Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heeej:)
madzikk wzloty i upadki, trzeba jakoś przetrwać trudny okres i wszystko wróci do normy no to trzymam kciuki za jutrzejsze konkrety na wizycie
Kasiu po co adopcja? doczekacie swojego malucha, jeszcze zobaczysz jaka będzie niespodzianka
mid no mówiłaś o zmianie pracy, kurczę, chyba nie będzie wyjścia nie? -
nick nieaktualny
-
Kurczę Mid ciężka sprawa. A Ty do jutra masz zwolnienie?
Madzikk będzie lepiej, musi Go postawić do pionu Jak wizyta brata? Kciuki za Twoją wizytę
Ja dziś pojechałam na badania 226zł lżej w portfelu i 4 próbówki krwi. Wyniki do 2 tyg.Milka1991 lubi tę wiadomość
-
Hej Ta pogoda mnie wykończy... Jednego dnia zimno, a drugiego upał! Wybrałam się dzisiaj "na miasto" w jeansach i bluzce z długim rękawem Myślałam, że umrę...
Czym bliżej października tym słabiej u mnie z czasem Remont i przeprowadzka coraz bliżej, od października studia, we wrześniu dziesiątki badań do zrobienia, a i pracę trzeba gdzieś wcisnąć. Chyba się wykończę -
Mid to nieciekawie. Oby sie udalo.
Kjopka braciszek w poniedzialek oddal chyba z siedem probek krwi, na 28wrzesnia ma usg i jakies inne badanie watroby i 28 pazdziernika wizyta u lekarza ktory chyba postawi diagnoze i przepisze odpowiednie leki, wiec dopiero koniec pazdziernika bedzie wiadomo co i jak. Ale jestem dobrej mysli:) fajnie tez ze ubezpieczalnia pokryje badania i leczenie w 100%.
Wlasnie sobie nalozylam farbe na wlosy (ta sama co zawsze) ale jestem ciekawa czy wyjdzie zebra bo tym razem robilam cala glowe sama, jestem pewna ze z tylu wyjdzie nierowno, ale coz bede miala przygotowanie przed ombre, jutro do pracy zakladam burke :-pMilka1991 lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Czesc dziewczynki.
Kasiulek kolorek taki jak zawsze - troszke rudawy blond, nie do konca moj wymarzony bo taki to tylko u fryzjera, ale nastepnym razem zrobi mi w polsce szwagierka ostatni raz ta farba (tyle mi zostalo) i kolejnym razem skusze sie chyba na ombre. Chociaz jakbym zostawila i poczekala z pol roku bez farbowania to tez byloby ombre z lekko siwymi odrostami (tylko przy skroniach) ;-p nie wiem czy pokrylam dobrze tyl glowy ale przod jest ok. Przyjda dziewczyny do pracy to sie dowiem
Z P rozejm dzisiaj rano:)Kasia1407 lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
cześć kobietki!!
Madzik kciuki za brata i za Ciebie!
Cinnamon jak się czujesz?
Kjopa to i tak nie dużo jak za immunologię..niektóre za jedno badanie kosztuje 200zł, kciuki żeby było ok, i trzymaj się, mam nadzieję że poza tym leżysz
O kciuki śmiem prosić Was...ze stresu już @ dostałam i sraczke...starania na jakiś czas zawieszam...dziś idę do pracy pierwszy i być może ostatni raz
Miłego dniaCórcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Mid biedna Ty trzymam kciuki by było pomyślnie :*
Co do mnie to dziękuję, czuję się dobrze melduję, że nareszcie mój Młody nawiązał ze mną komunikację puka do mnie co raz nareeeeszcie, długo kazał czekaćmidnight, madzikk, Luccecita, Milka1991, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Mid trzymam kciuki zeby sie wszystki ulozylo jak trzeba.
Tak ciastku coraz mniejsza jest aktywnosc u nas na forum. Wszyscy znikaja
Ja bylam wczoraj u lekarza. Jest przekonany ze u mnie jest wszystko ok, zbadal mnie pod katem endometriozy, i nic, z lewej strony jajeczko 20mm, prawa strona czysta, czyli owulowalam w nocy - 12dc 8-/ podzialalismy z P wczoraj wieczorkiem i dzisiaj rano. I kto mi wytlumaczy dlaczego prawa strona mnie nadal boli, ja juz myslalam ze lewa strona mi nie owuluje a tu mile zaskoczenie. Lekarz powiedzial ze mozemy zaczac przygotowania do inseminacji ale on uwaza ze powinno sie udac naturalnie wiec mozemy poczekac jeszcze kilka miesiecy ale decyzja nalezy do mnie. Wiec sie zgodzilam, na sama mysl o tych przygotowaniach to mnie ciarki przechodza, hormony i te sprawy bede miala psychoze wiec mam kilka miesiecy zeby sie psychicznie do tego przygotowac.
Dzisiaj piateczek wiec ja juz zycze udanego weekendu!midnight, Imię_Róży lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnyHej ,
Mid powodzenia w pracy, może nie będzie tak źle....
Madzikk a co z tą laparo? nie dostałaś jednak skierowania?
Cynamon wcale nie tak długo, ja w drugiej ciąży coś ok 18 tyg poczułam ruchy, a potem jakoś tak mniej i mniej i dopiero intensywniej grubo po 20 tyg
Wczoraj się trochę napracowałam to dzisiaj robię dzień konia tudzież lenia
midnight lubi tę wiadomość
-
Hej
Mid to daj znać później jak tam z pracą...mam nadzieję, że podejmiesz słuszną decyzję co by to nie było
aaaa Cookie ale fajnie jakie to uczucie ? da się to w ogóle jakoś opisać?
madzikk no ładnie, to odliczanie...wyznaczcie sobie jakiś termin do którego chciałabyś zajść w ciążę, ja z Mążkiem wybraliśmy wrzesień, po tym czasie mieliśmy poważnie zastanowić się nad inseminacją może u Was też tak fajnie to podziała
wydaje mi się Rubik że może ginek stwierdził u madzikk że laparo niepotrzebne bo wszystko jest jak należy
Ruby jak się czujesz mamuśka? wyprawka się już kompletuje? ja zacznę szaleć dopiero jak poznam płeć
jutro idę na wesele ! mam nadzieję, że upał mnie nie zabije i że wytrwam jakoś do oczepinWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2016, 11:19
midnight lubi tę wiadomość