X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Marcysiem Przyjaciółka

Wysłany: 3 września 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w ten piękny sobotni poranek :)
    @ się skończyła, więc wyjmuję termometr i niecierpliwie czekam na owulkę.

Co robicie dzisiaj dobrego na obiad? Nie mam kompletnie pomysłu.

Kjopa3 lubi tę wiadomość

7b63c91cb5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzis mielone :)

Siedze u fryzjera,impreze mamy dzis :)

• Milka1991 Autorytet

Wysłany: 3 września 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A U mnie był krupnik ;)
    Jaka impreza Lucc ?

2017 🧒🏻
    2019 👦🏻
    age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2016, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcysiem to do boju :)
    U mnie dziś gulasz - który zamroziłam ostatnio bo za dużo nagotowałam, a po południu zakupy z m - młoda sprzedana pojechała do dziadków bo tam odpust jutro to wiadomo na "budy" trzeba z dziadkiem iść - a po zakupach jedziemy na festiwal food tracków dzisiaj :D
    Sprzedałam właśnie zabawkę po młodej za 30 zł to dzisiaj rządzę na food trackach :D :P

Lucce bawta się dobrze ;)

Milka1991 lubi tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 3 września 2016, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopa to teraz leżeć i się oszczędzać a wszystko będzie dobrze :*

A ja zaczęłam kolejny cykl. Nawet się nie zdziwiłam :)

Kjopa3 lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 3 września 2016, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetko powodzenia w nowym cyklu <3

Ja na obiad nic nie mam :-P Jestem głodna a na nic nie mam ochoty :-P To jest najgorsze. W sumie to ziemniaki bym zjadła ale z czym? :-P

Luc udanej zabawy :-)

Dziękuję Wam za wsparcie <3

Ruby mówisz szalejesz na food tackach? Napisz później co tam ciekawego?

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milka
    Ilustam lecie Kola Pszczelarskiego (mam meza pszczelarza ;))
    Najpierw msza,a potem na sali obiad,tance,alkohol ;)

Milka1991 lubi tę wiadomość

• midnight Autorytet

Wysłany: 3 września 2016, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)

Milka tak życie to nie je bajka :D mam nadzieję ze jednak jakoś mi sie w końcu poukłada...z tej pracy powinnam już daaaawno odejść,....ale już..

Różyczko u mnie 19 dc..ale czy @ dostanę 25 dc czy 32 czy jeszcze inaczej...to ciort jeden wie.. :) u mnie też ABO , a może nawet są-ból krzyża i podbrzusza, ale takie same jak w poprzednim cyklu, czyli raczej na nic nie liczę, a nawet gorzej- może ten i poprzedni był po prostu bezowulacyjny? of też jeszcze nie wyznaczył...
    Co do synunia...nie pokazuj przy nim że Ci żal że do pkola idzie :) tak radzą pedagodzy, pkole fajne i fajnie jest i panie miłe :) trzeba pozytywnie nakręcić że przedszkole to coś super, a nie tylko rozłąka z mamunią :P daj znać jak to zniósł :) i jak Ty to zniosłaś :P

Kjopa, leż, leż leż...jestem dobrej myśli, oszczędzaj sie , będę mocno trzymać kciuki żeby było dobrze!!! zrób immuno, choć nie wiem...wtedy chyba fraxiparyna? i męcz ginkę, bo dupka to chyba nawet więcej mogłabyś dostać...nie pamiętam jak mi mówił, ale chyba nawet 2x2 albo i więcej...A dzidziol śliczny!!! musi dać radę!!!

Paryzetko powodzenia w nowym cyklu!!

Lucc udanej zabawy!! pszczelarz? super sprawa :) to pewnie masz zawsze miodku świeżego :) extra

Ruby mam nadzieję że smacznie było :) nigdy nie byłam, nie używałam :P

Dobranoc

Milka1991, Paryzetka83, Imię_Róży lubią tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 3 września 2016, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mid ja mam Dupka 2x1 tabl. 10mg i luteinę dopochwową 2x1 tabl.100mg

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się poniedziałkowo :)

U nas pochmurnie dzisiaj ale to mi pasuje ;)
    Młoda już w pkolu, ja po śniadanku , ah ten błogi luz i spokój, tego było mi trzeba :)

Co tam u was dobrego kobietki?

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam również :)

Ale pogoda... Brrr aż z domu się wychodzić nie chce :/ myślałam, że wrzesień będzie łaskawszy ;)

Paryzetko powodzenia w nowym cyklu :*

Ruby co dobrego jadłaś na tych food trackach? :P

Kjopa ja też dosyć długo tak miałam, do popołudnia jadłam na siłę żeby tylko nie czuć pustego żołądka i nie czuć się słabo a apetyt przychodził tak po 15-16 ;) dlatego obiad dla Męża gotowałam bez najmniejszej ochoty, ale jak wracał to już jadłam z apetytem a wieczorem wszystko chętnie :D teraz już się unormowało ;)

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • midnight Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Kjopa mam nadzieję że wie co robi, teraz leges i musi być dobrze.

Ruby wypoczywaj, należy Ci sie :)

U mnie temp skoczyła w góre, ale owulacji wg OF jak nie było tak nie ma...

Macie jakiś pomysł na prezent na 30 dla dziewczyny? myslałam żeby kupić wino i kieliszek i ozdobić decoupagem z jakimś zabawnym napisem, ale nie wiem czy to będzie dobry pomysł i czy wystarczy

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mid dobre winko do tego ten kieliszek to bardzo fajny pomysł, takie osobiste jak tam coś fajnego napiszesz albo przystroisz :) na pewno się jej spodoba ;)

Cynamon jadłam swojskiego burgera :P wszędzie kosmiczne kolejki, chciałam jeszcze lody tajskie ale już zabrakło więc tylko burger- ale tyle że dobry był nie jakiś podrabiany ;)

A u nas było cały czas ciepło, dzisiaj pierwszy dzień deszczu ale z tego co patrzyłam to od jutra znowu słonecznie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 10:05

midnight, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• Milka1991 Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heeej :)

U mnie też brzydko, ale bardzo się cieszę, ostatnie upały mnie wykańczały, w końcu można odetchnąć rześkim powietrzem :)
    Wczoraj byłam na spacerku z M i było taaak miło ;)

mid moim zdaniem wystarczy, ja bym się bardzo ucieszyła z prezentu w który ktoś wniósł trochę inwencji, może dorzuć czekoladki i będzie git ;)
    no ciekawy ten twój wykres, zobaczymy co dalej :P

Ruby tylko burger? no co Ty? kurczę, szkoda że u mnie nie ma takiej imprezy, a może i lepiej, pewnie bym głupia stała w tych wszystkich kolejkach :P

ja zaraz jadę do sklepiku, będę dziś robić pulpeciki w sosie pomidorowym, już mi ślinka cieknie :P

midnight lubi tę wiadomość

2017 🧒🏻
    2019 👦🏻
    age.png
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja.

A u mnie pieknie sloneczko swieci. Czekam z braciszkiem w szpitalu bo dzisiaj jego wizyta a w czwartek moja:) dzis tylko pol dnia pracy od 13:30, szybciutko zleci.

Rubek zazdroszcze oj i to bardzo!

Co do prezentu to ja sie nie wypowiadam bo nie mam pojecia, ale pomysl chyba dobry :)

Oj burgera to bym zjadla teraz:)

midnight lubi tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas wczoraj i dziś pochmurno. Na szczęście bo leżenie w wyrku w upał byłoby kiepsko.

Mid wydaje mi się ok. prezent.

Madzikk powodzenia na wizycie :-)

Ruby zaszalałaś jeden burger ;-)

midnight, madzikk lubią tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ależ tu cisza:-)
    Jestem psychiczny wrakiem człowieka;-))) ... uryczałam się dzisiaj bardziej niż mój synek, płakał jak poszliśmy z m., potem jak przyszłam po niego i mnie zobaczył to łzy jak grochy i ja też, ale przeżyliśmy pierwszy dzień przedszkola obaczymy jutro:-)
    ...z tego wszystkiego nie testowałam, bo nie ma sensu, cykl ewidentnie na straty, oprócz owulki, nie odczuwam niczego ani ciążowego ani okresowego (brak bólu piersi, czy podbrzusza jak w cyklu ciążowym). I powiem wam że teraz ostatnią rzeczą o której myślę to jest testowanie, jakoś mam awersję.
    Padam idę dzisiaj wcześnie spać, muszę ten stres odespać.

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2016, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja juz w pracy po długim urlopie, jak zobaczyłam swoje biurko to się prawie popłakałam hehe

IR
    badź dzielna ! :D wszystkie dzieci na początku płaczą, a potem w sobotę marudzą, że chcą iść do pkola ;)

Imię_Róży lubi tę wiadomość

• midnight Autorytet

Wysłany: 6 września 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)

Witam sie ze znów podwyższona tempką...znaczy ze prog wzrasta? najgorsze że wzrasta żeby zaraz opaść :(
    Dzięki za rady co do prezentu, tak zrobię bo i tak nie mam żadnego innego pomysłu..

Ruby też bym zjadła takiego prawdziwego burgera :)

Milka jak tam wyszły pulpeciki? kiedy prenatalne?

Róza no szkoda, bo już miałam pytać kiedy pierwszy test :P młody się przyzwyczai...jak dzisiaj?

Ja bym najchętniej już zatestowała ale to zbyt wcześnie, u mnie najwcześniej wyjdzie 12dp a nawet nie wiem od kiedy liczyć...a chciałabym wiedzieć bo w sobotę ide na ta 30 stkę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 09:37

Imię_Róży lubi tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • Milka1991 Autorytet

Wysłany: 6 września 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja ;)
    Jeszcze leżakuję ale trzeba by w końcu się zebrać. Zrobię sobie na śniadanie kanapki z Nutellą i kakao a potem usmażę racuszki z jabłkiem i bananem. Mmm. Pycha :D
    Co u Was dziewczyny ? Jakieś nowości, zmiany :D

2017 🧒🏻
    2019 👦🏻
    age.png
‹‹ 1823 1824 1825 1826 1827 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ