w szwach od wczoraj, nie wiedziałam że pkole to taka trauma dla matki
Milka ty leż wypoczywających, a czas szybko zleci☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 12:09
midnight lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej,
Mid kciuki za testa
IR u nas przez pierwszy rok co ranek to samo czyli ryk - ale zza to po południu jak odbierałam to dziecko mega zadowolone, uśmiechnięte także u nas to taki zwyczaj był i w sumie już każdy o tym wiedział -hmm kwestia przyzwyczajenia krzywda mu się nie dzieje, na pewno szybko się przyzwyczai... u nas jeszcze był cyrk z jedzeniem. Na początku nic nie chciała jeść ani pić, potem woda, potem herbatka z suchym chlebem , aż wreszcie się przełamała i po jakimś czasie Panie nie mogły wyjść z zachwytu że młoda tak pięknie zjada co prawda nie wszystko ale jak ma ochotę to nawet o dokładkę prosi u nas to mega wyczyn
Milka połknęła bym takiego racucha na raz mi zaraz mama pierogi przywiezie więc czekam z niecierpliwością
midnight, Imię_Róży lubią tę wiadomość
-
Różyczka to też zależy niestety od dziecka...moja z usmiechem w podskokach zwykle chodzi, i zadowolona wychodzi, ale ona bardzo towarzyska i od początku lubiła przebywać wśród dzieci..Kciuki żeby Twojemu synkowi to przeszło, bo są dzieciaki które się w końcu przyzwyczajają, to wiem z obserwacji, no i to co już pisałam- nie pokazuj młodemu że Tobie też żal jak ja młodą pierwszy raz zaprowadzałam, to też sie balam, ona trochę tez, ale od tygodni powtarzałam, że pkole takie fajne, że fajnie tam iść bla bla, same superlatywy, łezka się zakręciła dopiero jak mi młoda z oka zniknęła...
Wiem że łatwo mi się mądrzyć, ale to naprawdę wpływa na małego jak widzi że mamie też ciężko się z nim rozstaćImię_Róży lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
IR ciężkie są początki. Ja starałam się dać buziaka, przytulić i pani Go zabierała. Starałam się szybko uciekać bo jak słyszałam płacz to też mi się chciało płakać.
Mid kciuki za teścik. Powiedz mi czy badania immunologiczne robi się na czczo. W czwartek mam endokrynologa i jutro musiałabym zrobić badania i zrobiłabym od razu te co mi gin kazała. Te immuno chciałabym jak najszybciej bo może potrzebuję leków ale do endo nie wiem czy w ogóle jechać. Boje się łazić żeby nic się nie stało a z drugiej strony tarczyca teraz też jest bardzo ważna.
Nie piszcie o jedzeniu Jestem zdana na mojego P więc szału nie maImię_Róży, midnight lubią tę wiadomość
-
mid oki, to czekamy do soboty
a co to za impreza? ja mam wesele
Marcysiem pomyślałam o tym już po fakcie, haha, następnym razem tak zrobię i będzie cacy
Ruby jakby się dało to bym Ci wysłała pocztą, zresztą siedzisz teraz w domku to znajdziesz chwilkę
IR biedna, nawet sobie nie wyobrażam jakie to uczucie, kurde...cały czas przy mamusi a tu nagle na tyle godzin gdzieś indziej z obcymi...no nic, musisz się powoli przyzwyczaić, ale zadowolony? daj znać później jak wrażenia z jego strony
Kjopka dalej kiepsko się czujesz?Imię_Róży, midnight lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny, za te wszystkie słowa ☺ wiem że musimy przez to przejść, ja też daję buziaczki ściskam mówię że kocham, i szybko spitalam do auta a tam ryczę. Ale synek dzisiaj po porannym ryku, wyszedł zadowolony i po drodze mi opowiadał jak było więc się powoli przyzwyczaja☺
Kjopa właśnie jak ty się czyjesz☺?
Milka a ty jakieś badania do wizyty robisz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 14:59
midnight lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Milka 30-stka znajomej
Kjopa, na czczo nie musisz, tylko na chyba 2-3 godziny przed pobraniem na czczo, wcześniej na lekkim żarciu, nie tłustym, no i do immuno trzeba być zdrowym, nie przeziębionym ani nic...tyle pamiętam
Ale masz tu info ze strony labu w którym ja byłam:
''Pobranie krwi
Pacjenci na pobranie krwi do badań immunologicznych nie musza być na czczo. Wyjątkiem jest tylko przypadek kiedy wyraźnie wymaga tego procedura badania lekarskiego. Najlepiej jest gdy Pacjent zgłosi się na około 2-3 godz. od ostatniego posiłku.
-Przed samym pobraniem krwi Pacjenci powinni unikać wysiłku fizycznego oraz stresu. Bardzo wskazany jest przynajmniej 15 minutowy odpoczynek przed samym pobraniem.
-W przypadku oznaczania parametrów, którymi aktualnie leczy się pacjent (np. żelaza), nie należy ich oznaczać.
-Kiedy ma zostać przeprowadzony test z metoclopramidem (pacjent musi przyjechać ze swoim lekiem) lub hormony – wskazane jest pobranie krwi na czczo w godzinach porannych.
-Lipidogram – badanie powinno odbyć się od 12 do 14 godzin po ostatnim normo tłuszczowym posiłku. ''
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualny
-
Telefon mi spadl i sie wylaczyl i cala wiadomosc skasowana...
Ale wam fajnie, same imprezy:)
Lucc no to zaczynamy odliczanie.
IR dacie rade, kwestia przyzwyczajenia, on bedzie zadowolony ze idzie do przedszkola a ty bedziesz miala wiecej czasu.
A ja musze sie wam pochwalic ze zabookowalam bilet na grudzien i przylatuje podpisac umowe dzialkowa. Za to z moim P nie za ciekawie, znowu chyba spadl mu testosteron i dopadla go jakas psychoza, ja tego nie wytrzymam, wydaje mi sie ze sie od siebie oddalamy. Dzisiaj mialam mysli ze na starosc bede sama i sprawie sobie kota, w sumie kotka i tak bede miala ale na starosc chyba bede miala cale stado. Koty sa lepsze niz faceci, czasem pokaza pazurki ale sa zdecydowanie milsze. Staran w tym cyklu nie ma i nie bedzie chyba ze bedzie jakis skok w bok:) ale i tak czekam na jutrzejsza wizyte i mam nadzieje ze juz wyznacza termin na laparo.
Milego dnia!
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Hej dziewczyny...
Madzik mam nadzieję że jednak sytuacja między Wami się poprawi...koty też kocham, ale nie wiem czy to dobry pomysł spedzić tylko z nimi resztę życia
A mi OF wyznaczył owulację...na 20dc absurd, chociaży dlatego że po szyjce już wiem ze wtedy na pewno nie było...może nie było jednak wcale...ehCórcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualny
-
Witam sie ja i przepraszam za moja nieobecność. Ale niestety jak moje dziecię poszło do szkoły marnie u mnie z czasem wolnym.
Różyczko zobaczysz ze z dnia na dzien bedzie ci coraz latwiej, coraz mniej będzie bolec a maly sie przyzwyczai no i kciukam za tescik
Madzik no to gratulacje Jakis kolejny krok w zyciu rozpoczęty A jezeli chodzi o P to może jednak sie poprawi. Oczywiście mam ogromną nadzieję ze polepsza sie wasze stosunki bo ja wiem co to znaczy starajac sie tyle o dziecko a z partnerek sie nie uklada. Podwójne nerwy
Kjopa zdrowka dla ciebie i malenstwa. Oszczedzaj sie i będzie wszystko dobrze
Mid oby ta owulka byla i do tego owocna. Kciukam za tescik
Dziewczynki dziękuję wam za wszystkie slowa otuchy. Ja chyba jednak na adopcje nie jestem gotowa ale zobaczymy co przyszlosc przyniesie. Niestety tak jak mowilam chyba powoli godze sie ze nie doczekamy sie malenstwa.
Życzę wam milego dnia i proszę wybaczcie mi ostatnie zaniedbywanie.midnight lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny