Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarcysiem to do boju
U mnie dziś gulasz - który zamroziłam ostatnio bo za dużo nagotowałam, a po południu zakupy z m - młoda sprzedana pojechała do dziadków bo tam odpust jutro to wiadomo na "budy" trzeba z dziadkiem iść - a po zakupach jedziemy na festiwal food tracków dzisiaj
Sprzedałam właśnie zabawkę po młodej za 30 zł to dzisiaj rządzę na food trackach
Lucce bawta się dobrzeMilka1991 lubi tę wiadomość
-
Paryzetko powodzenia w nowym cyklu
Ja na obiad nic nie mam Jestem głodna a na nic nie mam ochoty To jest najgorsze. W sumie to ziemniaki bym zjadła ale z czym?
Luc udanej zabawy
Dziękuję Wam za wsparcie
Ruby mówisz szalejesz na food tackach? Napisz później co tam ciekawego?Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej
Milka tak życie to nie je bajka mam nadzieję ze jednak jakoś mi sie w końcu poukłada...z tej pracy powinnam już daaaawno odejść,....ale już..
Różyczko u mnie 19 dc..ale czy @ dostanę 25 dc czy 32 czy jeszcze inaczej...to ciort jeden wie.. u mnie też ABO , a może nawet są-ból krzyża i podbrzusza, ale takie same jak w poprzednim cyklu, czyli raczej na nic nie liczę, a nawet gorzej- może ten i poprzedni był po prostu bezowulacyjny? of też jeszcze nie wyznaczył...
Co do synunia...nie pokazuj przy nim że Ci żal że do pkola idzie tak radzą pedagodzy, pkole fajne i fajnie jest i panie miłe trzeba pozytywnie nakręcić że przedszkole to coś super, a nie tylko rozłąka z mamunią daj znać jak to zniósł i jak Ty to zniosłaś
Kjopa, leż, leż leż...jestem dobrej myśli, oszczędzaj sie , będę mocno trzymać kciuki żeby było dobrze!!! zrób immuno, choć nie wiem...wtedy chyba fraxiparyna? i męcz ginkę, bo dupka to chyba nawet więcej mogłabyś dostać...nie pamiętam jak mi mówił, ale chyba nawet 2x2 albo i więcej...A dzidziol śliczny!!! musi dać radę!!!
Paryzetko powodzenia w nowym cyklu!!
Lucc udanej zabawy!! pszczelarz? super sprawa to pewnie masz zawsze miodku świeżego extra
Ruby mam nadzieję że smacznie było nigdy nie byłam, nie używałam
Dobranoc
Milka1991, Paryzetka83, Imię_Róży lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualny
-
Witam również
Ale pogoda... Brrr aż z domu się wychodzić nie chce myślałam, że wrzesień będzie łaskawszy
Paryzetko powodzenia w nowym cyklu :*
Ruby co dobrego jadłaś na tych food trackach?
Kjopa ja też dosyć długo tak miałam, do popołudnia jadłam na siłę żeby tylko nie czuć pustego żołądka i nie czuć się słabo a apetyt przychodził tak po 15-16 dlatego obiad dla Męża gotowałam bez najmniejszej ochoty, ale jak wracał to już jadłam z apetytem a wieczorem wszystko chętnie teraz już się unormowałoParyzetka83 lubi tę wiadomość
-
Hej
Kjopa mam nadzieję że wie co robi, teraz leges i musi być dobrze.
Ruby wypoczywaj, należy Ci sie
U mnie temp skoczyła w góre, ale owulacji wg OF jak nie było tak nie ma...
Macie jakiś pomysł na prezent na 30 dla dziewczyny? myslałam żeby kupić wino i kieliszek i ozdobić decoupagem z jakimś zabawnym napisem, ale nie wiem czy to będzie dobry pomysł i czy wystarczyCórcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnyMid dobre winko do tego ten kieliszek to bardzo fajny pomysł, takie osobiste jak tam coś fajnego napiszesz albo przystroisz na pewno się jej spodoba
Cynamon jadłam swojskiego burgera wszędzie kosmiczne kolejki, chciałam jeszcze lody tajskie ale już zabrakło więc tylko burger- ale tyle że dobry był nie jakiś podrabiany
A u nas było cały czas ciepło, dzisiaj pierwszy dzień deszczu ale z tego co patrzyłam to od jutra znowu słonecznie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 10:05
midnight, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Heeej
U mnie też brzydko, ale bardzo się cieszę, ostatnie upały mnie wykańczały, w końcu można odetchnąć rześkim powietrzem
Wczoraj byłam na spacerku z M i było taaak miło
mid moim zdaniem wystarczy, ja bym się bardzo ucieszyła z prezentu w który ktoś wniósł trochę inwencji, może dorzuć czekoladki i będzie git
no ciekawy ten twój wykres, zobaczymy co dalej
Ruby tylko burger? no co Ty? kurczę, szkoda że u mnie nie ma takiej imprezy, a może i lepiej, pewnie bym głupia stała w tych wszystkich kolejkach
ja zaraz jadę do sklepiku, będę dziś robić pulpeciki w sosie pomidorowym, już mi ślinka ciekniemidnight lubi tę wiadomość
-
Witam sie i ja.
A u mnie pieknie sloneczko swieci. Czekam z braciszkiem w szpitalu bo dzisiaj jego wizyta a w czwartek moja:) dzis tylko pol dnia pracy od 13:30, szybciutko zleci.
Rubek zazdroszcze oj i to bardzo!
Co do prezentu to ja sie nie wypowiadam bo nie mam pojecia, ale pomysl chyba dobry
Oj burgera to bym zjadla teraz:)midnight lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
U nas wczoraj i dziś pochmurno. Na szczęście bo leżenie w wyrku w upał byłoby kiepsko.
Mid wydaje mi się ok. prezent.
Madzikk powodzenia na wizycie
Ruby zaszalałaś jeden burgermidnight, madzikk lubią tę wiadomość
-
Hej ależ tu cisza:-)
Jestem psychiczny wrakiem człowieka;-))) ... uryczałam się dzisiaj bardziej niż mój synek, płakał jak poszliśmy z m., potem jak przyszłam po niego i mnie zobaczył to łzy jak grochy i ja też, ale przeżyliśmy pierwszy dzień przedszkola obaczymy jutro:-)
...z tego wszystkiego nie testowałam, bo nie ma sensu, cykl ewidentnie na straty, oprócz owulki, nie odczuwam niczego ani ciążowego ani okresowego (brak bólu piersi, czy podbrzusza jak w cyklu ciążowym). I powiem wam że teraz ostatnią rzeczą o której myślę to jest testowanie, jakoś mam awersję.
Padam idę dzisiaj wcześnie spać, muszę ten stres odespać.
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualny
-
Hej
Witam sie ze znów podwyższona tempką...znaczy ze prog wzrasta? najgorsze że wzrasta żeby zaraz opaść
Dzięki za rady co do prezentu, tak zrobię bo i tak nie mam żadnego innego pomysłu..
Ruby też bym zjadła takiego prawdziwego burgera
Milka jak tam wyszły pulpeciki? kiedy prenatalne?
Róza no szkoda, bo już miałam pytać kiedy pierwszy test młody się przyzwyczai...jak dzisiaj?
Ja bym najchętniej już zatestowała ale to zbyt wcześnie, u mnie najwcześniej wyjdzie 12dp a nawet nie wiem od kiedy liczyć...a chciałabym wiedzieć bo w sobotę ide na ta 30 stkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 09:37
Imię_Róży lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17